7 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Χολαργός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


ΒΛΑΣΗΣ Σαμπάνης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρεία Anka Group, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας.Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν και τις πιο δύσκολες εργασίες ανεξαρτήτως μοντέλου. Χαρακτηριζόμαστε από την προσοχή στη λεπτομέρεια, την πολυετή εμπειρία μας και τα υλικά μας τα οποία τα έχουμε επιλέξει γιατί μας έχουν αποδείξει ότι είναι ανθεκτικά στο χρόνο. Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με πλήρη λειτουργικότητα των συσκευών σας. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΛΑΣΗΣ Σαμπάνης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρεία Anka Group, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν και τις πιο δύσκολες εργασίες ανεξαρτήτως μοντέλου. Χαρακτηριζόμαστε από την προσοχή στη λεπτομέρεια, την πολυετή εμπειρία μας και τα υλικά μας τα οποία τα έχουμε επιλέξει γιατί μας έχουν αποδείξει ότι είναι ανθεκτικά στο χρόνο. Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με πλήρη λειτουργικότητα των συσκευών σας. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΨΥΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρεία μας ασχολείται με την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά. Μπορούμε να δώσουμε λύση σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Διαθέτουμε ποικιλία ανταλλακτικών και σύγχρονο εξοπλισμό, για επαγγελματικά αποτελέσματα. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση του, μέσα από την παροχή ανώτερης ποιοτικά εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ - ΤΕΧΝΟΤΕΛ ΑΕ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χολαργός Αττική 155 61

Η ομάδα μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με γρήγορο και οικονομικό τρόπο. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό με υψηλή τεχνογνωσία και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε στιγμή καθημερινά. Προσέχουμε τη λεπτομέρεια και σεβόμαστε τον χώρο σας. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικά στον χρόνο. Συνδυάζουμε άμεσα αποτελέσματα με τιμές που ενθουσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΟΨΥΚΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χολαργός Αττική 155 61

Είμαστε μια εταιρία με αποκλειστικό αντικείμενο απασχόλησης τον κλιματισμό και τον εξαερισμό όλων των χώρων.Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία εγκατάστασης και συντήρησης.Η εταιρία δημιουργήθηκε το 2000 και από τότε με σταθερά βήματα αυξάνει το πελατολόγιο και τις δραστηριότητες της σε όλη την Ελλάδα. Πλήθος ιδιωτών και εταιριών στο διάστημα αυτό εμπιστεύτηκαν την εμπειρία της εταιρίας μας η οποία ασχολείται με τη μελέτη, την προμήθεια και την εγκατάσταση κλιματιστικών συσκευών αντιπροσωπεύοντας τα μεγαλύτερα ονόματα στους τομείς αυτούς. Διαθέτουμε έμπειρο τεχνικό προσωπικό και σύγχρονα μέσα και παρακολουθούμε τη λειτουργία τους παρέχοντας υπηρεσίες συντήρησης σε όλο το φάσμα του κλιματισμού.Σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει υπηρεσίες και εμπορεύματα υψηλής ποιότητας και με συνεχή βελτίωση τόσο του κόστους όσο και τον προσφερόμενων υπηρεσιών, ανταποκρινόμενοι πάντα στις απαιτήσεις των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΨΥΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρεία μας ασχολείται με την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Μπορούμε να δώσουμε λύση σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Διαθέτουμε ποικιλία ανταλλακτικών και σύγχρονο εξοπλισμό, για επαγγελματικά αποτελέσματα. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση του, μέσα από την παροχή ανώτερης ποιοτικά εργασίας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις χαμηλότερες τομές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χολαργός Αττική 155 61

Οι τεχνικοί μας καθημερινά δίνουν άμεσες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Έχουμε αναλάβει και διεκπεραιώσει πολλά έργα ποικίλου βαθμού δυσκολίας και πολλών απαιτήσεων και η ικανοποίηση μας πηγάζει από την χαρά του πελάτη για τα αποτελέσματα.Συνδυάζουμε οικονομικές τιμές με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και όλα αυτά με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Χολαργός - 7 επαγγελματίες ψυκτικοί