3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Περσίδες Χολαργός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από εξειδικευμένους επαγγελματίες στις περσίδες


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Χολαργός Αττική 155 61

Ονομάζομαι Ευάγγελος Παπαστάμος και δραστηριοποιούμαι στην τοποθέτηση περσίδων και ρολλοκουρτινών άμεσα και με επαγγελματικά αποτελέσματα. Η εμπειρία μου στον χώρο αυτό μετρά εδώ και 42 χρόνια. Έχοντας άριστες τεχνικές γνώσεις έχουμε τη δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε σε μια γκάμα εργασιών με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή σας. Επιλέξτε μας για μόνιμα και λειτουργικά αποτελέσματα εργασιών, με διάρκεια ζωής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΛΑΣΗΣ Σαμπάνης - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρία μας, Anka Group, με πάνω από 25 χρόνια πορείας, έχει μεγάλη εμπειρία στις περσίδες και ρολλοκουρτίνες στον χώρο σας άμεσα και υπεύθυνα. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία που θέλετε να ολοκληρώσετε και άρα μπορούν να αναλάβουν με επαγγελματισμό την εργασία στον χώρο σας. Επιλέξτε μας για ασφαλή, μόνιμα και άκρως επαγγελματικά, αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θανάσης Οικονόμου - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Χολαργός Αττική 155 61

Κατασκευάζουμε υψηλής ποιότητας περσίδες και πέργκολες που ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο σας και σας προσφέρουν καλαισθησία και ασφάλεια! Μπορούμε να αναλάβουμε με επαγγελματισμό και επιτυχία και την τοποθέτηση πέργκολας εξωτερικού χώρου. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας άμεσα και υπεύθυνα να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε να εκτελέσετε στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Περσίδες Χολαργός - 3 ειδικοί στις ρολλοκουρτίνες