3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εταιρική Ταυτότητα - Logo Χολαργός

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για σχεδιασμό λογότυπου


ΕΛΕΝΗ ΜΑΝΤΖΩΡΟΥ - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Χολαργός Αττική 155 61

Είμαι επαγγελματίας στον σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας και του Logo με προσοχή στην λεπτομέρεια. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Η δουλειά μας είναι να δημιουργούμε πρόσφορο έδαφος στο οποίο θα κινηθεί ο επιχειρηματίας, παρέχοντας του λύσεις και προβλέψεις για όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας παραδώσω οικονομικά και δημιουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΑΚΗΣ - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Χολαργός Αττική 155 61

Είμαι ο Κωνσταντίνος Παπαματθαιάκης και εδώ και χρόνια ασχολούμαι με τον σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας και του Logo με συνέπεια και επαγγελματισμό. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της έντυπης & ηλεκτρονικής επικοινωνίας πολλά χρόνια και παρέχουμε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για την επιχείρηση σας. Οι δουλειές μας χαρακτηρίζονται από την συνέπεια, την αξιοπιστία και την ποιότητα. Είμαστε στην διάθεσή σας για δημιουργικά και οικονομικά αποτελέσματα. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BELLIFORTIS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Χολαργός Αττική 155 61

Η επιχείρησή μας καθημερινά παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τον σχεδιασμό της εταιρικής σας ταυτότητας και του logo της επιχείρησης σας καθώς και τη γενική διαμόρφωση της εταιρικής ταυτότητας. Απολαμβάνω την εργασία μας και μας αρέσει η ποιοτική, πρωτότυπη και φρέσκια δουλειά. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια που δείχνω στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης του έργου. Θα είναι χαρά μου να επικοινωνήσω μαζί σας και να αναλάβω και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ