3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Γραφιστική - Graphic Design Χολαργός

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΕΙΡΗΝΗ ΣΚΛΗΡΟΥ - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Χολαργός Αττική 155 61

Ονομάζομαι Ειρήνη Σκληρού και με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μου προτείνουμε ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις στις υπηρεσίες γραφιστικής με οικονομικές προτάσεις. Δραστηριοποιούμαι χρόνια στον τομέα της γραφιστικής και εγγύησή μου αποτελούν οι ικανοποιημένοι πελάτες μου. Χαρακτηρίζομαι από συνέπεια στον χρονοδιάγραμμα και δημιουργικότητα. Σκοπός μου είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου και ο συνδυασμός υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HUMANS VECTORS - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Χολαργός Αττική 155 61

Παρέχουμε υπηρεσίες διαμόρφωσης εταιρικής ταυτότητας και σχεδιασμού λογότυπου, για την επιχείρηση σας με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο του προγραμματισμού και της γραφιστικής και μας αρέσει να μαθαίνουμε νέα πράγματα, κάνοντας έτσι τη διαφορά στο διαδίκτυο. Μας χαρακτηρίζει η ποιοτική εργασία αλλά και η υπευθυνότητα μας, απέναντι στους πελάτες μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΑΚΗΣ - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Χολαργός Αττική 155 61

Το δημιουργικό γραφείο μας, αναλαμβάνει εργασίες γραφιστικής, παραγωγής γραφικών και σχεδιασμού λογότυπου για επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της γραφιστικής χρόνια και μπορούμε να προσφέρουμε αισθητικά όμορφα αλλά και τεχνικά κατάλληλα αποτελέσματα, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια ως προς τα χρονοδιαγράμματα αλλά και από την υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ