12 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης Χολαργός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης


ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κουλιουμπής - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρία μας, Bcm δραστηριοποιείται στη τεχνική υποστήριξη, αλλά και στις επισκευές και στο εμπόριο οπτικοακουστικών μηχανημάτων για πάνω από 20 χρόνια. Αναλαμβάνουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών για τις ανάγκες σας, συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία επιδιόρθωσης της τηλεόρασής σας, ανεξαρτήτως τεχνολογίας και κατασκευαστικής εταιρίας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε, στον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

POP ELECTRONICS (Βόγατσας Αχιλλέας Ε.) - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χολαργός Αττική 155 61

Η επιχείρησή μας δίνει λύσεις άμεσες και υπεύθυνες για την επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Βενιζέλος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χολαργός Αττική 155 61

Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μου, εξειδικεύεται στις επισκευές τηλεοράσεων. Αναλαμβάνουμε επιδιορθώσεις επαγγελματικού τύπου για όλες τις τηλεοράσεις, ανεξαρτήτως τεχνολογίας και κατασκευαστικής εταιρείας. Η εξυπηρέτησή μας είναι άμεση και οι τιμές μας προσιτές.Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος η ικανοποίησή του. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε να εκτελέσω, στον χώρο σας, για άμεση εξυπηρέτηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΞΑΡΛΗΣ Σ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε. - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χολαργός Αττική 155 61

Είμαστε μια έμπειρη ομάδα τεχνικών που δίνουμε αξιόπιστες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών πολλά χρόνια και έχουμε ως βασική αρχή την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Προσαρμόζουμε, με την πολυετή εμπειρία μας, τις παροχές μας στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη και αυτό είναι που μας κάνει να διαφοροποιούμαστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Λυμπερόπουλος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επαγγελματική εγκατάσταση και επιδιόρθωση της τηλεόρασης σας, στον χώρο σας, άμεσα. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα οι προσιτές μας τιμές και η έμφαση στην λεπτομέρεια και στο ποιοτικό αποτέλεσμα. Επιλέξτε μας για σίγουρη και μόνιμη λύση στο πρόβλημά σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CYMA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χολαργός Αττική 155 61

Δίνουμε λειτουργικές και ολοκληρωμένες λύσεις την επισκευή της τηλεόρασής σας άμεσα και οικονομικά. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΑΙΜΑ ΑΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χολαργός Αττική 155 61

Προτείνουμε εγγυημένες και ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και αποτελεσματικά. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών ειδών μπορούμε και παρέχουμε απόλυτη ποιότητα στην εργασία μου. Χαρακτηριζόμαστε για τους γρήγορους χρόνους παράδοσης και δεχόμαστε τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΡ ΗΛΕΚ ΕΠΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χολαργός Αττική 155 61

Προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης της τηλεόρασής σας με αποτελέσματα που ενθουσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών ειδών και εγκαταστάσεων και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν οικιακές αλλά και επαγγελματικές ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χολαργός Αττική 155 61

Οι τεχνικοί μας καθημερινά δίνουν άμεσες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας με επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Έχουμε αναλάβει και διεκπεραιώσει πολλά έργα ποικίλου βαθμού δυσκολίας και πολλών απαιτήσεων και η ικανοποίηση μας πηγάζει από την χαρά του πελάτη για τα αποτελέσματα.Συνδυάζουμε οικονομικές τιμές με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και όλα αυτά με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΑΝΗ ΔΡΙΒΑ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χολαργός Αττική 155 61

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο εμπορίας και επισκευής οπτικοακουστικών μηχανημάτων, για πολλά χρόνια και έτσι μπορούμε να δώσουμε και επαγγελματικές λύσεις επισκευής και εγκατάστασης της τηλεόρασής σας. Διακρινόμαστε για την ποιότητα της εργασίας, για τις προσιτές μας τιμές, την προσοχή στην λεπτομέρεια, αλλά και για την άμεση εξυπηρέτηση και την γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών μας. Σας εξασφαλίζουμε συσκευές με υψηλή ηχητική ποιότητα, σαν καινούργιες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EMTALCO - ΤΑΛΙΟΥΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χολαργός Αττική 155 61

Διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένο προσωπικό που ανταποκρίνεται καθημερινά στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας.α ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας, προκειμένου η συσκευή σας να δουλεύει σαν καινούργια, χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές. Έχουμε συνεργαστεί, ως επίσημοι εγκαταστάτες για μεγάλες εταιρείες της τηλεόρασης, μπορώντας έτσι να εγγυηθούμε ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ EE - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χολαργός Αττική 155 61

Η ομάδα μας δίνει ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων με απώτερο σκοπό το συμφέρον του πελάτη. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Εγκατάσταση και Επισκευή Τηλεόρασης Χολαργός