4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Κουζίνας Χολαργός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες για Εγκατάσταση και Επισκευή Κουζίνας


ΒΛΑΣΗΣ Σαμπάνης - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρεία Anka Group, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση της ηλεκτρικής σας κουζίνας και του φούρνου σας, στον χώρο σας.Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν και τις πιο δύσκολες εργασίες ανεξαρτήτως μοντέλου. Χαρακτηριζόμαστε από την προσοχή στη λεπτομέρεια, την πολυετή εμπειρία μας και τα υλικά μας, τα οποία τα έχουμε επιλέξει, γιατί μας έχουν αποδείξει ότι είναι ανθεκτικά στο χρόνο. Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με πλήρη λειτουργικότητα των συσκευών σας. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χολαργός Αττική 155 61

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση της ηλεκτρικής σας κουζίνας, δίνοντας τέλος τέλος στις ανησυχίες σας.Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των αναγκών σας και η ολοκλήρωση της δουλειάς σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ενημερώνω πάντα τον πελάτη για την πορεία του έργου και παρέχουμε υποστήριξη για όλες τις ανάγκες και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Συνδυάζω μια μεγάλη ομάδα συνεργατών,με άψογες τιμές και μοντέρνα και σύγχρονα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΨΥΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρεία μας ασχολείται με την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας και του φούρνου σας άμεσα και αποτελεσματικά. Δίνουμε συμφέρουσες και μακροχρόνιες λύσεις σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Διαθέτουμε ποικιλία ανταλλακτικών και σύγχρονο εξοπλισμό, για επαγγελματικά αποτελέσματα. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση του, μέσα από την παροχή ανώτερης ποιοτικά εργασίας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις χαμηλότερες τομές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χολαργός Αττική 155 61

Διαθέτουμε προσωπικό που καθημερινά παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Αθήνας και διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε ηλεκτρολογική σας ανάγκη. Χρησιμοποιούμε τον τελευταίας τεχνολογίας τεχνικό εξοπλισμό μας και υλικά άριστης ποιότητας ώστε το αποτέλεσμα να είναι ασφαλές και λειτουργικό. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ