3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού Χολαργός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Νικόλαος Λιναρδάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χολαργός Αττική 155 61

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του σπιτιού σας, με πρωτότυπες ιδέες και λύσεις. Έχοντας 25 χρόνια εμπειρίας καθώς και εξειδικευμένους συνεργάτες, έτοιμους να ανταποκριθούν στις ανάγκες του πελάτη και να τον εξυπηρετήσουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, οι πελάτες μας είναι πλήρως ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα τόσο από άποψη ποιότητας εργασίας όσο και από μοντέρνων και ανθεκτικών στο χρόνο υλικών. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΛΑΣΗΣ Σαμπάνης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χολαργός Αττική 155 61

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την γενική ανακαίνιση του επαγγελματικού ή και προσωπικού σας χώρου. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν και τις πιο δύσκολες εργασίες και δίνουν μοναδικές λύσεις, σεβόμενοι πάντα τις ξεχωριστές ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Χαρακτηριζόμαστε από την προσοχή στη λεπτομέρεια, την πολυετή εμπειρία μας και τα υλικά μας, τα οποία τα έχουμε επιλέξει, γιατί μας έχουν αποδείξει ότι είναι ανθεκτικά στο χρόνο. Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με πλήρη λειτουργικότητα των συσκευών σας. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντώνης Παντζέκος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χολαργός Αττική 155 61

Αναλαμβάνουμε κάθε μορφής και κλίμακας αρχιτεκτονικές μελέτες, ανακαινίσεις διαμερισμάτων, κατοικιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων με ιδιαίτερες λειτουργικές απαιτήσεις. Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων. Επιβλέπουμε με προσοχή στη κάθε λεπτομέρεια, το κάθε στάδιο του έργου και λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες σας και στην επένδυσή σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Αντιμετωπίζουμε το κάθε έργο που αναλαμβάνουμε ως μια νέα πρόκληση για να δημιουργήσουμε το χώρο των ονείρων σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση σπιτιού Χολαργός - 3 ειδικοί στις ανακαινίσεις