3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας Χολαργός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας


Νικόλαος Λιναρδάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Χολαργός Αττική 155 61

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση της κουζίνας σας με πρωτότυπες ιδέες και λύσεις. Έχοντας 25 χρόνια εμπειρίας καθώς και εξειδικευμένους συνεργάτες, έτοιμους να ανταποκριθούν στις ανάγκες του πελάτη και να τον εξυπηρετήσουν. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, οι πελάτες μας είναι πλήρως ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα τόσο από άποψη ποιότητας εργασίας όσο και από μοντέρνων και ανθεκτικών στο χρόνο υλικών. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΛΑΣΗΣ Σαμπάνης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρεία Anka Group, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση της κουζίνας σας. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν και τις πιο φαινομενικά δύσκολες εργασίες που θέλετε να ολοκληρώσετε.Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια, η πολυετή εμπειρία μας και τα υλικά μας τα οποία τα έχουμε επιλέξει γιατί μας έχουν αποδείξει ότι αξίζουν να τα χρησιμοποιούμε. Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την κομψότητα και το στυλ τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Χολαργός Αττική 155 61

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση της κουζίνας σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και εξειδικευμένη ομάδα η οποία βρίσκεται κοντά στον πελάτη για να δώσει τέλος στις ανησυχίες του. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των αναγκών σας. Ενημερώνω πάντα τον πελάτη για την πορεία του έργου και παρέχουμε υποστήριξη για όλες τις ανάγκες και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Συνδυάζω μια μεγάλη ομάδα συνεργατών,με άψογες τιμές και μοντέρνα και σύγχρονα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Κουζίνας Χολαργός - 3 επαγγελματίες