5 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου Χολαργός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για Ανακαίνιση


Νικόλαος Λιναρδάκης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου - Χολαργός Αττική 155 61

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου, με πρωτότυπες ιδέες και λύσεις. Έχοντας 25 χρόνια εμπειρίας καθώς και εξειδικευμένους συνεργάτες, έτοιμους να ανταποκριθούν στις ανάγκες του πελάτη και να τον εξυπηρετήσουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, οι πελάτες μας είναι πλήρως ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα τόσο από άποψη ποιότητας εργασίας όσο και από μοντέρνων και ανθεκτικών στο χρόνο υλικών. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου - Χολαργός Αττική 155 61

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και εξειδικευμένη ομάδα η οποία βρίσκεται κοντά στον πελάτη για να δώσει τέλος στις ανησυχίες του. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των αναγκών σας. Ενημερώνω πάντα τον πελάτη για την πορεία του έργου και παρέχουμε υποστήριξη για όλες τις ανάγκες και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Συνδυάζω μια μεγάλη ομάδα συνεργατών,με άψογες τιμές και μοντέρνα και σύγχρονα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΛΑΣΗΣ Σαμπάνης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου - Χολαργός Αττική 155 61

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την γενική ανακαίνιση του επαγγελματικού ή και προσωπικού σας χώρου. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν και τις πιο δύσκολες εργασίες και δίνουν μοναδικές λύσεις, σεβόμενοι πάντα τις ξεχωριστές ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Χαρακτηριζόμαστε από την προσοχή στη λεπτομέρεια, την πολυετή εμπειρία μας και τα υλικά μας, τα οποία τα έχουμε επιλέξει, γιατί μας έχουν αποδείξει ότι είναι ανθεκτικά στο χρόνο. Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με πλήρη λειτουργικότητα των εργασιών μας. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντώνης Παντζέκος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου - Χολαργός Αττική 155 61

Αναλαμβάνουμε κάθε μορφής και κλίμακας αρχιτεκτονικές μελέτες, ανακαινίσεις διαμερισμάτων, κατοικιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων με ιδιαίτερες λειτουργικές απαιτήσεις. Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων. Επιβλέπουμε με προσοχή στη κάθε λεπτομέρεια, το κάθε στάδιο του έργου και λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες σας και στην επένδυσή σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Αντιμετωπίζουμε το κάθε έργο που αναλαμβάνουμε ως μια νέα πρόκληση για να δημιουργήσουμε το χώρο των ονείρων σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLEAN PLUS - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου - Χολαργός Αττική 155 61

Παρέχω ποιοτικές λύσεις επαγγελματικού καθαρισμού. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον χώρο των καθαρισμών διατηρώντας συνεργείο, αποτελούμενο από έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό και μηχανήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Είμαστε άμεσοι, υπεύθυνοι και αποτελεσματικοί με την εργασία μας. Προσδίδουμε την πρέπουσα “αρχοντιά” στο χώρο σας, δημιουργώντας μια καθαρή ατμόσφαιρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου Χολαργός