3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Δωματίου Χολαργός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην ανακαίνιση δωματίου


ΒΛΑΣΗΣ Σαμπάνης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Χολαργός Αττική 155 61

Η εταιρεία Anka Group, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του δωματίου σας. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν και τις πιο φαινομενικά δύσκολες εργασίες που θέλετε να ολοκληρώσετε. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια, η πολυετή εμπειρία μας και τα υλικά μας τα οποία τα έχουμε επιλέξει γιατί μας έχουν αποδείξει ότι αξίζουν να τα χρησιμοποιούμε. Επιλέξτε μας για την ανακαίνιση του χώρου σας, γιατί συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την κομψότητα και το στυλ τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντώνης Παντζέκος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Χολαργός Αττική 155 61

Αναλαμβάνουμε κάθε μορφής και κλίμακας αρχιτεκτονικές μελέτες, ανακαινίσεις διαμερισμάτων, κατοικιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων, με ιδιαίτερες λειτουργικές απαιτήσεις. Άρα μπορώ να αναλάβω και την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με την ανακαίνιση οποιουδήποτε, δωματίου σας. Διαθέτουμε έμπειρους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων. Επιβλέπουμε με προσοχή στη κάθε λεπτομέρεια, το κάθε στάδιο του έργου και λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες σας και στην επένδυσή σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Αντιμετωπίζουμε το κάθε έργο που αναλαμβάνουμε ως μια νέα πρόκληση για να δημιουργήσουμε το χώρο των ονείρων σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Χολαργός Αττική 155 61

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του δωματίου σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και εξειδικευμένη ομάδα η οποία βρίσκεται κοντά στον πελάτη για να δώσει τέλος στις ανησυχίες του. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των αναγκών σας. Ενημερώνω πάντα τον πελάτη για την πορεία του έργου και παρέχουμε υποστήριξη για όλες τις ανάγκες και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Συνδυάζω μια μεγάλη ομάδα συνεργατών,με άψογες τιμές και μοντέρνα και σύγχρονα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Δωματίου Χολαργός - 3 επαγγελματίες στις ανακαινίσεις