12 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάκια Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για κατασκευή τζακιού


Παναγιώτης Δημητρακόπουλος - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Παναγιώτης Δημητρακόπουλος και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση του τζακιού και της καμινάδας σας. Βρίσκομαι χρόνια στον χώρο των κατασκευών και έχω αναλάβει μία μεγάλη γκάμα εργασιών, μικρών ή μεγάλων. Με χαρακτηρίζει η επιμονή για ένα άριστο αποτέλεσμα και ο σεβασμός για τον χώρο σας. Προσέχω πάντα τα υλικά που χρησιμοποιώ να είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής ώστε το αποτέλεσμα να αντέξει για καιρό και να μην χρειαστεί επισκευή. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεση εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Ζιώγας - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω άμεσες και εξειδικευμένες λύσεις στην τοποθέτηση του τζακιού σας και της καμινάδας σας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίησή σας. Διαθέτοντας εμπειρία στον κλάδο αλλά και αγάπη για την δουλειά μου μπορώ με συνέπεια να τελειώσω το έργο στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης. Την εργασία μου την χαρακτηρίζουν η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία, με κύριο στόχο μου την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Σκοπός μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μου με υλικά εγγυημένης αντοχής στον χρόνο και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Επιλέξτε με και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΥΡΟΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας με την πολυετή πείρα της μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις εργασίες στον τομέα των τζακιών και των καπνοδόχων με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό μας και τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά με άμεσες και εγγυημένες λύσεις και πάντα με προτεραιότητα τις επιθυμίες των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SIELINE A.E - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρησή μας με την μεγάλη πείρα της και τους εξειδικευμένους τεχνικούς της αναλαμβάνει την εγκατάσταση τζακιών και την συντήρηση των καπνοδόχων σας άμεσα και αποτελεσματικά. Η μακρόχρονη πορεία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας και να σας παρέχουμε την ζεστασιά που επιθυμείτε για τον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΑΜΠΑΚΙΔΗΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Χαλάνδρι Αττική 152 33

H εταιρεία ΤΑΜΠΑΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΤΑΜΠΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΕ στο Χαλάνδρι, προτείνει άμεσες και οικονομικές λύσεις για την επισκευή, την συντήρηση και την κατασκευή των τζακιών στον χώρο σας άμεσα και οικονομικά. Η μακρόχρονη πορεία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίησή τους με επαγγελματικά αποτελέσματα. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας !

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Αποστολίδης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Παναγιώτης Αποστολίδης και είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για την εγκατάσταση τζακιών και καπνοδόχων στον χώρο σας με γνώμονα την ασφάλεια και την παροχή θερμότητας στον χώρο σας. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υλικών με μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών μου. Στόχος μου, είναι η πλήρη κάλυψη των αναγκών θέρμανσης των πελατών μου και η διασφάλιση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν κι εμένα ως επαγγελματία. Είμαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΛΑΖΑ, ΑΦΟΙ, Ο.Ε. - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας καθημερινά φέρνει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία αφορά την επισκευή και την εγκατάσταση των τζακιών και των καπνοδόχων σας με ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας και να σας παρέχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Garas Home - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας παρέχει άμεσες και εγγυημένες λύσεις στον τομέα της επισκευής και την κατασκευής τζακιών με υψηλής αποδοτικότητας αποτελέσματα. Μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας και να σας παρέχουμε ασφαλείς και ζεστούς χώρους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για τον σεβασμό που δείχνουμε στο πρόσωπό τους. Επιλέξτε μας και θα φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι έμπειρη τεχνικός επισκευής και εγκατάστασης τζακιών και καπνοδόχων στον επαγγελματικό και τον οικιακό σας χώρο με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μου. Με την έμπειρη ομάδα μου φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να προτείνουμε λύσει με βάση το προσωπικό στυλ και τις ανάγκες των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία και να σας παραδώσουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και περιμένουμε να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ASD & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Οι τεχνικοί μας καθημερινά αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν εργασίες που αφορούν τα τζάκια και τις καπνοδόχους σας και εγγυώνται αποτελέσματα υψηλής αποδοτικότητας και χαμηλού κόστους. Επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις εργασίες μας και διαθέτουμε εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε αίτημα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας παρέχουμε άμεσες λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HOME AND CAMP - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στον τομέα των τζακιών και των καπνοδόχων σας άμεσα και υπεύθυνα. Διαθέτουμε την εμπειρία και τα υλικά για άμεσες και εξειδικευμένες λύσεις στον χώρο σας.Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο Αριστείδης Ρεμούνδος και ως επαγγελματίας τεχνικός παρέχω άμεσες λύσεις για την εγκατάσταση του τζακιού και τον καθαρισμό της καπνοδόχου του χώρου σας με επιτυχημένα αποτελέσματα. Από την πρώτη στιγμή που επισκέπτομαι τον χώρο σας μπορώ να αντιληφθώ τις ανάγκες του και να προτείνω τις λύσεις που του ταιριάζουν. Είμαι έτοιμος να χρησιμοποιήσω τον εξοπλισμό και τα υλικά μου για υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Σκοπός μου είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τζάκια Χαλάνδρι