3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τεχνική Υποστήριξη Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες Τεχνικούς Υποστήριξης


Ε-Μatrix - Κωνσταντίνος Γκούμας - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Στην εταιρεία E-Matrix.gr, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς που θα σας εξυπηρετήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά. Δίνουμε εξαιρετική βάση στην ποιότητα των ανταλλακτικών και προσπαθούμε πάντοτε να παρέχουμε οικονομικές λύσεις. Δεχόμαστε όλα τα μοντέλα και θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε και εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Ταλέλλης - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η Service Center αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε για τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξειδικευόμαστε στον χώρο των Ηλεκτρονικών από το 1975 και στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης από το 2002, συνθέτοντας μέσα στα χρόνια, μία ομάδα τεχνικών με άψογη τεχνογνωσία και εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες. Πραγματοποιούμε επισκέψεις στον χώρο σας και με τη βοήθεια της πολυετούς εμπειρίας μας, ανταποκρινόμαστε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα σε όποια τεχνολογική πρόκληση, άμεσα και εγγυημένα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Μουστάκης - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία, Green Thinking, παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της επιχείρησης σας. Δραστηριοποιούμαστε για 11 χρόνια στον χώρο της πληροφορικής με στόχο τη γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της. Διαθέτουμε επιστημονικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση των νέων τεχνολογιών. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε πλήρως τις σημερινές και τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας, με κύριο μέλημα την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τεχνική Υποστήριξη Χαλάνδρι - 3 εξειδικευμένοι τεχνικοί