15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Λουκάς Γερόλυμος - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο Λουκάς. Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στα συστήματα σκίασης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Με υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, παρέχουμε ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις. Συγκεκριμένα, ...

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θοδωρής Γουρδούπης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της Τέντας και των συστημάτων σκίασης εδώ και 50 χρόνια. Ασχολούμαστε με την μελέτη και κατασκευή συστημάτων σκίασης τα τελευταία χρόνια, με επαγγελματισμό και μεγάλη επιτυχία. Η υψηλή αισθητική, η ασύγκριτη ποιότητα των υλικών και η αξιοπιστία, είναι μερικά από τα στοιχεία που μας διακρίνουν. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, η συνεργασία μας με τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες παραγωγής συστημάτων τεντών, σκίασης και πέργκολας, η συνεχής ενημέρωση πάνω σε νέες εφαρμογές και η τεχνογνωσία, μας καθιστούν έτοιμους να επισκεφτούμε το χώρο σας, όχι μόνο για να τον προστατεύσουμε αλλά και να τον αναδείξουμε προτείνοντας καινοτόμες ιδέες και λύσεις.Τίποτα δεν μας ενθουσιάζει περισσότερο από έναν ικανοποιημένο πελάτη μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστασία / Θεώνη Κυριακοπούλου / Τσούδη - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που σχετίζονται με την επισκευή και τοποθέτηση τέντας στον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο. Εξαιτίας της ασυναγώνιστης ποιότητας και αισθητικής καθιερώθηκε σαν μια από τις καλύτερες και μεγαλύτερες στο χώρο της. Τόσο η προσοχή που δίνουμε στη κάθε λεπτομέρεια όσο και η υψηλή τεχνολογία μας, μας έχουν φέρει στην πρώτη θέση της προτίμησης των πελατών μας. Για κάθε χώρο, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, βεράντες και μπαλκόνια με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, λόγω αρχιτεκτονικού σχεδιασμού ή παλαιότητας, σας δίνουμε λύσεις σκίασης με εξατομικευμένη μελέτη και σωστή εκμετάλλευση του χώρου, με ποιότητα και αισθητική. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Δραστηριοποιούμαι στα συστήματα σκίασης και κατέχω τέντες από τις καλύτερες εταιρείες τις οποίες μπορώ να τοποθετήσω με επαγγελματισμό, στον χώρο σας. Διατηρώ την δική μου επιχείρηση και σε συνεργασία με τους έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε για εσάς μια ευρεία γκάμα εργασιών, που αφορούν τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες! Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η πολυετής εμπειρία, αλλά και η ποιότητα της εργασίας, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές μας τιμές.Τα υλικά μας είναι ελληνικά αλλά και εισαγωγής, αρίστης ποιότητας! Η πολύ εξυπηρετική ομάδα μας, είναι πάντα στη διάθεση σας, με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΕΣ ΤΖΑΛΛΑΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία Τέντες Τζάλλας, από το 1977 δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας, με έδρα την Αθήνα, και συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές υλικών άριστης ποιότητας (Markilux κ.ά.), ώστε σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία της, να σας παραδίδει πάντοτε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η επιχείρησή μας αναγνωρίζεται από όλους τους πελάτες της για την ποιοτική κατασκευή και την αδιαμφισβήτητη συνέπειά της. Με προσήλωση πάντα και μονάχα στην καλύτερη ποιότητα, δημιουργούμε για κάθε εξωτερικό χώρο τέντες που προσφέρουν μοναδικές αισθητικές και πρακτικές λύσεις για κάθε οικία και επαγγελματικό χώρο. Όλες οι κατασκευές μας υποστηρίζονται από μηχανικούς, ηλεκτρικούς και ηλεκτρονικούς μηχανισμούς, έτσι ώστε να εγγυώνται απρόσκοπτο και απλό χειρισμό. Η εταιρεία μας και προσωπικά ο Δημήτρης Τζάλλας είναι αυτοί που θα εγγυηθούν για τις καταλληλότερες λύσεις στην κάλυψη κάθε είδους ανοιχτού χώρου και για κάθε περίπτωση που εσείς επιθυμείτε, πάντα με τον καλύτερο τρόπο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την επαγγελματική ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με την τοποθέτηση τέντας στους χώρους σας καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Μελετώντας με προσοχή και ακρίβεια τον χώρο σας, δίνουμε την ιδανική λύση σκίασης ακόμα και σε δύσκολες δομικές συνθήκες, με ειδικές κατασκευές. Τα βασικά χαρακτηριστικά που μας κρατάνε ψηλά στον σημερινό μεγάλο ανταγωνισμό είναι ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες μας, η ποιότητα των προϊόντων που επιλέγουμε και η συνέπεια μας. Με γνώμονα πάντα τα παραπάνω θα μπορέσετε να επιλέξετε την πιο σωστή τιμή σε σχέση πάντα με την ποιότητα. Είμαστε στη διάθεσή σας για να μελετήσουμε μαζί την καλύτερη λύση για τη σκίαση του χώρου σας, για την επιδιόρθωση των τεντών σας, και οτιδήποτε άλλο αφορά τις τέντες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INDECOR ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχουμε εγγυημένη εξυπηρέτηση, αποτέλεσμα και αισθητική, όσον αφορά τα συστήματα σκίασης κάθε τύπου και τις τέντες που θέλετε να τοποθετήσετε, στους οικιακούς και εταιρικού σας χώρους. Συμβαδίζοντας με την εποχή που περνάμε, αναζητούμε και προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, παρέχοντας παράλληλα αξεπέραστη ποιότητα και αισθητική στο χώρο σας. H τεράστια ποικιλία στα υφάσματα, η άνεση που προσφέρουν οι εξελιγμένοι μηχανισμοί - αυτοματισμοί, καθώς και οι πολυάριθμες ιδέες για τη σκίαση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθιστούν τη σκίαση για εσάς πολυτέλεια και για εμάς το απόλυτο καθήκον μας. Τα βασικά χαρακτηριστικά που μας κρατάνε ψηλά στον σημερινό μεγάλο ανταγωνισμό είναι ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες μας, η ποιότητα των προϊόντων που επιλέγουμε και η συνέπεια μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΡΙΔΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Δίνουμε οριστικές και άκρως επαγγελματικές λύσεις στα θέματα που αντιμετωπίζετε με τις τέντες του χώρου σας. Από την πρώτη επίσκεψη αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες τόσο του χώρου όσο και των πελατών μας και παρέχουμε συμφέρουσες λύσεις με σκοπό την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η προσοχή στην λεπτομέρεια και η ευγένεια του χαρακτήρα μας. Επιλέξτε μας γιατί λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και παρέχουμε ποιοτικές και λειτουργικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΕ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοποθέτησης και κατασκευής τέντας για τον χώρο σας και οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας αποτελούν εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας. Διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας και φθοράς στον χρόνο και μπορούμε να σας προτείνουμε εξειδικευμένες και λειτουργικές λύσεις με προτεραιότητα στην ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Περιμένουμε καθημερινά να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας! Ζητήστε προσφορά δωρεάν για να προσφέρουμε και σε εσάς λειτουργικές, ανθεκτικές και εξατομικευμένες λύσεις, που συμφωνούν με τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κλαυδιανός - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας δίνει άμεσες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την τοποθέτηση τέντας στον χώρο σας με σκοπό να εκπληρώσει την κάθε σας επιθυμία και να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Η πείρα μας μας δίνει την δυνατότητας να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις αν αυτές παρουσιαστούν και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των πελατών μας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μας στόχος η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή εργασιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες του! Φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας και να παρέχουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ανώτερης ποιότητας, που σχετίζονται με την τοποθέτηση τέντας στους χώρους σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, να ολοκληρώσουμε παντός τύπου εργασίες για τις προσωπικές αλλά και τις επιχειρησιακές ανάγκες του χώρου σας! Τα στοιχεία που μας έχουν κάνει να ξεχωρίσουμε στις προτιμήσεις των πελατών μας αυτά τα χρόνια είναι η άριστη ποιότητα των εργασιών μας, αλλά και οι πολύ καλές μας τιμές! Προτιμήστε μας και εκπλαγείτε θετικά από την προσφερόμενη εργασία και τις τιμές μας. Είμαστε η καλύτερη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΕΣ ΑΝΗΛΙΟΝ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Οι “Τέντες Ανήλιον” αναλαμβάνει με την πολυετή εμπειρία της πληθώρα εργασιών, που σχετίζονται με τις τέντες του χώρου σας. Η νέα γενιά έχει αναλάβει να αναπτύξει τον κύκλο εργασιών της εταιρείας με καινούργιες συνεργασίες από κορυφαίους προμηθευτές στο χώρο, έτσι ώστε να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου λύσεις συστημάτων σκίασης, σε προνομιακές τιμές. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη “μετά πώληση” περίοδο, καθώς πιστεύουμε πως ο ευχαριστημένος πελάτης είναι η καλύτερή μας διαφήμιση. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας εξαρτήματα και υλικά, με την πιστοποίηση ευρωπαϊκών εργοστασίων, για να διασφαλίσουμε τη μακροβιότερη διάρκεια σε όποια κατασκευή κι αν επιλέξετε. Η ομάδα του εξειδικευμένου προσωπικού μας, που ενημερώνεται διαρκώς, προτείνει λύσεις και καινοτόμες ιδέες για το σπίτι, το εξοχικό και την επιχείρησή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης. H ποικιλία στα υφάσματα, η άνεση που προσφέρουν οι μηχανισμοί - αυτοματισμοί καθώς και οι αμέτρητες ιδέες για την σκίαση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθιστούν την σκίαση για εσάς πολυτέλεια και για εμάς καθήκον. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας και η παροχή αποτελεσμάτων που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας! Προτιμήστε μας και λάβετε εξατομικευμένες υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας και δικαιώνουν την επένδυσή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Σπάτουλας - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επαγγελματική ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με την τοποθέτηση τέντα παντός είδους, καλύπτοντας πλήρως τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εγγυόμαστε επαγγελματικά αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα μετανιώσετε για την επιλογή σας! Η εξειδικευμένη ομάδα των τεχνικών μας θα καλύψει τις ανάγκες σας και θα βρίσκεται κοντά σας για να προτείνει αλλά και να υλοποιήσει τις καλύτερες ιδέες. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και προτείνουμε λειτουργικές και εξειδικευμένες λύσεις με εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται και με υλικά που διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους στην φθορά του χρόνου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΟΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η πολύχρονη εμπειρία μας στα συστήματα σκίασης και τις τέντες, αλλά και το μεράκι για τη δουλειά που κάνουμε μας έχουν βοηθήσει, έτσι ώστε να εντοπίζουμε άμεσα τις ανάγκες των πελατών μας, και να τους προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, τόσο από άποψη τιμής όσο και ποιότητας προσφέροντας τους μια μεγάλη γκάμα τεντών σε χρώματα και σχέδια για κάθε γούστο. Σε κάθε μας εργασία ανταποκρινόμαστε με απόλυτο σεβασμό και συνέπεια απέναντι στις επιθυμίες των πελατών μας, προσφέροντας τους μια μεγάλη γκάμα τεντών σε χρώματα και σχέδια! Η υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε μας εργασία είναι κύριο χαρακτηριστικό μας, όπως και η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της συνεργασίας μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Χαλάνδρι - 15 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες