16 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συνεργείο Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων


ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΝΙΑΣ Β - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Διατηρώ το δικό μου συνεργείο αυτοκινήτων για πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Η ομάδα μας, αποτελείται από απόλυτα εξειδικευμένους και έμπειρους μηχανικούς που θα φροντίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όχημα σας. Χάρη στην πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο και τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει σε κάθε σχετική εργασία που αναλαμβάνουμε, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε για εσάς παντός τύπου σχετικές εργασίες. Σε κάθε περίπτωση, πραγματοποιούμε εξονυχιστικό έλεγχο, ώστε να εντοπίσουμε άμεσα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα, χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AUTOVAG ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον τομέα του αυτοκινήτου. Έχοντας πολυετή παρουσία στον κλάδο, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με απόλυτη υπευθυνότητα, μια μεγάλη γκάμα εργασιών για το όχημα σας! Γνωρίζοντας την αδυναμία για το όχημα σας, αναλαμβάνουμε εργασίες όπως, βελτιώσεις turbo και μηχανικές μετατροπές. Η αγάπη μας για τα αυτοκίνητα είναι αυτό που μας παρακινεί προκειμένου να φέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα σε κάθε όχημα που αναλαμβάνουμε να επιδιορθώσουμε η να βελτιώσουμε!Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε και να σας αφήσουμε απόλυτα ικανοποιημένους από την προσφερόμενη εργασία ανώτερης ποιότητας, που θα σας παραδώσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πέτρος Ν. Παναγόπουλος - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το συνεργείο μου, προσφέρει ανθεκτικές και άκρως επαγγελματικές λύσεις για το σέρβις του αυτοκινήτου σας. Διαθέτω πολλά χρόνια στον χώρο των επισκευών οχημάτων καθώς και εξίσου πολύπειρη ομάδα μηχανικών, έτοιμη να διευθετήσει οποιοδήποτε πρόβλημα σας δημιουργεί το όχημα σας. Χρησιμοποιούμε ανθεκτικά ανταλλακτικά και έχουμε ως στόχο να παρέχουμε αποτελέσματα που θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας για πολύ καιρό. Επίσης διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών και σύγχρονο εξοπλισμό και μεθόδους, ενώ μπορούμε να επιλύσουμε κάθε σας πρόβλημα, ανεξαρτήτως μεγέθους, δυσκολίας και κατασκευαστικής εταιρείας οχήματος. Προτιμήστε μας και θα σας παραδώσουμε εργασίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΤΙΔΗΣ SERVICE - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το συνεργείο αυτοκινήτων μας ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια και έχει ολοκληρώσει πληθώρα εργασιών, για διαφορετικούς τύπους αμαξιών με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε την πιο ολοκληρωμένη μονάδα φανοποιείου και βαφείου και πλήρης σειρά μηχανημάτων, αλλά και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο επαναφέρει το αυτοκίνητό σας στην αρχική του κατάσταση, με τέλειο αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας σας διαθέτει αυτοκίνητο αντικατάστασης, κατόπιν συνεννοήσεως. Μπορούμε και προσφέρουμε επιδιόρθωση και αλλαγή κινητήρα, τακτικό και μη Service, επισκευή κιβωτίου ταχυτήτων κ.α. Επίσης, εκδίδουμε Κάρτα Καυσαερίων και αναλαμβάνουμε Ευθυγραμμίσεις, Υγραεριοκίνηση και επισκευή ηλεκτρονικού εγκεφάλου. Εμπιστευθείτε μας το αμάξι σας και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE ΖΕΡΒΟΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει το γενικό σέρβις του αυτοκινήτου σας. Με ομάδα που κατέχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της αυτοκίνησης, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα τους πελάτες μας. Είμαστε συνεπείς με τους χρόνους παράδοσης ακόμα και όταν πρόκειται για μεγάλες βλάβες. Στην εργασία μας βάζουμε μεράκι και χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά και ανταλλακτικά, με σκοπό το τελικό αποτέλεσμα να κρατήσει για καιρό. Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας θέτουμε τον πελάτη και επιδιώκουμε την απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, η οποία συνδυάζεται πάντα με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Για όποιο πρόβλημα του αυτοκινήτου σας, είμαστε στη διάθεσή σας. Η ασφάλειά σας είναι η προτεραιότητά μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το συνεργείο αυτοκινήτων μου αναλαμβάνει το σέρβις ή την επισκευή που χρειάζεται το όχημα σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της αυτοκίνησης για 25 χρόνια και έχω στη διάθεση μου ομάδα καταξιωμένων μηχανικών με άριστη τεχνογνωσία.Η πολυετής εμπειρία, η τεχνογνωσία, η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η αγάπη για τη δουλειά μας, ο σεβασμός στον πελάτη και οι καλές τιμές είναι κάποιοι από τους λόγους που μας εμπιστεύονται, μας επιλέγουν και μας προτείνουν οι πελάτες μας. Η πρόκληση για εμάς είναι να επισκευάζουμε αποτελεσματικά και εγγυημένα, κάθε δύσκολη επισκευή ή ζημιά. Επιλέξτε μας για εργασίες μόνιμες, ανθεκτικές και επαγγελματικές. Είμαστε η κατάλληλη λύση, στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΡΟΤΕΚ ΑΕ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

H επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία μας στον κλάδο του service οχημάτων, είναι η απόδειξη της εγγυημένης, επαγγελματικής και ποιοτικής εργασίας, που προσφέρουμε. Έχουμε εξειδίκευση στα αυτοκίνητα που αναλαμβάνουμε και προσφέρουμε μια υψηλή ποιότητα εργασίας, σε συνδυασμό πάντα με τα αρίστης ποιότητας ανταλλακτικά μας! Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, τα στοιχεία που συνοδεύουν είναι, η συνέπεια η υπευθυνότητα και η άμεση εξυπηρέτηση. Ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά η ευγένεια, η τεχνογνωσία, η ποικιλία ανταλλακτικών και η χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Παππάς - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Εργάζομαι στο σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων μου, μαζί με εξειδικευμένο προσωπικό, έμπειρων μηχανικών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να δώσουν άμεση και άκρως επαγγελματική λύση στο πρόβλημα που σχετίζεται με την εύρυθμη λειτουργία, του αμαξιού σας. Διαθέτοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της αυτοκίνησης, αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξη όλων των τύπων αυτοκινήτου προσφέροντας σας, μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Η δουλειά μας χαρακτηρίζεται από συνέπεια και υπευθυνότητα προς τους πελάτες και τους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης. Προτιμήστε μας για αποτελέσματα ασφαλή και επαγγελματικά, για αυτοκίνητα σαν καινούργια, γρήγορα και οικονομικά. Είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Tο συνεργείο αυτοκινήτων μας έχει ολοκληρώσει πληθώρα εργασιών, για διαφορετικούς τύπους αμαξιών με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε την πιο ολοκληρωμένη μονάδα φανοποιείου και βαφείου και πλήρης σειρά μηχανημάτων, αλλά και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο επαναφέρει το αυτοκίνητό σας στην αρχική του κατάσταση, με τέλειο αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας σας διαθέτει αυτοκίνητο αντικατάστασης, κατόπιν συνεννοήσεως. Μπορούμε και προσφέρουμε επιδιόρθωση και αλλαγή κινητήρα, τακτικό και μη Service, επισκευή κιβωτίου ταχυτήτων κ.α. Επίσης, εκδίδουμε Κάρτα Καυσαερίων και αναλαμβάνουμε Ευθυγραμμίσεις, Υγραεριοκίνηση και επισκευή ηλεκτρονικού εγκεφάλου. Εμπιστευθείτε μας το αμάξι σας και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΕΝΤΗΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείριση μας δραστηριοποιείται στον χώρο της αυτοκίνησης, με επαγγελματισμό και μεγάλη επιτυχία, έχοντας ολοκληρώσει πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε με απόλυτη επιτυχία για εσάς, παντός τύπου εργασίες για το αυτοκίνητο σας καθώς εξυπηρετούμε όλες τις μάρκες. Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε απόλυτα τους πελάτες μας, αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε το όχημα σας από τον χώρο σας. Το συνεργείο μας βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες για εύκολη πρόσβαση και άνετο πάρκινγκ. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η υψηλή ποιότητα εργασίας, τα σωστά ανταλλακτικά καθώς και οι πρώτες ύλες και η συνέπεια στα συμφωνηθέντα. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε συνεργαστούμε μαζί σας και να σας προσφέρουμε άμεσες, αποτελεσματικές, ασφαλείς και ποιοτικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Π. - ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ Κ. ΟΕ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Δραστηριοποιούμαι στον τομέα της αυτοκίνησης και διατηρώ το δικό μου συνεργείο αυτοκινήτων με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Οι έμπειροι συνεργάτες μου και εγώ, αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους εργασίας για το αυτοκίνητο σας. Η άριστη ποιότητα των ανταλλακτικών μας, η πολυετής εμπειρία μας αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές μας είναι κάποια από τα στοιχεία που μας διατηρούν υψηλά όλα αυτά τα χρόνια στις προτιμήσεις των πελατών μας. Σκοπός μας είναι να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας άμεσα και αποτελεσματικά. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε για την επισκευή του αυτοκινήτου σας. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, αντάξιες των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AUTOMOTIVO Α.Ε.Β.Ε. - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το συνεργείο μας ανταποκρίνεται με επιτυχία σε κάθε ανάγκη του αυτοκινήτου σας. Με άρτιο εξοπλισμό, εμπειρία, τεχνολογική γνώση και εξειδίκευση σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Αναλαμβάνουμε τα πάντα για την σωστή και γρήγορη συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Οι υπηρεσίες μας έχουν γνώμονα την αξιοπιστία, την συνέπεια και την ποιότητα με την λιγότερο δυνατή χρηματική επιβάρυνση του πελάτη. Αναλαμβάνουμε την επισκευή παντός τύπου αυτοκινήτου παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες συνεργείου, φανοποιϊας, βαφής. Τα τμήματα μας είναι άρτια εξοπλισμένα προκειμένου να ανταπεξέλθουν με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό σε κάθε ζημιά. Επιλέξτε μας γιατί οι τιμές μας έχουν προσαρμοστεί στις δυσκολίες των καιρών χωρίς να έχει επηρεαστεί η ποιότητα των υπηρεσιών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

F1 POWER - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Στο Συνεργείο Αυτοκινήτων μας δίνουμε βάση στην επίδοση του αυτοκινήτου σας και στην ασφάλειά του. Οι επισκευές και τα σέρβις στην F1 POWER αντέχουν στον χρόνο και έτσι χαίρεστε την οδήγηση με την μέγιστη ασφάλεια. Επιλέξτε μας για το service, τη βελτίωση και την περιποίηση του αυτοκινήτου σας. Η εταιρεία μας εγγυάται τόσο την εργασία, όσο και τα ανταλλακτικά για την επισκευή και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας με γνώμονα πάντα την ασφάλειά σας. Κάθε επισκευή καλύπτεται από εγγύηση, εφόσον τηρούνται οι οδηγίες που σας δίνουμε. Χρησιμοποιούμε ειδικά εργαλεία που απαιτούνται για το κάθε αυτοκίνητο για την σωστή επισκευή του. Η εμπειρία μας και η συνεχής τεχνική εκπαίδευσή μας, μάς κάνουν να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε εργασία που γίνεται. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον, τόσο από ποιοτικής, όσο και από οικονομικής άποψης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

F1 POWER - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Στο Συνεργείο Αυτοκινήτων μας δίνουμε βάση στην επίδοση του αυτοκινήτου σας και στην ασφάλειά του. Οι επισκευές και τα σέρβις στην F1 POWER αντέχουν στον χρόνο και έτσι χαίρεστε την οδήγηση με την μέγιστη ασφάλεια. Επιλέξτε μας για το service, τη βελτίωση και την περιποίηση του αυτοκινήτου σας. Η εταιρεία μας εγγυάται τόσο την εργασία, όσο και τα ανταλλακτικά για την επισκευή και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας με γνώμονα πάντα την ασφάλειά σας. Κάθε επισκευή καλύπτεται από εγγύηση, εφόσον τηρούνται οι οδηγίες που σας δίνουμε. Χρησιμοποιούμε ειδικά εργαλεία που απαιτούνται για το κάθε αυτοκίνητο για την σωστή επισκευή του. Η εμπειρία μας και η συνεχής τεχνική εκπαίδευσή μας, μάς κάνουν να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε εργασία που γίνεται. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον, τόσο από ποιοτικής, όσο και από οικονομικής άποψης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ- SERVICE - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το συνεργείο μας δραστηριοποιείται στο χώρο της αυτοκίνησης τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Πληροί τα υψηλότερα στάνταρ και προσφέρει την ασφάλεια, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη που πρέπει να νιώθετε εσείς και η οικογένεια σας όταν οδηγείται το αυτοκίνητο σας. Διαθέτουμε σύγχρονα συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου, ειδικά εργαλεία, μηχανήματα και εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Επίσης, η πολυτελής ενασχόληση μας, σε συνδυασμό με τη διαρκή εκπαίδευση, έχει τοποθετήσει την εταιρεία μας στη κορυφή τεχνογνωσίας και εμπειρίας στο χώρο. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε την άριστη επιδιόρθωση του αυτοκινήτου σας και να γίνουμε ο συνεργάτης , που πάντα επιθυμούσατε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει το ολοκληρωμένο και άκρως επαγγελματικό service του αυτοκινήτου σας. Στόχος μας είναι πάντα η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, με την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να πληρώσετε με δόσεις. Σ' έναν άνετο και λειτουργικό χώρο, διαθέτοντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα κάθε ανάγκη του οχήματός σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τη συνεργασία μας με όλες τις μεγάλες εταιρείες στο χώρο των αυτοκινήτων, εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα της εργασίας μας. Εμπιστευθείτε την επιχείρηση μας για ποιοτική εξυπηρέτηση με ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συνεργείο Χαλάνδρι - 16 επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων