3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συνεργείο Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων


Πέτρος Ν. Παναγόπουλος - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το συνεργείο μου, προσφέρει ανθεκτικές λύσεις για το σέρβις του αυτοκινήτου σας. Διαθέτω πολλά χρόνια στον χώρο των επισκευών οχημάτων καθώς και εξίσου πολύπειρη ομάδα μηχανικών, έτοιμη να διευθετήσει οποιοδήποτε πρόβλημα σας δημιουργεί το όχημα σας. Χρησιμοποιούμε ανθεκτικά ανταλλακτικά και έχουμε ως στόχο να παρέχουμε αποτελέσματα που θα ικανοποιούν τις ανάγκες σας για πολύ καιρό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE ΖΕΡΒΟΣ - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το συνεργείο SERVICE ΖΕΡΒΟΣ, αναλαμβάνει το γενικό σέρβις του αυτοκινήτου σας. Με ομάδα που κατέχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της αυτοκίνησης, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα τους πελάτες μας. Είμαστε συνεπείς με τους χρόνους παράδοσης ακόμα και όταν πρόκειται για μεγάλες βλάβες. Στην εργασία μας βάζουμε μεράκι και χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά και ανταλλακτικά, με σκοπό το τελικό αποτέλεσμα να κρατήσει για καιρό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Παππάς - Συνεργεία Αυτοκινήτων

Συνεργείο - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Εργάζομαι στο σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων μου, μαζί με εξειδικευμένο προσωπικό, έμπειρων μηχανικών. Διαθέτοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της αυτοκίνησης, αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξη όλων των τύπων αυτοκινήτου προσφέροντας σας, μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Η δουλειά μας χαρακτηρίζεται από συνέπεια και υπευθυνότητα προς τους πελάτες και τους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συνεργείο Χαλάνδρι - 3 επαγγελματίες και συνεργεία αυτοκινήτων