15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών Χαλάνδρι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Ιωάννης Κουράσης - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρία, Kourassis Electrical Engineering, αναλαμβάνει την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των επισκευών και τοποθετήσεων συστημάτων ασφαλείας από το 2009, εξυπηρετώντας άμεσα με προτεραιότητα τους πελάτες στη Νέα Σμύρνη. Οι λύσεις που προσφέρουμε βασίζονται στην εκτεταμένη εμπειρία μας, καθώς και στην τεχνική κατάρτιση που διαθέτουμε. Εστιάζουμε στην άριστη επικοινωνία και συνεργασία και δεσμευόμαστε για ένα άριστο αποτέλεσμα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Περικλής Σμαράϊδος - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι επαγγελματίας ηλεκτρολόγος και παρέχω αποτελεσματικές και λειτουργικές λύσεις για την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών στον χώρο σας ,ανεξαρτήτως μοντέλου. Στόχος μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη από τις υπηρεσίες μου. Χρησιμοποιώ μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά καθώς θέλω το αποτέλεσμα να κρατήσει για χρόνια και να μην ταλαιπωρήσει πάλι τον πελάτη μου στο κοντινό μέλλον. Δίνω μεγάλη έμφαση στα χρονοδιαγράμματα και οι τιμές που κάνω είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω και να εξασφαλίσω για τις συσκευές σας υψηλή λειτουργικότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Παπαδόπουλος - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις για την σύνδεση και την τοποθέτηση της οικιακής σας συσκευής. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών και φροντίζω να ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου ώστε να μπορώ να παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε την εργασία σας και θα είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο σπίτι ή στο κατάστημα σας. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας είναι τα στοιχεία για τα οποία μας προτιμούν οι πελάτες μας και εμείς ανταποδίδουμε την προτίμησή τους με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΡΕΡΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η σύνδεση και η τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών είναι για εμάς προτεραιότητα και φροντίζουμε να δίνουμε εξειδικευμένες λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Η άρτια τεχνογνωσία και η αγάπη για την δουλειά μας, μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να αντιληφθούμε άμεσα τις ενέργειες που πρέπει να εκτελέσουμε έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι λειτουργικό. Επιλέξτε μας, για να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο ασφαλή για εσάς επιλογή. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας. Πρωταρχικός μας στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας προσδοκία! Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και τηρούμε τις τιμές μας, σε προσιτά για την εποχή επίπεδα. Επιλέξτε μας και η επιλογή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΡΟΦΟΡΜΗ - ELECTRICS - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία εδώ και χρόνια αναλαμβάνει άμεσες και οικονομικές λύσεις σε εργασίες που αφορούν την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών συσκευών σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών καθώς και στον χώρο του εμπορίου ανταλλακτικών. Η εταιρία μας αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές επισκευές κατ’ οίκον. Διαρκώς ενημερωνόμαστε συμμετέχοντας σε τεχνικά και ενημερωτικά σεμινάρια σχετικά με την εξέλιξη των ηλεκτρικών συσκευών και κυκλωμάτων. Προσφέρουμε τιμές που ανταποκρίνονται στην εποχή! Ενημερωνόμαστε διαρκώς συμμετέχοντας σε τεχνικά και ενημερωτικά σεμινάρια σχετικά με την εξέλιξη των ηλεκτρικών συσκευών και κυκλωμάτων. Θα χαρούμε πολύ να μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LIGHT ON - ΠΟΡΙΧΗΣ Φ. - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρησή μας με την πολυετή της πείρα είναι η άμεση λύση που αναζητάτε για την σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών με σκοπό την πλήρη ευχαρίστησή σας. Δίνουμε προσοχή στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και φέρνουμε εις πέρας όλες τις εργασίες ανεξαρτήτως δυσκολίας ή μοντέλου συσκευής. Οι έμπειροι τεχνικοί μας καθημερινά εκπαιδεύονται γιατί θεωρούν ότι η δική τους εξέλιξη είναι και εξέλιξη της εταιρείας και των υπηρεσιών που παρέχουν. Μοναδικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών. Είμαστε δίπλα σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Οι εργασίες σύνδεσης και τοποθέτησης οικιακών συσκευών είναι για εμάς ο τομέας ειδίκευσής μας και παρέχουμε ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις με σκοπό να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας και να τους ευχαριστήσουμε με πλήρως λειτουργικές συσκευές. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και διαθέτουμε έμπειρη ομάδα, καταξιωμένων τεχνικών, έτοιμη να εξυπηρέτηση άμεσα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας προσφέροντας άριστης ποιότητας ανταλλακτικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας προτιμήσετε, ώστε να αναλάβουμε και την δική σας εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι επαγγελματίας ηλεκτρολόγος και δίνω άμεσες και οικονομικές λύσεις στην σύνδεση και την τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση του αιτήματος του πελάτη μου. Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στη διαμόρφωση χώρων, με αποτέλεσμα να μπορώ να εξυπηρετήσω τις απαιτήσεις σας, με την υψηλού επιπέδου δουλειά μου. Συνεργάζομαι με ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, με σκοπό να εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Απόδειξη της ποιοτικής και επαγγελματικής μας εργασίας, το πιστό και ικανοποιημένο μας πελατολόγιο, που μας επιλέγει κάθε φορά, για όποια σχετική εργασία, θέλει να ολοκληρώσει. Επιλέγοντας μας σας προσφέρουμε λύσεις που συμφωνούν με τις ανάγκες του χώρου σας και τις προτιμήσεις σας, αλλά και αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η σύνδεση και η τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών είναι η προτεραιότητά μας και φροντίζουμε να σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και να σας εξασφαλίζουμε λειτουργικά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εγγυημένης ποιότητας και εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας ανεξαρτήτως εταιρείας ή μοντέλου συσκευής. Ενημερωνόμαστε για να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα μοντέλα. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RP ELECTRA - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρησή μας είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να διεκπεραιώσει εργασίες σύνδεσης και τοποθέτησης οικιακών συσκευών.Έχοντας στην φαρέτρα μας πολλά χρόνια εμπειρίας και μέσα από συνεχείς ενημερώσεις και εκπαιδεύσεις, συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις της τεχνολογίας και προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις, σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες. Συνδυάζουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και αντιμετωπίζουμε άμεσα κάθε δυσκολία! Αποτελούμε μια εκσυγχρονισμένη επιχείρηση στον κλάδο μας, καλύπτοντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις των πελατών της. Προτιμήστε μας και μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Οι τεχνικοί μας δίνουν την απόλυτη προσοχή στο να σας παρέχουν συμφέρουσες και λειτουργικές προτάσεις σύνδεσης και τοποθέτησης οικιακών συσκευών με σκοπό την πλήρη λειτουργικότητα των συσκευών σας. Σεβόμαστε τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου και συσκευής, αλλά και τις προτιμήσεις των πελατών μας και φροντίζουμε να ολοκληρώνουμε κάθε εργασία. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα εργασίας με τιμές ανταγωνιστικές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Πρωταρχικός στόχος μας, η δική σας ικανοποίησή μέσα από την παροχή ανώτερης ποιότητας και ασφάλειας αποτελεσμάτων, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον εργασιακό ή και προσωπικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΕΝΤΕΛΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι επαγγελματίας ηλεκτρολόγος και παρέχω εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις στις υπηρεσίες σύνδεσης και τοποθέτησης των οικιακών σας συσκευών. Γνωρίζοντας πως πολλές φορές κάτι πολύ μικρό προσφέρει τόσα πολλά, βρίσκομαι στη διάθεση σας για να εξυπηρετήσω άμεσα την ανάγκη σας. Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης μου αλλά και των συνεργατών μου αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μου. Είμαι η λύση στην σύνδεση και τοποθέτηση των οικιακών σας συσκευών. Με επαγγελματισμό, δίνω λύσεις σε καθημερινές ανάγκες των πελατών μου και φροντίζω για την απόλυτη ικανοποίησή τους. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και επωφεληθείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο Μάρκος Μπαρμπαρής και δραστηριοποιούμαι στο χώρο της σύνδεσης και της τοποθέτησης οικιακών συσκευών πολλά χρόνια προσφέροντας λύσεις που ικανοποιούν απόλυτα τους πελάτες μου. Παρέχω εντός και εκτός Αττικής ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές λύσεις για πάσης φύσεως εγκαταστάσεις και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ άμεσα στο αίτημά σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με χαμηλό κόστος και με εγγυημένα αποτελέσματα. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και υπεύθυνα και να χαρίσω στις συσκευές σας την λειτουργικότητα που τους αξίζει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Οι εργασίες σύνδεσης και τοποθέτησης των οικιακών σας συσκευών είναι ο τομέας ειδίκευσής μου και καθημερινά παρέχω εξειδικευμένες λύσεις με γνώμονα την ικανοποίηση των επιθυμιών και των αναγκών των πελατών μου. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω με συνέπεια και να σας παρέχω λειτουργικές συσκευές που θα καλύπτουν τις καθημερινές σας ανάγκες. Μοναδικός μου σκοπός είναι να αναπτύξω σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και να εξασφαλίσω για εκείνους επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Είμαι έτοιμος καθημερινά να δώσω άμεσες και οικονομικές λύσεις στις εργασίες σας και να εγγυηθώ ότι θα σταθώ δίπλα σας και έπειτα από το πέρας της εργασίας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΘΗΣ - Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για υπηρεσίες σύνδεσης και τοποθέτησης οικιακών συσκευών με μοναδικό σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητά σας με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Αντιμετωπίζω με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία, έτσι ώστε να εγγυώμαι την άψογη λειτουργία της συσκευής σας! Αναλαμβάνω όλες τις εργασίες που μου αναθέτετε ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, σέβομαι τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας. Με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μου είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας. Η δική σας εξυπηρέτηση, είναι η δική μας προτεραιότητα! Επιλέξτε μας για άμεσες και αποτελεσματικές εργασίες, αντάξιες των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Σύνδεση/ Τοποθέτηση Οικιακών Συσκευών Χαλάνδρι