3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Χαλάνδρι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Καραβά Αγγελική - Σκεπές

Σκεπές - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρία μας, Μόνωση- Ενέργεια, βρίσκεται πάντα κοντά σας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και επισκευή της σκεπής του οικιακού ή και επαγγελματικού χώρου σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, μας έχει βοηθήσει έτσι ώστε να αναπτύξουμε μια μεγάλη γκάμα τεχνοτροπιών και να προσαρμόζουμε την κατάλληλη σε κάθε περίπτωση, φέρνοντας το ιδανικό αποτέλεσμα! Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κουρούκλης - Σκεπές

Σκεπές - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ αναλαμβάνει την επισκευή της σκεπής σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλής ποιότητας εργασία και το σεβασμό για τις ανάγκες σας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πελοπίδας Βερλέκης - Σκεπές

Σκεπές - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Πελοπίδας Βερλέκης δραστηριοποιούμαι στη μόνωση της στέγης για 30 χρόνια. Έχω αναλάβει δύσκολα έργα κι έχω φέρει εγγυημένα αποτελέσματα που διαρκούν και πάντα σε προσιτές τιμές για τον πελάτη.Τα προβλήματα που προκύπτουν από την ανεπαρκή μόνωση στις στέγες για τον οικιακό κι επαγγελματικό σας χώρο είναι πάρα πολλά και αρκετές φορές επιλύονται δύσκολα. Με την εμπειρία τη δική μου, αλλά και των συνεργατών μου, απαλλάσσεστε μια και καλή από αυτά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ