20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Focus service- Γ. Φούντας & Σια O.E. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η FOCUS SERVICE αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές επαγγελματικών ψυγείων. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον χώρο και προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης σε χώρους επαγγελματικής αλλά και οικιακής χρήσης. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη-συνεργάτη μας δίνουμε πρόθυμα λύσεις, ολοκληρωμένα και υπεύθυνα, σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα τον απασχολεί. Επιδιώκουμε την ευχαρίστηση των πελατών μας και την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Ανταποκρινόμαστε ακόμη και στις πιο απαιτητικές εργασίες με άμεση εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μανώλης Καραμολέγκος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρηση, Μανώλης Καραμολέγκος, αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές κλιματιστικών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ψύξης και των επισκευών για τουλάχιστον 24 χρόνια και διαθέτουμε εξειδικευμένο συνεργείο, έτοιμο να αναλάβει υπεύθυνα την εργασία σας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας γιατί επιθυμούμε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία. Οι πελάτες μας, μας προτιμούν για την συνέπεια που δείχνουμε σε κάθε εργασία και για τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές μας τιμές. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ανάγκη οικιών, επιχειρήσεων ακόμα και βιομηχανικών χώρων. Θα χαρούμε να σας προτείνουμε εγγυημένες λύσεις για τον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Παπαδόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε την εργασία σας και είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο σπίτι ή στο κατάστημα σας. Χαρακτηριζόμαστε για τον επαγγελματισμό που δείχνουμε σε κάθε μας εργασία καθώς και για την ευγένεια του χαρακτήρα μας. Η δική σας ευχαρίστηση θα αποτελέσει την δική μας καταξίωση στον χώρο. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας παραδώσουμε ένα τέλειο λειτουργικά κλιματιστικό και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Παπαδόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Δίνω οριστικές και ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού ψυγείου σας. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε να ολοκληρώσουμε επιτυχώς την εργασία σας. Εκπαιδευόμαστε καθημερινά στις εξελίξεις στον τομέα μας και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Βρισκόμαστε κοντά στον πελάτη κατά την διάρκεια του έργου αλλά και μετά την ολοκλήρωση του, για οτιδήποτε χρειαστεί. Θα χαρούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία, την εργασία που θα μας αναθέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Περικλής Σμαράϊδος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω αποτελεσματικές και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού ψυγείου σας. Κατέχω πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην επισκευή συσκευών. Στόχος μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη από τις υπηρεσίες μου. Χρησιμοποιώ μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά καθώς θέλω το αποτέλεσμα να κρατήσει για χρόνια και να μην ταλαιπωρήσει πάλι τον πελάτη μου στο κοντινό μέλλον. Δίνω μεγάλη έμφαση στα χρονοδιαγράμματα και οι τιμές που κάνω είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για επιδιόρθωση της βλάβης του επαγγελματικού σας ψυγείου αρκεί να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Περικλής Σμαράϊδος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός και δίνω αποτελεσματικές και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Κατέχω πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην επισκευή συσκευών. Στόχος μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη από τις υπηρεσίες μου. Χρησιμοποιώ μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά καθώς θέλω το αποτέλεσμα να κρατήσει για χρόνια και να μην ταλαιπωρήσει πάλι τον πελάτη μου στο κοντινό μέλλον. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν τα μακροχρόνια αποτελέσματα που παρέχω. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σας ικανοποιήσω άμεσα και αποτελεσματικά και να σας παρέχω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Βασίλειος Κατσουλιέρης και προτείνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου σε μικρό χρονικό διάστημα. Η πείρα μου με βοηθάει στο να αντιμετωπίζω κάθε δυσκολία ανεξαρτήτως μοντέλου αποτελεσματικά. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στον χώρο του πελάτη και του προσφέρω εγγυημένα αποτελέσματα. Εξασφαλίζω την λειτουργικότητα του επαγγελματικού σας ψυγείου και εγγυώμαι ότι θα σταθώ δίπλα στους πελάτες μας και έπειτα από το πέρας της εργασίας για οτιδήποτε χρειαστούν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥΤΣΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο Χριστόφος Τούτσης και αναλαμβάνω άμεσα και υπεύθυνα την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με εκατό τις εκατό εγγυημένα αποτελέσματα. Η εμπειρία μου και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτω, οδηγούν σε ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα, που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στον τομέα μου και διαθέτω την πείρα να δώσω εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις για το επαγγελματικό σας ψυγείο. Αναλαμβάνω να δώσω λύσεις ανεξαρτήτως μοντέλου και προσφέρω μακροχρόνια αποτελέσματα και με τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η ομάδα μας αναλαμβάνει να δώσει εγγυημένες και οικονομικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με λειτουργικά και οικονομικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία που σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιώ δίνω άριστα αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση. Συνδυάζουμε εμπειρία χρόνων με προτεραιότητα στον πελάτη και εγγυημένες τιμές. Βρισκόμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Προσφέρω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την ομαλή λειτουργία του επαγγελματικού σας ψυγείου, ανεξαρτήτως μοντέλου. Αναλαμβάνω όλες τις εργασίες που σχετίζονται με επισκευή και εγκατάστασης οποιασδήποτε μάρκας ψυγείου και εγγυώμαι την πλήρη λειτουργικότητα της συσκευής σας και την εξασφάλιση μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου.Χαρακτηρίζομαι για την υψηλή προσφερόμενη αξία που προσφέρω και για τις προσιτές τιμές. Στοχεύω στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων και στην απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών μου με την τέλεια λειτουργικότητα των κλιματιστικών τους. Εμπιστευθείτε με και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALTER EGO ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΕ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξίσου πολύπειρους συνεργάτες με εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Επιδιώκουμε την ευχαρίστηση των πελατών μας και την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Η συνέπεια στον χρονοδιάγραμμα και η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι απαραίτητα στοιχεία του χαρακτήρα μας. Είμαστε στη διάθεση σας για να αναλάβουμε τις ψυκτικές εργασίες σας, προσφέροντας ένα άρτιο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιλέξτε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο Σωκράτης Ζερβουδάκης και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού σε όλους τους χώρους με συνέπεια και υπευθυνότητα. Διαθέτω άριστο εξοπλισμό και υψηλή τεχνογνωσία για να μπορώ να ανταποκριθώ σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών άμεσα και αποτελεσματικά. Οι πελάτες μου με προτιμούν για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μου και τις ιδιαίτερα οικονομικές μου τιμές. Έχω φέρει εις πέρας πολλές εργασίες που αφορούν την λειτουργία των κλιματιστικών σας. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό απέναντι στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να ανταποκριθώ ταχύτατα σε κάθε σας αίτημα και να σας παρέχω τέλειας λειτουργικότητας κλιματιστικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΜΥΡΝΑΙΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο Σμυρναίος Ανδρέας και δίνω εξαιρετικά συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού για όλους τους χώρους. Συνδυάζω τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα με εξοπλισμό και τεχνογνωσία εγγυημένης ποιότητας. Ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στην τενχολογία με σκοπό να βελτιώσω την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μου. Χρησιμοποιώ ανταλλακτικά που προμηθεύομαι από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών. Στοχεύουμε σε πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα και σε απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας εξυπηρετήσω άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΜΠΑΣΙΝΑΣ ΑΒΕΕ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τις εργασίες του επαγγελματικού σας ψυγείου,με μια ομάδα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει καθημερινά με το μικρότερο δυνατό κόστος. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο εκτελούμε παντός είδους εργασίες επισκευής για όλα τα είδη ψυγείων στον επαγγελματικό σας χώρο. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών και η ικανοποίηση του πελάτη στο έπακρο. Ανεξαρτήτως μοντέλου διαθέτουμε τα κατάλληλα ανταλλακτικά από τις εταιρείες του χώρου και μπορούμε να επισκευάσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε βλάβη του κλιματιστικού σας. Είμαστε η σίγουρη λύση στον κλιματισμό και ανταποκρινόμαστε σε κάθε σας αίτημα άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΝΔΗΛΙΩΤΟΥ - ΚΟΤΤΑΡΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και μεγάλη εμπειρία και αναλαμβάνει να δώσει άμεσες και συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και η άριστη λειτουργικότητα του κλιματιστικού. Σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη και φροντίζουμε να διασφαλίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση της εργασίας θα είναι καθαρός. Είμαστε πανέτοιμοι καθημερινά να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΧ. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Γεώργιος Αντωνακάκης και καθημερινά δίνω λύσεις στην επισκευή και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτω μεγάλη πείρα στον χώρο μου και μπορώ να ανταποκριθώ σε όλες τις απαιτήσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Χαρακτηρίζομαι από οργάνωση και συνέπεια και θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό τον σεβασμό απέναντι στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Είμαι εδώ να δώσω λύσεις για κάθε μοντέλο έξυπνα και οικονομικά και να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας με επαγγελματικά αποτελέσματα. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΡΟΥΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένους τεχνίτες έτοιμους να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχετε στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού σε όλους τους χώρους σας. Συνδυάζουμε συνεργάτες με υψηλή τεχνογνωσία και ευγένεια χαρακτήρα με αποτελέσματα που συναρπάζουν για την λειτουργικότητά τους.Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε καθημερινά δίπλα σας για την άμεση εξυπηρέτησή σας! Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα και επαγγελματικά αποτελέσματα με γνώμονα την κάλυψη των επιθυμιών και των αναγκών των πελατών μας. Εγγυόμαστε την πλήρη λειτουργικότητα των επαγγελματικών σας ψυγείων με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALTER EGO ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΕ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνουμε εδώ και χρόνια ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και στην εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχουμε λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν σε αυτόν τον τομέα. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών, για να έχουμε ικανοποιημένους και πιστούς πελάτες που θα μας ξανά εμπιστευτούν. Είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας και οικονομικοί στις τιμές μας. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για την συνέπεια που δείχνουμε στην εργασία μας και για τον σεβασμό απέναντι στον χώρο και τον χρόνο τους. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΝΔΗΛΙΩΤΟΥ - ΚΟΤΤΑΡΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η ομάδα μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που καθημερινά δίνει λύσεις στην επισκευή και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας με γνώμονα το συμφέρον σας. Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Τα ανταλλακτικά μας προέρχονται από μεγάλες εταιρείες του χώρου. Στοχεύουμε σε μακροχρόνια αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Είμαστε δίπλα να δώσουμε λύσεις στα προβλήματά σας και να προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας για να τα αντιμετωπίσουμε.Βρισκόμαστε στην διάθεση σας ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας ικανοποιήσουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CANDY HOOVER SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η ομάδα τεχνικών μας, με μεράκι για δουλεία και μακροχρόνια πορεία, αναλαμβάνει κάθε είδος εργασίας που σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και με λειτουργικά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με προσωπικό που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο και συνεχώς επιθυμεί να εκπαιδεύεται στις εξελίξεις στον τομέα σας. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Χαλάνδρι - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί