3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Περσίδες Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από εξειδικευμένους επαγγελματίες στις περσίδες


Λουκάς Γερόλυμος - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία, Τέντες Ανήλιον, προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης περσίδων και ρολλοκουρτίνας για τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού ή του γραφείου σας. Εξειδικευόμαστε στα συστήματα σκίασης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Διαθέτουμε υψηλή τεχνογνωσία, πολυετή εμπειρία και συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προμηθευτές του χώρου, έτσι ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις. Τα εξαρτήματα και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας με την πιστοποίηση ευρωπαϊκών εργοστασίων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θοδωρής Γουρδούπης - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία, Τεντοηλεκτρική, αναλαμβάνει την εγκατάσταση συστήματος περσίδων και ρολλοκουρτίνας για τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Η αρχή έγινε το 1965 από τον Α.Γ. Γουρδούπη και έκτοτε συνεχίζεται μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της τέντας και των συστημάτων σκίασης. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο καθώς και η συνεργασία μας με τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες παραγωγής συστημάτων σκίασης, μας καθιστούν έτοιμους να επισκεφθούμε τον χώρο σας, όχι μόνο για να τον προστατεύσουμε αλλά και να τον αναδείξουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστασία / Θεώνη Κυριακοπούλου / Τσούδη - Περσίδες & Ρολλοκουρτίνες

Περσίδες - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η Εμπορική Κατασκευαστική εταιρεία Τέντες Κυριακόπουλος Ε.Ε., προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση περσίδων και ρολλοκουρτίνων στο σπίτι ή το γραφείο σας. Από το 1960 δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της τέντας και των Συστημάτων Σκίασης. Εξαιτίας της ασυναγώνιστης ποιότητας και αισθητικής, καθιερωθήκαμε σαν μία από τις καλύτερες και μεγαλύτερες στον χώρο, επιχειρήσεις. Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υλικά με σκοπό τα αποτελέσματα να είναι ανθεκτικά αλλά και λειτουργικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Περσίδες Χαλάνδρι - 3 ειδικοί στις ρολλοκουρτίνες