14 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Παναγιώτης Κουρούκλης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την ανακατασκευή του πατώματος του σπιτιού σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται και μπορεί να αντεπεξέλθει στα αιτήματά σας και τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους στην φθορά του χρόνου και τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τους. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ικανοποιήσουμε με τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Αποστόλου - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία GREEN BUILDING SOLUTIONS προσφέρει υπηρεσίες ανακαινίσεις πατώματος για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα των πατωμάτων και των δαπέδων και χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά σε κάθε εργασία μας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο των κτιριακών έργων και των ανακατασκευών καθώς και ομάδα από εξειδικευμένους τεχνικούς που θα αναλάβουν υπεύθυνα την πλήρη αποπεράτωση των εργασιών, παρέχοντας έτσι μία άρτια και λειτουργική λύση για τον χώρο σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΘΗΣ ΛΑΖΑΡΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο Στάθης Λάζαρης και αναλαμβάνω άμεσες λύσεις στην τοποθέτηση και την επισκευή στα πατώματα και τα δάπεδά σας. Βρίσκομαι στον χώρο χρόνια και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μου. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξασφαλίζω λειτουργικά αποτελέσματα. Σκοπός μου είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στο κάλεσμά σας και να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INTERIOR DESIGN BY ALIKI KAKLAMANOU - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το γραφείο μας δίνει οριστικές και ποιοτικές λύσεις στα πατώματα και τα δάπεδα που θέλετε να τοποθετήσετε ή να επισκευάσετε στον χώρο σας και εγγυάται την άμεση εξυπηρέτηση και με τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες της εποχής. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας είναι η παράδοση ολοκληρωμένων εργασιών που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά. Με πολυετή εμπειρία βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή αλλά και μετά το πέρας της κάθε εργασίας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ. ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο Παναγιώτης Στανίτσας και παρέχω ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις για τις εργασίες στα πατώματα και τα δάπεδα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Η ομάδα μου αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς. αυτά τα χρόνια εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητος. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε τα καλύτερα με γνώμονα το συμφέρον σας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ανά πάσα στιγμή με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INTERNI ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας για επισκευή και τοποθέτηση των πατωμάτων και δαπέδων σας με επαγγελματισμό και συνέπεια. Διαθέτουμε εξειδικευμένο τεχνολογικά εξοπλισμό ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχει αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι έμπειρος ξυλουργός με μεγάλη πείρα στην επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πελατών με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Με την ομάδα μου διαθέτουμε την πείρα να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Ο σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ευχαριστήσουν τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NICODIM ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρησή μας είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να προτείνει άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης πατωμάτων και δαπέδων με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών. Χρησιμοποιούμε μεγάλη ποικιλία υλικών που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κάθε πελάτη μας και να τους παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε συμφέρουσες προτάσεις για τους πελάτες μας. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ολοκληρωμένη παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DAMASK HELLAS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας με την πολυετή της πείρα στον χώρο μπορεί να διεκπεραιώσει παντός είδους εργασίες επισκευής και τοποθέτησης πατωμάτων και δαπέδων με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σεβόμαστε τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης στις υπηρεσίες, που προσφέρουμε και λειτουργούμε γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα το έμπειρο και ευγενικό μας προσωπικό και τα σύγχρονα εργαλεία, που διαθέτουμε και οι μέθοδοι, που χρησιμοποιούμε. Στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες. Επιλέξτε μας, για αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TENTAGON ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρησή μας είναι η νούμερο ένα επιλογή στις εργασίες επισκευής και τοποθέτησης δαπέδων και πατωμάτων άμεσα και υπεύθυνα. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Επιδιώκουμε αποτελέσματα που θα αντιπροσωπεύουν κι εμάς τους ίδιους ως επαγγελματίες. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TARKETT ΜΟΝ. ΕΠΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η τοποθέτηση και η επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας είναι ο τομέας ειδίκευσής μας με πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στον ενεργητικό μας. Η ομάδα μας ξεχωρίζει για την άρτια τεχνογνωσία της και την ευγένεια του χαρακτήρα της. Διαθέτοντας τον ανάλογο μηχανολογικό εξοπλισμό, μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Παρέχει τις υπηρεσίες της 24 ώρες το 24ωρο, έτοιμη να εξυπηρετήσει και να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημιά έχει το δάπεδό σας και να σας προσφέρει λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις. Η συνέπεια στην παράδοση και η εγγύηση της δουλειάς μας αποτελούν χαρακτηριστικά που μας αντιπροσωπεύουν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας με άμεση εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΓΩΝΑΣ ΔΗΜ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων σας με σκοπό να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Τα τελευταία χρόνια εισάγουμε από την Ευρώπη εξειδικευμένα δάπεδα και υλικά εσωτερικής κυρίως διακόσμησης, για επαγγελματικούς χώρους. Δίνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Σεβόμαστε τον χρόνο και τον χώρο των πελατών μας κι αυτό αποτελεί ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Στοχεύουμε στην παράδοση μακροχρόνιων αποτελεσμάτων που μας αντιπροσωπεύουν ως επαγγελματίες. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ERGON CLIMA - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για εξειδικευμένες λύσεις στα πατώματα και τα δάπεδα του επαγγελματικού και του οικιακού σας χώρου. Διαθέτουμε υπευθυνότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Σκοπός μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής αισθητικής και εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΥΨΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επισκευή και η τοποθέτηση των δαπέδων και των πατωμάτων σας είναι ο τομέας μας και διαθέτουμε εξειδικευμένες λύσεις για τους πελάτες μας. Η ομάδα συνεργατών μας προτείνει δημιουργικές και ποιοτικές λύσεις για εσάς. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Χαλάνδρι - 14 επαγγελματίες