3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Οπτικοακουστικά Συστήματα Χαλάνδρι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Γιάννης Παπαδόπουλος - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση οπτικοακουστικών συστημάτων. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε την εργασία σας και θα είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο σπίτι ή στο κατάστημα σας. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά ανταλλακτικά ώστε η εγκατάσταση να αντέξει στον χρόνο. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Γιουτλάκης - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω εγκαταστάσεις και τοποθετήσεις οπτικοακουστικών συστημάτων, για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Έχω 30 χρόνια εμπειρίας στον συγκεκριμένο κλάδο και συνεργάζομαι με εξίσου εξειδικευμένους συνεργάτες για να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους εργασία. Η αγάπη για τη δουλειά μας αλλά και το μεράκι για ποιοτική εργασία είναι τα στοιχεία που μας βοηθούν, με αποτέλεσμα οι πελάτες μας να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι με την εργασία μας. Ζητήστε προσφορά, τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CITI TECH - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω υπηρεσίες σχετικές με οπτικοακουστικά συστήματα για οικίες ή επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και των ανακαινίσεων και έχω πολυετή εμπειρία καθώς και εξειδικευμένο συνεργείο που θα βρεθεί άμεσα κοντά σας για να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη σας. Η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στους πελάτες είναι κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας κάνω προσφορά για τον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Οπτικοακουστικά Συστήματα Χαλάνδρι