9 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μόνωση ταράτσας Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην μόνωση ταράτσας


Παναγιώτης Κουρούκλης - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η Εταιρεία Τεχνικών Κατασκευών ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες επισκευής και κατασκευής για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε να λύσουμε το πρόβλημα σας γρήγορα, αξιόπιστα, ποιοτικά κι οικονομικά. Ανάμεσα στις κατηγορίες που αναλαμβάνουμε είναι κι οι μονώσεις. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλή ποιότητα εργασίας, το σεβασμό στις ανάγκες σας και την εξαιρετική φροντίδα του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΣ-ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

H εταιρεία μας Μπακόπουλος, δραστηριοποιείται στον χώρο των μονώσεων -Θερμομονώσεων και αναλαμβάνει δημόσια και ιδιωτικά έργα. Χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που αφενός μεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη και αφετέρου συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται για σχεδόν 20 χρόνια στον χώρο των τεχνικών εργασιών. Στόχος μας είναι να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για την καλήτερη συντήρηση αλλά και κατασκευή του σπιτιού σας. Μονώσεις, θερμοπροσόψεις και εποξειδικά δάπεδα είναι κάποιες από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Αποστόλου - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Βασικό αντικείμενο της εταιρίας μας, Green Building Solutions είναι η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων ή οποία προκύπτει μέσα από ένα σύνολο παρεμβάσεων, αθροιστικά ή και μεμονωμένα. Συγκεκριμένα καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, τόσο σε υφιστάμενα όσο και σε νέα κτίρια, που στόχο έχουν να βελτιώσουν το ενεργειακό τους ισοζύγιο, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια και χρήμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Ελευθεριάδης - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Με μακρά προϋπηρεσία στους τομείς μελέτης, κατασκευών είμαστε σε θέση να προτείνουμε και να υλοποιούμε ολοκληρωμένες λύσεις μόνωσης και θερμομόνωσης ενός κτηρίου. Επιβλέπουμε με προσοχή κάθε στάδιο του έργου, επιτυγχάνοντας εγγυημένη ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Καραβά Αγγελική - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Οι μονώσεις χρειάζονται φροντίδα και “μια ματιά” από ειδικευμένο τεχνικό για να προστατεύουν εσάς αλλά και τη περιουσία σας. Η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρίας μας, Μόνωση- Ενέργεια, αναλαμβάνει τη συντήρηση αλλά και επισκευή κάθε τύπου μόνωσης, εγγυημένα και οικονομικά. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε πάντα στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πελοπίδας Βερλέκης - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Πελοπίδας Βερλέκης δραστηριοποιούμαι στη μόνωση της στέγης για 30 χρόνια. Έχω αναλάβει δύσκολα έργα κι έχω φέρει εγγυημένα αποτελέσματα που διαρκούν και πάντα σε προσιτές τιμές για τον πελάτη.Τα προβλήματα που προκύπτουν από την ανεπαρκή μόνωση στις στέγες για τον οικιακό κι επαγγελματικό σας χώρο είναι πάρα πολλά και αρκετές φορές επιλύονται δύσκολα. Με την εμπειρία τη δική μου, αλλά και των συνεργατών μου, απαλλάσσεστε μια και καλή από αυτά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μόνωση Ταράτσας Χαλάνδρι - 9 επαγγελματίες στις μονώσεις