15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μόνωση ταράτσας Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην μόνωση ταράτσας


Καραβά Αγγελική - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Οι μονώσεις χρειάζονται φροντίδα και “μια ματιά” από ειδικευμένο τεχνικό για να προστατεύουν εσάς αλλά και τη περιουσία σας. Η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρίας μας, Μόνωση- Ενέργεια, αναλαμβάνει τη συντήρηση αλλά και επισκευή κάθε τύπου μόνωσης, εγγυημένα και οικονομικά. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για μόνωση ταράτσας και εξασφαλίζουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και υλικά με μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Οι πελάτες μας, επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κουρούκλης - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η Εταιρεία Τεχνικών Κατασκευών ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες επισκευής και κατασκευής για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε να λύσουμε το πρόβλημα σας γρήγορα, αξιόπιστα, ποιοτικά κι οικονομικά. Ανάμεσα στις κατηγορίες που αναλαμβάνουμε είναι κι οι μονώσεις. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλή ποιότητα εργασίας, το σεβασμό στις ανάγκες σας και την εξαιρετική φροντίδα του χώρου σας. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εφαρμόζουμε νέες μεθόδους με μοναδικό στόχο να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημά άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΣ-ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

H εταιρεία μας Μπακόπουλος, δραστηριοποιείται στον χώρο των μονώσεων -Θερμομονώσεων και αναλαμβάνει δημόσια και ιδιωτικά έργα. Χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που αφενός μεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη και αφετέρου συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας διότι επιθυμούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για τον χώρο σας. Προτιμήστε μας και δεν θα απογοητευθείτε τόσο από τις υπηρεσίες μας όσο και με τις τιμές μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Αποστόλου - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Βασικό αντικείμενο της εταιρίας μας, Green Building Solutions είναι η μόνωση της ταράτσας σας για τον ιδιωτικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο ή οποία προκύπτει μέσα από ένα σύνολο παρεμβάσεων, αθροιστικά ή και μεμονωμένα. Συγκεκριμένα καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα εργασιών και εγγυόμαστε για τους πελάτες μας οικονομικά και επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε χώρους χωρίς υγρασία και κρύο. Στοχεύουμε σε ευχαριστημένους πελάτες και σε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίες. Είμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημά και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται για σχεδόν 20 χρόνια στον χώρο των τεχνικών εργασιών και αναλαμβάνει εγγυημένες λύσεις στις εργασίες μονώσεων. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να εφαρμόσουμε τις κατάλληλες μεθόδους και τα κατάλληλα υλικά για τον χώρο σας. Στόχος μας είναι να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για την καλύτερη συντήρηση του χώρου σας. Οι πελάτες μας επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για την συνέπεια και τον σεβασμό που δείχνουμε στις ανάγκες και τον χώρο τους. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας χαρίσουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα με μοναδικό σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πελοπίδας Βερλέκης - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Πελοπίδας Βερλέκης δραστηριοποιούμαι στη μόνωση της στέγης για 30 χρόνια. Έχω αναλάβει δύσκολα έργα κι έχω φέρει εγγυημένα αποτελέσματα που διαρκούν και πάντα σε προσιτές τιμές για τον πελάτη.Τα προβλήματα που προκύπτουν από την ανεπαρκή μόνωση στις στέγες για τον οικιακό κι επαγγελματικό σας χώρο είναι πάρα πολλά και αρκετές φορές επιλύονται δύσκολα. Με την εμπειρία τη δική μου, αλλά και των συνεργατών μου, απαλλάσσεστε μια και καλή από αυτά. Βρίσκομαι καθημερινά στην διάθεσή σας έτοιμος να αναλάβω την εργασία σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Οι τιμές μου συμβαδίζουν με τις δυκσολίες της εποχής. Εμπιστευθείτε με για τις εργασίες σας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Ζιώγας - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Παναγιώτης Ζιώγας και είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αναλάβω εργασίες μόνωσης ταρατσών με μοναδικό στόχο να εξασφαλίσω τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους πελάτες μου. Με τους έμπειρους συνεργάτες μου διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία από την πρώτη επαφή με τον χώρο να αντιληφθούμε τις ανάγκες του και να του προσφέρουμε μακροχρόνιες λύσεις. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία και να αναπτύξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στεκόμαστε δίπλα σας και έπειτα από το πέρας της εργασίας σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Ελευθεριάδης - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Με μακρά προϋπηρεσία στους τομείς μελέτης, κατασκευών είμαστε σε θέση να προτείνουμε και να υλοποιούμε ολοκληρωμένες λύσεις μόνωσης και θερμομόνωσης ενός κτηρίου. Επιβλέπουμε με προσοχή κάθε στάδιο του έργου, επιτυγχάνοντας εγγυημένη ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένες ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας μακροχρόνια αποτελέσματα. Δίνουμε άμεσες λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Στόχος μας είναι η κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας κάθε σας εργασία και να σας εντυπωσιάσουμε με το αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Δημητρακόπουλος - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ειδικεύομαι στον τομέα της μόνωσης ταρατσών και παρέχω αποδοτικές λύσεις με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των επιθυμιών των πελατών μου. Διαθέτω την εμπειρία και την τεχνογνωσία να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και χρησιμοποιώ υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στον τομέα μου και ενσωματώνω νέες τεχνικές και μεθόδους. Συνδυάζω συνέπεια και επαγγελματισμό με προσοχή στην λεπτομέρεια και παραδίδω μακροχρόνια αποτελέσματα. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με επιλέξετε. Εμπιστευθείτε με και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η κατασκευαστική μας εταιρεία με το έμπειρο προσωπικό της δίνει εξειδικευμένες λύσεις στις εργασίες μονώσεων ταράτσας για τον χώρο σας με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους αρχιτέκτονες Μηχανικούς και υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έγκριτων επιστημονικών συνεργατών. Μας χαρακτηρίζουν οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, η πιστή παρακολούθηση του έργου και η συνεχής υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας και αυτά τα στοιχεία αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Ανανεώνουμε συνεχώς τα υλικά όπως και τον εξοπλισμό μας και στοχεύουμε σε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ERGON CLIMA - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία εδώ και χρόνια δίνει εξειδικευμένες λύσεις στις εργασίες μονώσεων ταράτσας που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Είμαστε πολλά χρόνια στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, όπου αναλαμβάνουμε κάθε εργασία ανεξαρτήτως κλίμακας, με μεγάλη υπευθυνότητα και μεράκι. Η μεγάλη μας πείρα και η άρτια τεχνογνωσία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Χάρη στη χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και την υψηλής ποιότητας εργασία, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, γι’ αυτό και σεβόμαστε τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Προτιμήστε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PANCLEANERS - ΠΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια ασχολείται με τις εργασίες μονώσεων ταράτσας και δίνει ολοκληρωμένες λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο των μονώσεων και είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας, με υπευθυνότητα και συνέπεια, κάθε έργο θερμομόνωσης και υγρομόνωσης. Συνεργαζόμαστε με επώνυμους, πιστοποιημένους οίκους μονωτικών υλικών, διαθέτοντας συνεργεία απαρτιζόμενα από καταξιωμένους επαγγελματίες τεχνικούς. Μοναδικός μας στόχος είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Περιμένουμε καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα. Εμπιστευτείτε μας για τη μόνωση και την ενεργειακή αποκατάσταση της οικίας σας και εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΧΑΡΙ - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Οι μονώσεις ταρατσών αποτελούν για εμάς προτεραιότητα και παρέχουμε άμεσες λύσεις με μοναδικό στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Δραστηριοποιούμαστε πολλά έτη στον χώρο των τεχνικών εργασιών, έχοντας στη διάθεση μας εξειδικευμένους και ιδιαίτερα έμπειρους συνεργάτες. Με έμφαση στην ποιότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια και άριστη τεχνική γνώση δεσμευόμαστε πως θα προσφέρουμε τα αποτελέσματα που περιμένετε. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευθείτε για να εκτελέσουμε την εργασία σας. Προτιμήστε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GREEN BUILDING SOLUTIONS - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Οι εργασίες μονώσεων ταράτσας είναι ο τομέας ειδίκευσής μας και καθημερινά φέρνουμε εις πέρας οποιοδήποτε αίτημά σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η πολυετή μας πείρα μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε όλα τα αιτήματα και να εξασφαλίσουμε για εσάς επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι έμπειροι συνεργάτες μας δίνουν εξειδικευμένες λύσεις χρησιμοποιώντας υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Μοναδικός μας στόχος είναι η εκπλήρωση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και την οργάνωση που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε και εγγυόμαστε ότι το αποτελέσματα θα εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς. Επιλέξτε μας για έχετε τους χώρους που έχετε επιθυμήσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι η πρώτη επιλογή στις εργασίες μονώσεων ταράτσας και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Με τους συνεργάτες μου φέρνουμε εις πέρας κάθε εργασία. Η μεγάλη μας πείρα και η άρτια τεχνογνωσία μας αποτελούν τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε μας εργασία και γι' αυτά μας επιλέγουν και οι πελάτες μας. Δίνουμε άμεσες και εγγυημένες λύσεις με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας για να είμαστε βέβαιοι ότι προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να εξασφαλίσουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Προτιμήστε μας και θα εντυπωσιαστείτε από την αίσθηση που θα έχει ο χώρος σας έπειτα από την εργασία μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μόνωση Ταράτσας Χαλάνδρι - 15 επαγγελματίες στις μονώσεις