20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω να δώσω λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί με τις μετακομίσεις και μεταφορές σας εντός του νομού Αττικής. Αναλαμβάνω την μετακόμιση σας, εύκολα και ανώδυνα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Η πολύχρονη εμπειρία μας και το πλούσιο πελατολόγιο μας, εγγυάται ότι η μετακόμισή σας θα ολοκληρωθεί στην ώρα της, με ασφάλεια και άνεση. Εμπιστευτείτε μας για μια μετακόμιση με ασφάλεια χωρίς άγχος και πάντα σε πολύ λογικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GOLDEN STAR ΕΠΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, υποσχόμενοι πως θα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους. Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας και μας καθιστούν την ιδανική λύση στο πρόβλημά σας. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον, από την άμεση εξυπηρέτησή μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας προσφέρει λειτουργικές και άμεσες λύσεις για την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών και διαθέτουμε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, καθώς και άρτιο εξοπλισμό. Αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων όπως και μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων. Με προσωπική επίβλεψη και φροντίδα αναλαμβάνουμε από την αρχή έως το τέλος την ολοκληρωμένη εργασία μεταφοράς, σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.Είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα εύθραυστα και τα πολύτιμα αντικείμενα σας και εξίσου συνεπείς με τον χώρο, τον χρόνο και το κόστος που έχουν συμφωνηθεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΓΓΕΛOΣ ΚΥΡΙΑΚΟΓΓΟΝΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω άμεσα και με ασφάλεια τις μετακομίσεις σας, εντός του νομού Αττικής. Εγγυώμαι την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας στο χώρο που έχει συμφωνηθεί. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα και στο να χτίσω σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές! Συνεργαστείτε μαζί μας προκειμένου να αναλύσουμε από κοινού τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις για τη δική σας μετακόμιση-μεταφορά και να σας υποβάλουμε την καλύτερη προσφορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUPERTRANS ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η μεταφορική μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εντός νομού Αττικής. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία. Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα πράγματα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς.Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να μεταφέρει την περιουσία σας με φροντίδα, προσοχή και υπεθυνότητα, με προσωπική επίβλεψη ειδικού καθ’ όλη την διάρκεια της εργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και ειδικεύομαι στις μετακομίσεις, από και προς Αττική, οποιαδήποτε στιγμή καθημερινά και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Προσέχω ιδιαίτερα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα. Διαθέτω μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που με βοηθούν να αναλαμβάνω και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Επίκεντρό μου είναι ο πελάτης και στόχος μου η απόλυτη ικανοποιήσή του, μέσα από την παροχή υπηρεσιών, ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BISTIS MOVERS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των διεθνών μεταφορών και έχουμε αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο και πιστό πελατολόγιο, από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μετακομίσεων για πολλά χρόνια και εξυπηρετούμε μεγάλες καταξιωμένες εταιρείες αλλά και εκατοντάδες ιδιώτες πελάτες. Ως ειδικοί στις μετακομίσεις θα μεριμνήσουμε για όλα τα στάδια της εργασίας που θα μας αναθέσετε και θα εγγυηθούμε την ασφάλεια της οικοσκευής σας.Το εργατικό δυναμικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και μόνιμο ώστε να χειρίζεται τα υπάρχοντά σας με άριστη προσοχή. Ο στόλος μας αποτελείται από ιδιόκτητα φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα. Εξασκούμε το επάγγελμα με πλήρη υπευθυνότητα και βάση Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και διαθέτουμε τις απαραίτητες άδειες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΓΟΥΡΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω μετακομίσεις εντός νομού Αττικής, εξυπηρετώντας άμεσα και με συνέπεια. Εργάζομαι στον χώρο των μεταφορών και διατηρώ δικό μου ιδιόκτητο φορτηγό καθώς και ομάδα, αποτελούμενη από εξειδικευμένους μεταφορείς. Με τον αμέριστο ζήλο για τη δουλειά μας και τον σεβασμό προς τους πελάτες μας, η μεταφορική μας κατάφερε να μπει δυναμικά στην αγορά και να εδραιωθεί.Σεβόμαστε τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας, προσέχοντας ιδιαίτερα τα αντικείμενα αξίας του και δίνοντας μεγάλη έμφαση στην τήρηση των συμφωνηθέντων χρόνων και χρημάτων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στις μετακομίσεις στις μετακομίσεις σας, εντός νομού Αττικής, ανά πάσα ώρα και στιγμή το χρειαστείτε. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών και είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων, κατά την διάρκεια της μετακόμισης, που υλοποιούμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ACS ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές σας με άμεσο και οικονομικό τρόπο. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, υποσχόμενοι πως θα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους. Προτιμήστε μας για εγγυημένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε λογικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GAT AIOLOS TEAM - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις για τη διεθνή επαγγελματική μεταφορά σας. Βρισκόμαστε στον χώρο της μεταφοράς με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και εργαζόμαστε όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών, ψυγείων, ανυψωτικών και γερανών. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας, είναι η πολύ προσεκτική εργασία, η υπευθυνότητα που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη αλλά και η συνέπεια προς τους χρόνους παράδοσης. Εγγυούμαστε γρήγορη και ποιοτική συσκευασία ώστε να πετύχουμε απόλυτα ασφαλή μεταφορά. Με την επιλογή της εταιρείας μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλα θα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμά σας. Χαρακτηριζόμαστε για την εξυπηρέτησή μας, τη φιλική συνεργασία και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και αναλαμβάνει τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας, εντός του νομού Αττικής,άμεσα και με τον ασφαλέστερο τρόπο. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και συνεργάτες ιδιαίτερα προσεκτικούς στην δουλειά τους. Δίνουμε βάση στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη και στοχεύουμε σε αποτελέσματα που να τον αφήνουν πλήρως ικανοποιημένο. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας στα τόσα χρόνια εμπειρίας είναι, η πολύ προσεκτική εργασία, η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στις απαιτήσεις των πελατών. Είμαστε εδώ να αναλάβουμε τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας, άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ETRS HANDEL AND LOGISTIK GMBH - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει διεθνείς μεταφορές οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών πολλά χρόνια και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, σύμφωνες των αναγκών και των προτιμήσεων σας. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΟΥ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις διεθνείς μεταφορές, οικονομικά και με τον πιο ασφαλή τρόπο. Τα τελευταία χρόνια λειτουργούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, έχοντας πάντα ως γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο, εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία καθώς και σύγχρονο μεταφορικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει ανυψωτικά μηχανήματα. Εξυπηρετούμε τόσο ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Είμαστε στη διάθεση σας για την άμεση εξυπηρέτηση σας και για την ασφαλή ολοκλήρωση των διεθνών μεταφορών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΡΥΚΟΚΑΚΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η μεταφορική μου, αναλαμβάνει την επαγγελματική μεταφορά σας, εύκολα και ανώδυνα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, βρίσκομαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας ένα εύρος υπηρεσιών. Είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων. Επιλέξτε μας γιατί συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τιμές που σοκάρουν και με ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των αντικειμένων σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IRIS TRANS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η μεταφορική μας δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταφοράς, συσκευασίας & διακίνησης, αναλαμβάνοντας Διεθνείς Μεταφορές σας. Πρόκειται για μία εταιρεία αμιγώς Ελληνικής ιδιοκτησίας & συμφερόντων, που έχει τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας και ανταγωνιστικές τιμές σε όλο το φάσμα της μεταφοράς. Η εταιρεία μας μεταφέρει αγαθά στην Ευρώπη με εβδομαδιαία δρομολόγια εισαγωγής & εξαγωγής, που εξυπηρετούν τις ακόλουθες ανάγκες: Μεταφορές groupage, Μεταφορές ολόκληρου φορτίου, Ψυγειομεταφορές, Μεταφορές σε παλέτες, Μεταφορές προσωπικών ειδών - οικοσκευών και Μεταφορές ΙΧ αυτοκινήτων - σκαφών - δίκυκλων. Το όραμα της εταιρείας είναι να καθιερωθεί ως ο προτιμώμενος συνεργάτης στον κλάδο της Διεθνούς Μεταφοράς, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της. Με όπλο την 20ετή εμπειρία της σε όλο το φάσμα της μεταφοράς, εγγυάται τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των αγαθών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUPERTRANS ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η μεταφορική μας προσφέρει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις για την μετακόμιση σας, εντός νομού Αττικής. Βρισκόμαστε στον χώρο των μεταφορών αλλά και των μετακομίσεων για πολλά χρόνια, με μεγάλη επιτυχία και έχουμε αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο και πιστό από τις εργασίες μας πελατολόγιο, που είναι η απόδειξη της ποιότητας εργασίας μας και του επαγγελματισμού μας. Εξυπηρετούμε άμεσα και γρήγορα, γι' αυτό και οι πελάτες μας εμπιστεύονται.Ως ειδικοί στις μετακομίσεις θα μεριμνήσουμε για όλα τα στάδια της εργασίας που θα μας αναθέσετε και θα εγγυηθούμε την ασφάλεια των αντικειμένων σας και την ορθή επανατοποθέτησή τους στον νέο σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΓΟΥΡΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω με σιγουριά τις μετακομίσεις σας, εντός του νομού Αττικής, καθημερινά και με αποτελεσματικότητα. Προσέχω ιδιαίτερα την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας από το σημείο παραλαβής έως το σημείο παράδοσης. Συνδυάζω τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, με έμπειρους συνεργάτες που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούνε να σας εξυπηρετήσουν! Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε! Επιλέξτε με για ασφαλείς και επαγγελματικές μετακομίσεις, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ SENDEASY - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει εργασίες μετακόμισης από και προς τον νομό Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο επί σειρά ετών, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις ανησυχίες του πελάτη ώστε να τους δώσουμε τις λύσεις που χρειάζεται. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, αλλά και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και τις απαιτήσεις του.Οι συνεχείς προσπάθειες μας για βελτίωση των παροχών μας σε όλους τους τομείς, καθώς και οι άριστες συνεργασίες μας με εταιρίες και ιδιώτες, επισφραγίζουνε το καλό όνομα της εταιρείας μας στην αγορά. Επιλέξτε μας και θα φροντίσουμε για την άψογη εξυπηρέτηση σας σε προσιτές τιμές. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALPHA FREIGHT INTERNATIONAL ΕΠΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχουμε λειτουργικές λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές που έχετε προγραμματίσει. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος σχετικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις εταιρικές και προσωπικές σας ανάγκες. Είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.Χρησιμοποιώντας τις ειδικές τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία του προσωπικού μας οδηγούμαστε στην διαρκώς αυξανόμενη αξία των υπηρεσιών μας.Θα χαιρόμασταν πολύ να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες οποιαδήποτε στιγμή εσείς το ζητήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ