17 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


ACS ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές σας με άμεσο και οικονομικό τρόπο. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, υποσχόμενοι πως θα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους. Προτιμήστε μας για εγγυημένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε λογικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUPERTRANS ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η μεταφορική μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, εντός νομού Αττικής. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία. Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα πράγματα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς.Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να μεταφέρει την περιουσία σας με φροντίδα, προσοχή και υπεθυνότητα, με προσωπική επίβλεψη ειδικού καθ’ όλη την διάρκεια της εργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας προσφέρει λειτουργικές και άμεσες λύσεις για την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών και διαθέτουμε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, καθώς και άρτιο εξοπλισμό. Αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων όπως και μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων. Με προσωπική επίβλεψη και φροντίδα αναλαμβάνουμε από την αρχή έως το τέλος την ολοκληρωμένη εργασία μεταφοράς, σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.Είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα εύθραυστα και τα πολύτιμα αντικείμενα σας και εξίσου συνεπείς με τον χώρο, τον χρόνο και το κόστος που έχουν συμφωνηθεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και ειδικεύομαι στις μετακομίσεις, από και προς Αττική, οποιαδήποτε στιγμή καθημερινά και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Προσέχω ιδιαίτερα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα. Διαθέτω μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που με βοηθούν να αναλαμβάνω και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Επίκεντρό μου είναι ο πελάτης και στόχος μου η απόλυτη ικανοποιήσή του, μέσα από την παροχή υπηρεσιών, ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΓΟΥΡΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω με σιγουριά τις μετακομίσεις σας, εντός του νομού Αττικής, καθημερινά και με αποτελεσματικότητα. Προσέχω ιδιαίτερα την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας από το σημείο παραλαβής έως το σημείο παράδοσης. Συνδυάζω τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, με έμπειρους συνεργάτες που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούνε να σας εξυπηρετήσουν! Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε! Επιλέξτε με για ασφαλείς και επαγγελματικές μετακομίσεις, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ETRS HANDEL AND LOGISTIK GMBH - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει διεθνείς μεταφορές οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών πολλά χρόνια και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, σύμφωνες των αναγκών και των προτιμήσεων σας. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στις μετακομίσεις στις μετακομίσεις σας, εντός νομού Αττικής, ανά πάσα ώρα και στιγμή το χρειαστείτε. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών και είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων, κατά την διάρκεια της μετακόμισης, που υλοποιούμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΓΓΕΛOΣ ΚΥΡΙΑΚΟΓΓΟΝΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω άμεσα και με ασφάλεια τις μετακομίσεις σας, εντός του νομού Αττικής. Εγγυώμαι την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας στο χώρο που έχει συμφωνηθεί. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα και στο να χτίσω σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές! Συνεργαστείτε μαζί μας προκειμένου να αναλύσουμε από κοινού τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις για τη δική σας μετακόμιση-μεταφορά και να σας υποβάλουμε την καλύτερη προσφορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SUPERTRANS ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η μεταφορική μας προσφέρει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις για την μετακόμιση σας, εντός νομού Αττικής. Βρισκόμαστε στον χώρο των μεταφορών αλλά και των μετακομίσεων για πολλά χρόνια, με μεγάλη επιτυχία και έχουμε αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο και πιστό από τις εργασίες μας πελατολόγιο, που είναι η απόδειξη της ποιότητας εργασίας μας και του επαγγελματισμού μας. Εξυπηρετούμε άμεσα και γρήγορα, γι' αυτό και οι πελάτες μας εμπιστεύονται.Ως ειδικοί στις μετακομίσεις θα μεριμνήσουμε για όλα τα στάδια της εργασίας που θα μας αναθέσετε και θα εγγυηθούμε την ασφάλεια των αντικειμένων σας και την ορθή επανατοποθέτησή τους στον νέο σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALPHA FREIGHT INTERNATIONAL ΕΠΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχουμε λειτουργικές λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές που έχετε προγραμματίσει. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος σχετικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις εταιρικές και προσωπικές σας ανάγκες. Είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.Χρησιμοποιώντας τις ειδικές τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία του προσωπικού μας οδηγούμαστε στην διαρκώς αυξανόμενη αξία των υπηρεσιών μας.Θα χαιρόμασταν πολύ να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες οποιαδήποτε στιγμή εσείς το ζητήσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και ομάδα που αναλαμβάνει καθημερινά να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας για μετακομίσεις, εντός του νομού Αττικής, άμεσα και αποτελεσματικά. Δίνουμε ολοκληρωμένες με ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των αντικειμένων που μεταφέρουμε από την στιγμή παραλαβής έως την στιγμή παράδοσης. Συνδυάζουμε συνέπεια και οργάνωση με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Οι τιμές μας παραμένουν ακόμα πιο προσιτές σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές, ενώ παράλληλα διατηρούμε την ποιότητα, σε υψηλά επίπεδα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ SENDEASY - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας δίνει ασφαλείς και εγγυημένες λύσεις στις μετακομίσεις εντός του νομού Αττικής. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες σας. Ο συνδυασμός των εξαιρετικών μηχανημάτων που έχουμε και του ειδικευμένου προσωπικού μας εγγυώνται άριστες μεταφορές. Η άρτια οργάνωση, το ειδικευμένο προσωπικό και ο κατάλληλος εξοπλισμός, μας βρίσκουν έτοιμους για την αντιμετώπιση της κάθε περίστασης.Είμαστε στην διάθεσή σας για να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω να δώσω λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί με τις μετακομίσεις και μεταφορές σας εντός του νομού Αττικής. Αναλαμβάνω την μετακόμιση σας, εύκολα και ανώδυνα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Η πολύχρονη εμπειρία μας και το πλούσιο πελατολόγιο μας, εγγυάται ότι η μετακόμισή σας θα ολοκληρωθεί στην ώρα της, με ασφάλεια και άνεση. Εμπιστευτείτε μας για μια μετακόμιση με ασφάλεια χωρίς άγχος και πάντα σε πολύ λογικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΡΥΚΟΚΑΚΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η μεταφορική μου, αναλαμβάνει την επαγγελματική μεταφορά σας, εύκολα και ανώδυνα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, βρίσκομαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας ένα εύρος υπηρεσιών. Είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων. Επιλέξτε μας γιατί συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τιμές που σοκάρουν και με ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των αντικειμένων σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και αναλαμβάνει τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας, εντός του νομού Αττικής,άμεσα και με τον ασφαλέστερο τρόπο. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και συνεργάτες ιδιαίτερα προσεκτικούς στην δουλειά τους. Δίνουμε βάση στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη και στοχεύουμε σε αποτελέσματα που να τον αφήνουν πλήρως ικανοποιημένο. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας στα τόσα χρόνια εμπειρίας είναι, η πολύ προσεκτική εργασία, η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στις απαιτήσεις των πελατών. Είμαστε εδώ να αναλάβουμε τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας, άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ SENDEASY - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η μεταφορική μας εταιρεία αναλαμβάνει εργασίες μετακόμισης από και προς τον νομό Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο επί σειρά ετών, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις ανησυχίες του πελάτη ώστε να τους δώσουμε τις λύσεις που χρειάζεται. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, αλλά και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και τις απαιτήσεις του.Οι συνεχείς προσπάθειες μας για βελτίωση των παροχών μας σε όλους τους τομείς, καθώς και οι άριστες συνεργασίες μας με εταιρίες και ιδιώτες, επισφραγίζουνε το καλό όνομα της εταιρείας μας στην αγορά. Επιλέξτε μας και θα φροντίσουμε για την άψογη εξυπηρέτηση σας σε προσιτές τιμές. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΓΟΥΡΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω μετακομίσεις εντός νομού Αττικής, εξυπηρετώντας άμεσα και με συνέπεια. Εργάζομαι στον χώρο των μεταφορών και διατηρώ δικό μου ιδιόκτητο φορτηγό καθώς και ομάδα, αποτελούμενη από εξειδικευμένους μεταφορείς. Με τον αμέριστο ζήλο για τη δουλειά μας και τον σεβασμό προς τους πελάτες μας, η μεταφορική μας κατάφερε να μπει δυναμικά στην αγορά και να εδραιωθεί.Σεβόμαστε τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας, προσέχοντας ιδιαίτερα τα αντικείμενα αξίας του και δίνοντας μεγάλη έμφαση στην τήρηση των συμφωνηθέντων χρόνων και χρημάτων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ