15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Τζακιών Χαλάνδρι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Παναγιώτης Δημητρακόπουλος - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για εγγυημένες υπηρεσίες καθαρισμού των τζακιών και των καπνοδόχων σας με άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικά αποτελέσματα. Βρίσκομαι χρόνια στον χώρο και μπορώ να αντεπεξέλθω ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Με χαρακτηρίζει η επιμονή για ένα άριστο αποτέλεσμα και ο σεβασμός για τον χώρο σας. Προσέχω πάντα τα υλικά που χρησιμοποιώ να είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής ώστε το αποτέλεσμα να αντέξει για καιρό και να μην χρειαστεί επισκευή. Είμαι στην διάθεσή σας να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε εργασία καθαρισμού τζακιών μου αναθέσετε άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Ζιώγας - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Παναγιώτης Ζιώγας και αναλαμβάνω τον καθαρισμό του τζακιού σας και της καμινάδας σας με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου. Διαθέτοντας εμπειρία στον κλάδο αλλά και αγάπη για την δουλειά μου μπορώ με συνέπεια να τελειώσω το έργο στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης. Την εργασία μου την χαρακτηρίζουν η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία, με κύριο στόχο μου την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα είναι ο σεβασμός που δείχνω στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να ανταποκριθώ στο κάλεσμά σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΑΜΠΑΚΙΔΗΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

H εταιρεία ΤΑΜΠΑΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΤΑΜΠΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΕ στο Χαλάνδρι, προτείνει άμεσες και οικονομικές λύσεις για τον επαγγελματικό καθαρισμό των τζακιών στον χώρο σας άμεσα και οικονομικά. Η μακρόχρονη πορεία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίησή τους με επαγγελματικά αποτελέσματα. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας !

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GYPSO ART - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η GYPSO ART, στέκεται δίπλα σας στις υπηρεσίες καθαρισμού των τζακιών και των καπνοδόχων που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας χαρακτηρίζεται για την ευγένεια του χαρακτήρα του και τις συμφέρουσες και αποδοτικές λύσεις που προτείνει. Διακρινόμαστε για την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνη και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν την επιλογή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SIELINE A.E - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ο καθαρισμός των τζακιών σας είναι ο τομέας μας και καθημερινά προτείνουμε λύσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες σας και θα παρέχουν ζεστασιά και ασφάλεια στον χώρο σας. Η μακρόχρονη πορεία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας και να σας παρέχουμε την ζεστασιά που επιθυμείτε για τον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΥΡΟΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η ΠΥΡΟΛ προτείνει άμεσες λύσεις στον καθαρισμό που επιθυμείτε στα τζάκια και τις καπνοδόχους σας. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και συνεχώς βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες των πελατών μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Διαθέτουμε ευγένεια, συνέπεια και άμεση εξυπηρέτηση. Οι πελάτες μας ικανοποιούνται απόλυτα από τις υπηρεσίες μας και μας προτιμούν και για μελλοντικές τους εργασίες. Είμαστε σε ετοιμότητα να σας εξυπηρετήσουμε όλο το 24ωρο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ο καθαρισμός των τζακιών και των καπνοδόχων σας είναι προτεραιότητα για την ασφάλεια και την θέρμανση του σπιτιού σας και εγώ είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Επιδιώκω να κερδίσω την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών μου και εξασφαλίζω ποιοτικά αποτελέσματα που αντιπροσωπεύουν κι εμένα ως επαγγελματίας. Σκοπός μου είναι η ευχαρίστηση των πελατών μου αλλά και η δική μου με την επιτυχημένη ολοκλήρωση των εργασιών μου. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΛΑΖΑ, ΑΦΟΙ, Ο.Ε. - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Φέρνουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία καθαρισμού τζακιών ή καπνοδόχων με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε διαθέσιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας και να σας παρέχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο Εμμανουήλ Μενδρινός και εδώ και χρόνια προσφέρω οικονομικές και εγγυημένες λύσεις στον καθαρισμό των τζακιών και των καπνοδόχων σας με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Είμαι επαγγελματίας και διαθέτω τον κατάλληλο εξοπλισμό για την άμεση και επιτυχημένη παράδοση καθαρών και ασφαλών τζακιών. Συνδυάζω την πολυετή μου εμπειρία με άρτια τεχνογνωσία και φροντίζω συνεχώς να εξελίσσω τις υπηρεσίες μου για να κερδίζω την εμπιστοσύνη αλλά και την ικανοποίηση των πελατών μου. Περιμένω να ανταποκριθώ στο κάλεσμά σας με άμεσα αποτελέσματα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Garas Home - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρησή μας είναι η πρώτη επιλογή στις υπηρεσίες καθαρισμού των τζακιών και των καπνοδόχων σας με στόχος την ικανοποίηση των πελατών μας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και με τιμές ιδιαίτερα οικονομικές. Μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας και να σας παρέχουμε ασφαλείς και ζεστούς χώρους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για τον σεβασμό που δείχνουμε στο πρόσωπό τους. Επιλέξτε μας και θα φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝ. ΦΡΕΡΗΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο Νικόλαος Φρέρης και δίνω οριστικές λύσεις στον πλήρη καθαρισμό των τζακιών και των καπνοδόχων σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Βρίσκομαι στον χώρο χρόνια και εγγυώμαι ότι παραδίδω υψηλής ποιότητας αποτελέσματα με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μου. Διαθέτω την τεχνογνωσία να αναλάβω και να φέρω εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να προτείνω μακροχρόνιες λύσεις για να είναι τα τζάκια σας καθαρά. Σκοπός μου είναι η ικανοποίηση των πελατών μου και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Είμαι η πρώτη επιλογή στις υπηρεσίες καθαρισμού στα τζάκια αρκεί να με επιλέξετε για να το διαπιστώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HOME AND CAMP - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού των τζακιών και των καπνοδόχων σας. Διαθέτουμε την εμπειρία και τα υλικά για άμεσες και εξειδικευμένες λύσεις στον χώρο σας.Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Εγγυόμαστε την ασφάλεια και την ζεστασιά του χώρου σας. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Αποστολίδης - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και παρέχω εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις στον καθαρισμό των τζακιών σας με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υλικών με μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών μου. Στόχος μου, είναι η πλήρη κάλυψη των αναγκών θέρμανσης των πελατών μου και η διασφάλιση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν κι εμένα ως επαγγελματία. Είμαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Βαρβάρα Καράμπελα και είμαι έμπειρη τεχνικός επισκευής και εγκατάστασης των τζακιών και των καπνοδόχων σας με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Διασφαλίζουμε την ασφάλεια και την ζεστασιά του χώρου σας με εγγυημένες υπηρεσίες. Τα στοιχεία για τα οποία οι πελάτες μας μας επιλέγουν είναι η τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με την ευγένεια του χαρακτήρα μας. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Προτιμήστε μας και δεν θα απογοητευθείτε από την επιλογή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ASD & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Οι τεχνικοί μας με την άρτια τεχνογνωσία τους αναλαμβάνουν τον καθαρισμό των τζακιών σας με μοναδικό στόχο την ευχαρίστηση των πελατών μας με την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις εργασίες μας και διαθέτουμε εξοπλισμό που μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιοδήποτε αίτημα με συνέπεια και επαγγελματισμό. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας παρέχουμε άμεσες λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ