Ηλεκτρολόγος Χαλάνδρι

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους Ηλεκτρολόγους του χώρου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματία ηλεκτρολόγο!


Ιωάννης Κουράσης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρία, Kourassis Electrical Engineering, αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές επισκευές βλαβών, για οικίες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών επισκευών και τοποθετήσεων συστημάτων ασφαλείας από το 2009 εξυπηρετώντας άμεσα, με προτεραιότητα τους πελάτες στη Νέα Σμύρνη. Οι λύσεις που προσφέρουμε βασίζονται στην εκτεταμένη εμπειρία μας, καθώς και στην τεχνική κατάρτιση που διαθέτουμε. Εστιάζουμε στην άριστη επικοινωνία και συνεργασία και δεσμευόμαστε για ένα άριστο αποτέλεσμα. Σκοπός μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες γιατί εκείνοι θεωρούμε ότι είναι η καλύτερη διαφήμισή μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα και με τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Focus service- Γ. Φούντας & Σια O.E. - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η FOCUS SERVICE αναλαμβάνει την επισκευή των ηλεκτρολογικών βλαβών και εργασιών του χώρου σας. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον τομέα και προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης σε χώρους επαγγελματικής αλλά και οικιακής χρήσης. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη-συνεργάτη μας δίνουμε πρόθυμα λύσεις, ολοκληρωμένα και υπεύθυνα, σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα τον απασχολεί. Οι ηλεκτρολόγοι μας διαθέτουν την τεχνογνωσία αλλά κυρίως αγαπούν το επάγγελμά τους και φροντίζουν συνεχώς να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον τομέα τους. Όλοι μαζί είναι έτοιμοι ανά πάσα σιτγμή να έρθουν στον χώρο σας και να σας χαρίσουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μανώλης Καραμολέγκος - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Δίνουμε οριστικές λύσεις για την ηλεκτρολογική βλάβη, που αντιμετωπίζετε στο σπίτι ή το κτίριο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον ανάλογο χώρο για πολλά χρόνια και διαθέτουμε εξειδικευμένο συνεργείο που θα αναλάβει με υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό να διεκπεραιώσει την εργασία που θα μας αναθέσετε. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με εξειδικευμένο εξοπλισμό και υλικά που αντέχουν στην φθορά του χρόνου. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ανάγκη οικιών, επιχειρήσεων ακόμα και βιομηχανικών χώρων και όλα αυτά με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κουρούκλης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, αναλαμβάνει τις ηλεκτρολογικές εργασίες και βλάβες του χώρου σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλής ποιότητας εργασία και το σεβασμό για τις ανάγκες σας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας τόσο από οικονομικής άποψης όσο και από άποψη λειτουργικότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Παπαδόπουλος - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τις ηλεκτρολογικές επισκευές και εγκαταστάσεις που χρειάζεστε. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε την εργασία σας και θα είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο σπίτι ή στο κατάστημα σας. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά ανταλλακτικά ώστε το έργο μας να αντέξει στον χρόνο. Χαρακτηριζόμαστε για την οργάνωση της εργασίας μας, την συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα και τον σεβασμό που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη. Θα χαρούμε να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας παραδώσουμε αποτελέσματα υψηλής λειτουργικότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στροφορμή Electrics Electrics - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία ιδρύθηκε από αδειούχους ηλεκτροτεχνίτες και δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στους τομείς των ηλεκτρολογικών κατασκευών & των συστημάτων ασφαλείας.Φιλοσοφία μας είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και ηλεκτρολογικών εργασιών, που απαιτεί ο ιδιωτικός και επαγγελματικός του χώρος.Προσφέρουμε τον καλύτερο συνδυασμό κόστους, ποιότητας και εξυπηρέτησης και παρέχουμε προγραμματισμένες εργασίες, Ακολουθώντας την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες, προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μας και εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CITI TECH - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω υπηρεσίες ηλεκτρολογικών, επισκευής και εγκατάστασης. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και των ανακαινίσεων και έχω πολυετή εμπειρία καθώς και εξειδικευμένο συνεργείο που θα βρεθεί άμεσα κοντά σας για να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη σας. Η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στους πελάτες είναι κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και επιδιώκουμε την μακροχρόνια συνεργασία μαζί τους. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας κάνω προσφορά για τον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Ελευθεριάδης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το τεχνικό γραφείο, Envigreen, προσφέρει αποτελεσματικές, άμεσες και λειτουργικές λύσεις για τα ηλεκτρολογικά προβλήματα, που αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό και οικιακό σας χώρο. Με μακρά προϋπηρεσία στους τομείς μελέτης, κατασκευών και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είμαστε σε θέση να προτείνουμε και να υλοποιούμε ολοκληρωμένες λύσεις σε ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις. Η εμπειρία μας μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό. Φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας, με αισθητικά, λειτουργικά και ποιοτικά κριτήρια, πάντα σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω ηλεκτρολογικές υπηρεσίες και επιδιόρθωση οποιασδήποτε ηλεκτρονικής βλάβης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτω 40 χρόνια εμπειρίας στις ηλεκτρολογικές εφαρμογές και είμαι σε θέση να καλύψω μία ευρεία γκάμα εργασιών για τις οικιακές αλλά και τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στα προσυμφωνηθέντα με τους πελάτες, η άριστη ποιότητα εργασίας αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εγγυώμαι την άμεση εξυπηρέτησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΘΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Δημήτριος Ανθής και είμαι ηλεκτρολόγος με μεγάλη εμπειρία στις ηλεκτρολογικές βλάβες του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου. Προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία εντός της Αττικής, σε 24ωρη βάση. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζω κάθε συνεργασία, με έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μου. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μου και η παράδοση αποτελεσμάτων που αντικατοπτρίζουν τον επαγγελματισμό μου και την δεξιοτεχνία μου. Είμαι ο ηλεκτρολόγος που θα δώσει λύση στο πρόβλημά σας εμπιστευθείτε με!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΡΟΥΧΟΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Γεώργιος Βαρούχος και ως ηλεκτρολόγος με μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία, προσφέρω άμεσες και λειτουργικές λύσεις για τις ηλεκτρολογικές σας βλάβες και εργασίες με κύριο στόχο την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση των πελατών.Φιλοσοφία μου είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και αυτοματισμών και ο σεβασμός του χώρου και του χρόνου του. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα εργασιών με υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυώμαι την πλήρη ευχαρίστηση των επιθυμιών και των αναγκών των πελατών μου. Προτιμήστε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Ιωάννης Παπαδόπουλος και ως επαγγελματίας ηλεκτρολόγος με βαθιά τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στις ηλεκτρολογικές σας βλάβες. Η πολυετής εμπειρία μου στον χώρο με καθιστά ικανό να ανταποκριθώ σε κάθε ανάγκη ηλεκτρολογικής φύσεως. Διαθέτω τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα υλικά εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου και εγγυώμαι την άψογη λειτουργικότητα των συστημάτων σας. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου. Είμαι η λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο Μάρκος Μπαρμπαρής και δραστηριοποιούμαι στο χώρο πολλά χρόνια προσφέροντας λύσεις στις ηλεκτρολογικές βλάβες και εργασίες άμεσα και αποτελεσματικά. Παρέχω εντός και εκτός Αττικής ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές λύσεις για πάσης φύσεως εγκαταστάσεις και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ άμεσα στο αίτημά σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με χαμηλό κόστος και με εγγυημένα αποτελέσματα. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LIGHT ON - ΠΟΡΙΧΗΣ Φ. - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρησή μας με αντικείμενο τις Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις έχει εμπειρία στο χώρο αναλαμβάνοντας ηλεκτρολογικές βλάβες τόσο από ιδιώτες, όσο και επιχειρήσεις. Θεωρούμε ότι η γνώση, η συνέπεια και οι προσιτές τιμές, αποτελούν τους πυλώνες για μια υψηλού επιπέδου ολική υποστήριξη ηλεκτρολογικών εργασιών παντός τύπου. Επιδιώκουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας και εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα θα τους δικαιώσουν για την επιλογή του.Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τιμές που σοκάρουν και βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η έμπειρη ομάδα μας που απαρτίζεται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό και μπορεί να δώσει την κατάλληλη λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με τις ηλεκτρολογικές βλάβες του χώρου σας. Προσέχουμε ιδιαίτερα την λεπτομέρεια, τηρούμε το χρονοδιάγραμμα και οι τιμές μας είναι προσιτές. Οποιαδήποτε στιγμή αντιμετωπίσετε πρόβλημα με την ηλεκτρική συσκευή σας μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ