15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ηλεκτρολόγοι Χαλάνδρι

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους Ηλεκτρολόγους του χώρου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματία ηλεκτρολόγο!


Focus service- Γ. Φούντας & Σια O.E. - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η FOCUS SERVICE αναλαμβάνει την επισκευή των ηλεκτρολογικών του χώρου σας. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον τομέα και προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης σε χώρους επαγγελματικής αλλά και οικιακής χρήσης. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη-συνεργάτη μας δίνουμε πρόθυμα λύσεις, ολοκληρωμένα και υπεύθυνα, σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα τον απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μανώλης Καραμολέγκος - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Δίνουμε οριστικές λύσεις για την ηλεκτρολογική βλάβη, που αντιμετωπίζετε στο σπίτι ή το κτίριο σας. Δραστηριοποιούμαστε στον ανάλογο χώρο για πολλά χρόνια και διαθέτουμε εξειδικευμένο συνεργείο που θα αναλάβει με υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό να διεκπεραιώσει την εργασία που θα μας αναθέσετε. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ανάγκη οικιών, επιχειρήσεων ακόμα και βιομηχανικών χώρων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Κουράσης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρία, Kourassis Electrical Engineering, αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές επισκευές βλαβών, για οικίες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών επισκευών και τοποθετήσεων συστημάτων ασφαλείας από το 2009 εξυπηρετώντας άμεσα, με προτεραιότητα τους πελάτες στη Νέα Σμύρνη. Οι λύσεις που προσφέρουμε βασίζονται στην εκτεταμένη εμπειρία μας, καθώς και στην τεχνική κατάρτιση που διαθέτουμε. Εστιάζουμε στην άριστη επικοινωνία και συνεργασία και δεσμευόμαστε για ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κουρούκλης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, αναλαμβάνει τις ηλεκτρολογικές εργασίες του χώρου σας. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλής ποιότητας εργασία και το σεβασμό για τις ανάγκες σας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Παπαδόπουλος - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τις ηλεκτρολογικές επισκευές και εγκαταστάσεις που χρειάζεστε. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε την εργασία σας και θα είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο σπίτι ή στο κατάστημα σας. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά ανταλλακτικά ώστε το έργο μας να αντέξει στον χρόνο. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στροφορμή Electrics Electrics - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία ιδρύθηκε από αδειούχους ηλεκτροτεχνίτες και δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στους τομείς των ηλεκτρολογικών κατασκευών & των συστημάτων ασφαλείας.Φιλοσοφία μας είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και ηλεκτρολογικών εργασιών, που απαιτεί ο ιδιωτικός και επαγγελματικός του χώρος.Προσφέρουμε τον καλύτερο συνδυασμό κόστους, ποιότητας και εξυπηρέτησης και παρέχουμε προγραμματισμένες εργασίες, Ακολουθώντας την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες, προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μας και εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Ελευθεριάδης - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το τεχνικό γραφείο, Envigreen, προσφέρει αποτελεσματικές, άμεσες και λειτουργικές λύσεις για τα ηλεκτρολογικά προβλήματα, που αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό και οικιακό σας χώρο.Με μακρά προϋπηρεσία στους τομείς μελέτης, κατασκευών και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είμαστε σε θέση να προτείνουμε και να υλοποιούμε ολοκληρωμένες λύσεις σε ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις. Φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας, με αισθητικά, λειτουργικά και ποιοτικά κριτήρια, πάντα σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω ηλεκτρολογικές υπηρεσίες και επιδιόρθωση οποιασδήποτε ηλεκτρονικής βλάβης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Διαθέτω 40 χρόνια εμπειρίας στις ηλεκτρολογικές εφαρμογές και είμαι σε θέση να καλύψω μία ευρεία γκάμα εργασιών για τις οικιακές αλλά και τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στα προσυμφωνηθέντα με τους πελάτες, η άριστη ποιότητα εργασίας αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CITI TECH - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω υπηρεσίες ηλεκτρολογικών, επισκευής και εγκατάστασης. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και των ανακαινίσεων και έχω πολυετή εμπειρία καθώς και εξειδικευμένο συνεργείο που θα βρεθεί άμεσα κοντά σας για να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη σας. Η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στους πελάτες είναι κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας κάνω προσφορά για τον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LIGHT ON - ΠΟΡΙΧΗΣ Φ. - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρησή μας με αντικείμενο τις Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις έχει εμπειρία στο χώρο αναλαμβάνοντας ηλεκτρολογικές βλάβες τόσο από ιδιώτες, όσο και επιχειρήσεις. Θεωρούμε ότι η γνώση, η συνέπεια και οι προσιτές τιμές, αποτελούν τους πυλώνες για μια υψηλού επιπέδου ολική υποστήριξη ηλεκτρολογικών εργασιών παντός τύπου. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΡΟΥΧΟΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Γεώργιος Βαρούχος και ως ηλεκτρολόγος με μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία, προσφέρω άμεσες και λειτουργικές λύσεις για τι; ηλεκτρολογικές σας βλάβες με κύριο στόχο την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση των πελατών.Φιλοσοφία μου είναι η πλήρης κάλυψη του πελάτη σε όλο το φάσμα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και αυτοματισμών και ο σεβασμός του χώρου και του χρόνου του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο Μάρκος Μπαρμπαρής και δραστηριοποιούμαι στο χώρο πολλά χρόνια προσφέροντας λύσεις στις ηλεκτρολογικές βλάβες άμεσα και αποτελεσματικά. Παρέχω εντός και εκτός Αττικής ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές λύσεις για πάσης φύσεως εγκαταστάσεις και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ άμεσα στο αίτημά σας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Ιωάννης Παπαδόπουλος και ως επαγγελματίας ηλεκτρολόγος με βαθιά τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στις ηλεκτρολογικές σας βλάβες. Η πολυετής εμπειρία μου στον χώρο με καθιστά ικανό να ανταποκριθώ σε κάθε ανάγκη ηλεκτρολογικής φύσεως.Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΘΗΣ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Δημήτριος Ανθής και είμαι ηλεκτρολόγος με μεγάλη εμπειρία στις ηλεκτρολογικές βλάβες του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου.Προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους ηλεκτρολογική εργασία εντός της Αττικής, σε 24ωρη βάση. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζω κάθε συνεργασία, με έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ηλεκτρολόγος

Ηλεκτρολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η έμπειρη ομάδα μας που απαρτίζεται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό και μπορεί να δώσει την κατάλληλη λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με τις ηλεκτρολογικές βλάβες του χώρου σας. Προσέχουμε ιδιαίτερα την λεπτομέρεια, τηρούμε το χρονοδιάγραμμα και οι τιμές μας είναι προσιτές. Οποιαδήποτε στιγμή αντιμετωπίσετε πρόβλημα με την ηλεκτρική συσκευή σας μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…