15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


Μανώλης Καραμολέγκος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρηση, Μανώλης Καραμολέγκος, αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές κλιματιστικών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ψύξης και των επισκευών για τουλάχιστον 24 χρόνια και διαθέτουμε εξειδικευμένο συνεργείο, έτοιμο να αναλάβει υπεύθυνα την εργασία σας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας γιατί επιθυμούμε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία. Οι πελάτες μας, μας προτιμούν για την συνέπεια που δείχνουμε σε κάθε εργασία και για τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές μας τιμές. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ανάγκη οικιών, επιχειρήσεων ακόμα και βιομηχανικών χώρων. Θα χαρούμε να σας προτείνουμε εγγυημένες λύσεις για τον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Περικλής Σμαράϊδος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός και δίνω αποτελεσματικές και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Κατέχω πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην επισκευή συσκευών. Στόχος μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη από τις υπηρεσίες μου. Χρησιμοποιώ μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά καθώς θέλω το αποτέλεσμα να κρατήσει για χρόνια και να μην ταλαιπωρήσει πάλι τον πελάτη μου στο κοντινό μέλλον. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν τα μακροχρόνια αποτελέσματα που παρέχω. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σας ικανοποιήσω άμεσα και αποτελεσματικά και να σας παρέχω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Παπαδόπουλος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε την εργασία σας και είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο σπίτι ή στο κατάστημα σας. Χαρακτηριζόμαστε για τον επαγγελματισμό που δείχνουμε σε κάθε μας εργασία καθώς και για την ευγένεια του χαρακτήρα μας. Η δική σας ευχαρίστηση θα αποτελέσει την δική μας καταξίωση στον χώρο. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας παραδώσουμε ένα τέλειο λειτουργικά κλιματιστικό και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΧ. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο Γεώργιος Αντωνακάκης και καθημερινά προσφέρω λειτουργικές και άμεσες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτω τεχνογνωσία και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και στοχεύω σε ιδιαίτερα ευχαριστημένους πελάτες που θα θελήσουν περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον. Σκοπός μου είναι η συνεχής εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών μου γι΄αυτό και παρακολουθώ σεμινάρια τα οποία με βοηθούν να εφαρμόζω πιο αποτελεσματικές μεθόδους στις βλάβες που παρουσιάζουν τα κλιματιστικά σας. Οι πελάτες μου με προτιμούν για την ποιότητα της εργασίας που προσφέρω και για τις οικονομικές μου τιμές. Βρίσκομαι άμεσα στην διάθεσή σας για να δώσω λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΝΔΗΛΙΩΤΟΥ - ΚΟΤΤΑΡΑ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η ομάδα μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που καθημερινά δίνει λύσεις στην επισκευή και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας με γνώμονα το συμφέρον σας. Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Τα ανταλλακτικά μας προέρχονται από μεγάλες εταιρείες του χώρου. Στοχεύουμε σε μακροχρόνια αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Είμαστε δίπλα να δώσουμε λύσεις στα προβλήματά σας και να προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας για να τα αντιμετωπίσουμε.Βρισκόμαστε στην διάθεση σας ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας ικανοποιήσουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KRE YER - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρείας μας δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού για τους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και εγγυημένης ποιότητας εξοπλισμό και υλικά που μας δίνουν την δυνατότητα να φέρνουμε εις πέρας κάθε εργασία. Φροντίζουμε καθημερινά να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να εξασφαλίζουμε πλήρως λειτουργικές λύσεις για το κλιματιστικό σας. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανενώνεται. Μοναδικός μας σκοπός είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Εγγυόμαστε τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα και στις πιο οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Θεόδωρος Σιδεράκης και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους καθημερινά και ανά πάσα ώρα και στιγμή το θελήσετε. Διαθέτω τεχνογνωσία και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας και μπορώ να ικανοποιήσω τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Ανεξαρτήτως μοντέλου κλιματιστικού παρέχω εγγυημένες και οικονομικές λύσεις με γνώμονα την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μου. Συνδυάζω ευχάριστο χαρακτήρα με υψηλή ποιότητα εργασίας και όλα αυτά στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθώ σε κάθε σας αίτημά με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Βουλγαράκης Σωτήριος και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Συνδυάζω σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη με αποτελέσματα απολύτως λειτουργικά και οικονομικά. Ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα είναι ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός που χρησιμοποιώ και η πολυετής μου πείρα στον χώρο που μου δίνει την δυνατότητα να ανταποκρίνομαι άμεσα και υπεύθυνα σε κάθε εργασία που μου ανατίθεται. Μοναδικός μου στόχος είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Είμαι η λύση που ψάχνετε στο πρόβλημά σας και περιμένω να σας εξυπηρετήσω άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΧ. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Γεώργιος Αντωνακάκης και καθημερινά δίνω λύσεις στην επισκευή και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτω μεγάλη πείρα στον χώρο μου και μπορώ να ανταποκριθώ σε όλες τις απαιτήσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Χαρακτηρίζομαι από οργάνωση και συνέπεια και θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό τον σεβασμό απέναντι στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μου. Είμαι εδώ να δώσω λύσεις για κάθε μοντέλο έξυπνα και οικονομικά και να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας με επαγγελματικά αποτελέσματα. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALTER EGO ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΕ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξίσου πολύπειρους συνεργάτες με εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Επιδιώκουμε την ευχαρίστηση των πελατών μας και την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Η συνέπεια στον χρονοδιάγραμμα και η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι απαραίτητα στοιχεία του χαρακτήρα μας. Είμαστε στη διάθεση σας για να αναλάβουμε τις ψυκτικές εργασίες σας, προσφέροντας ένα άρτιο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιλέξτε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαμεινώνδας Γιαννακόπουλος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Επαμεινώνδας Γιαννακόπουλος και αναλαμβάνω την εγκατάσταση και την επισκευή του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Με πολυετή παρουσία στον χώρο της ψύξης, εγώ και οι καταξιωμένοι επαγγελματίες που συνεργάζομαι , θα δώσω αποτελεσματικές λύσεις στο πρόβλημα σας. Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, παραδίδουμε τα έργα στους συμφωνημένους χρόνους. Εγγύηση της ποιότητας της εργασία μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Αυτοσκοπός μου είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου τόσο από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μου όσο και από τις τιμές. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας με μοναδικό σκοπό να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ι. ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Κορασίδης Παναγιώτης και αναλαμβάνω να δώσω άμεσες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Στοχεύω σε υψηλή ποιότητα εργασιών σε συνδυασμό με αποτελέσματα που ικανοποιούν απόλυτα τον πελάτη. Διασφαλίζω την λειτουργικότητα όλων των συσκευών που αναλαμβάνω και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ άμεσα στο κάλεσμά σας και να δώσω άμεσες λύσεις. Είμαι επαγγελματίας στις εργασίες μου και παραδίδω λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα στους πελάτες μου. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με επιλέξετε. Είμαι η πρώτη επιλογή στον τομέα των κλιματιστικών και οι ικανοποιημένοι μου πελάτες αποτελούν την εγγύηση της δουλειά μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΜΥΡΝΑΙΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο Σμυρναίος Ανδρέας και δίνω εξαιρετικά συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού για όλους τους χώρους. Συνδυάζω τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα με εξοπλισμό και τεχνογνωσία εγγυημένης ποιότητας. Ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στην τενχολογία με σκοπό να βελτιώσω την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μου. Χρησιμοποιώ ανταλλακτικά που προμηθεύομαι από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών. Στοχεύουμε σε πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα και σε απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας εξυπηρετήσω άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ EST - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας με χρόνια παρουσία στην αγορά, μπορεί να σας επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και με άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε και τοποθετήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, σε προσιτές τιμές και τηρώντας πάντα το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης έργου. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για τον σεβασμό που δείχνουμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους καθώς και στον χώρο και τον χρόνο τους. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσω στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο Σωκράτης Ζερβουδάκης και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού σε όλους τους χώρους με συνέπεια και υπευθυνότητα. Διαθέτω άριστο εξοπλισμό και υψηλή τεχνογνωσία για να μπορώ να ανταποκριθώ σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών άμεσα και αποτελεσματικά. Οι πελάτες μου με προτιμούν για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μου και τις ιδιαίτερα οικονομικές μου τιμές. Έχω φέρει εις πέρας πολλές εργασίες που αφορούν την λειτουργία των κλιματιστικών σας. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό απέναντι στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να ανταποκριθώ ταχύτατα σε κάθε σας αίτημα και να σας παρέχω τέλειας λειτουργικότητας κλιματιστικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Χαλάνδρι - 15 ειδικοί στα κλιματιστικά