4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Υπολογιστή Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την επισκευή του υπολογιστή


ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΟΤΑΣ - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η Bltech παρέχει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στων χώρο των ραδιοτηλεοπτικών εγκαταστάσεων καθώς και άρτια τεχνογνωσία στις επισκευές ηλεκτρονικών ειδών. Δίνουμε βάση στην λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας πάντοτε γνήσια ανταλλακτικά και παρέχοντας εγγύηση μετά την ολοκλήρωση. Άμεση ανταπόκριση και τήρηση των χρονικών ορίων εκτέλεσης του έργου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ε-Μatrix - Κωνσταντίνος Γκούμας - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Στην εταιρεία E-Matrix.gr, αναλαμβάνουμε επισκευές και εγκαταστάσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς που θα σας εξυπηρετήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά. Δίνουμε εξαιρετική βάση στην ποιότητα των ανταλλακτικών και προσπαθούμε πάντοτε να παρέχουμε οικονομικές λύσεις. Δεχόμαστε όλα τα μοντέλα και θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε και εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Αλεβίζος - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας, Cupertino, επισκευάζει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας, γρήγορα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαστε στις συσκευές Apple. Αν οποιαδήποτε συσκευή σας πάθει κάτι, οι πιστοποιημένοι και έμπειροι τεχνικοί μας θα την επισκευάσουν με αξιοπιστία και εγγύηση, πάντα στη χαμηλότερη τιμή. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ - Επισκευή Υπολογιστή

Επισκευή Υπολογιστή - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής υπολογιστή με επιτυχημένα αποτελέσματα. Οι πελάτες μου επιλέγουν τις υπηρεσίες μου για την άμεση εξυπηρέτηση και τις οικονομικές μου τιμές. Διαθέτω τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία να ανταποκριθώ ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Χαρακτηρίζομαι για την συνέπεια και την προσοχή που δείχνω στην λεπτομέρεια. Φροντίζω να εξελίσσομαι και να προσφέρω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Μοναδικός μου στόχος είναι η άμεση ικανοποίηση των πελατών μου και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Εμπιστευθείτε με για άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή Υπολογιστή Χαλάνδρι