15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης


ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΟΤΑΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η Bltech παρέχει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία στων χώρο των ραδιοτηλεοπτικών εγκαταστάσεων καθώς και άρτια τεχνογνωσία στις επισκευές ηλεκτρονικών ειδών. Ο εξοπλισμός και τα υλικά μας καθημερινά ανανεώνονται διότι επιθυμούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Δίνουμε βάση στην λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας πάντοτε γνήσια ανταλλακτικά και παρέχοντας εγγύηση μετά την ολοκλήρωση. Άμεση ανταπόκριση και τήρηση των χρονικών ορίων εκτέλεσης του έργου. Περιμένουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Παπαδόπουλος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Γιάννης Παπαδόπουλος, και είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές εργασίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ε-Μatrix - Κωνσταντίνος Γκούμας - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Στην εταιρεία E-Matrix.gr, αναλαμβάνουμε επισκευές και εγκαταστάσεις τηλεοράσεων. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς που θα σας εξυπηρετήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά.Οι τεχνικοί μας χαρακτηρίζονται από την ευγένεια του χαρακτήρα τους, την συνέπεια και τον σεβασμό που δείχνουν απέναντι στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών. Δίνουμε εξαιρετική βάση στην ποιότητα των ανταλλακτικών και προσπαθούμε πάντοτε να παρέχουμε οικονομικές λύσεις. Δεχόμαστε όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων και θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε και εσάς. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας και οι τιμές μας ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΥΣΣΑΣ Δ. & ΣΙΑ ΟΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο και δραστηριοποιείται στο να δίνει λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασή σας άμεσα και με το χαμηλότερο κόστος. Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως ποιοτικές λύσεις επισκευής και αναβάθμισης και εγγυόμαστε ότι σας παραδίδουμε τηλεοράσεις με υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας. Διαθέτουμε τις γνώσεις και τις ικανότητες να προτείνουμε, αλλά και να επιτύχουμε ένα πλούσιο ηχητικό αποτέλεσμα. Φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα σ κάθε σας αίτημα. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COMPUTER SERVICES AUTORADIO - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο εμπορίας και επισκευής αναλαμβάνει την επαγγελματική επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Η εμπειρία μας, η τεχνογνωσία και τα προϊόντα τεχνολογίας αιχμής είναι τα εργαλεία μας για να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο. Ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται με την τηλεόρασή σας, εμείς μπορούμε και έχουμε τον τρόπο να το επιδιορθώσουμε. Τα υλικά και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε εγγυάται πλήρως λειτουργικές συσκευές και μακροχρόνια αποτελέσματα. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με συνέπεια και επαγγελματισμό και εξασφαλίζουμε για εσάς πλήρως λειτουργικές συσκευές. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΧΟΚΙΝΗΣΗ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η ομάδα μας καθημερινά επιδιώκει να εξυπηρετεί άμεσα τους πελάτες της δίνοντας συμφέρουσες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Διαθέτουμε προσωπικό με άριστο επίπεδο τεχνογνωσίας και υλικά εγγυημένης αντοχής και ποιότητας που δίνουν εξαιρετική ποιότητα ήχου. Ανανεώνουμε τακτικά τόσο τον εξοπλισμό όσο και τα ανταλλακτικά μας για να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις όλων των μοντέλων ανεξαρτήτως εταιρείας. Στοχεύουμε στο να ικανοποιούμε πάντα τις ανάγκες των πελατών μας και να δίνουμε λειτουργικά και ποιοτικά αποτελέσματα. Επιθυμούμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και κάνουμε τα πάντα για να την αποκτήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η έμπειρη ομάδα μας που απαρτίζεται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό και μπορεί να δώσει την κατάλληλη λύση στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Προσέχουμε ιδιαίτερα την λεπτομέρεια, τηρούμε το χρονοδιάγραμμα και οι τιμές μας είναι προσιτές. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται και υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε για εσάς μακροχρόνια αποτελέσματα. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Ανά πάσα στιγμή μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα στο πρόβλημά σας. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COSMODATA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεόρασης. Βρισκόμαστε στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών πολλά έτη και έχουμε ως βασική αρχή την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Η πολυετή πείρα μας και η άρτια τεχνογνωσία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Προσαρμόζουμε, με την πολυετή εμπειρία μας, τις παροχές μας στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη και αυτό είναι που μας κάνει να διαφοροποιούμαστε. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι επαγγελματίας και ειδικεύομαι στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασή σας άμεσα και υπεύθυνα. Αντιμετωπίζω με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρω την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Διαθέτω την γνώση και την πείρα να αντιληφθώ το πρόβλημα από την πρώτη στιγμή και να το επισκευάσω άμεσα. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά με ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Παρακολουθώ σεμινάρια για να ενημερώνομαι για τα νέα μοντέλα και να μπορώ να ανταποκριθώ σε κάθε τηλεόραση. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας καθημερινά να φέρω εις πέρας κάθε εργασία άμεσα και με τιμές ασυναγώνιστες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΛΒΙΝ Α.Ε. - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η ομάδα μας δίνει ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων άμεσα και οικονομικά. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και ενσωματώνουμε νέες τακτικές και μεθόδους με μοναδικό στόχο να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CENTRAL ATHENS ΑΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Δίνουμε οριστικές και ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό που ασχολείται καθημερινά με το να δίνει συμφέρουσες λύσεις στους πελάτες. Τα ανταλλακτικά μας προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και μπορούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα. Είμαστε οι επαγγελματίες που αναζητάτε και σας χαρίζουμε τέλεια λειτουργικές συσκευές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

APHRODITES VISION ΕΠΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η πολυετή μας πείρα μας έχει δώσει την δυνατότητα να αναγνωρίζουμε το πρόβλημα και να δίνουμε άμεσες και έξυπνες λύσεις. Είμαστε ενθουσιώδεις και αποδοτικοί στην δουλειά μας και σεβόμαστε τον πελάτη και τις επιθυμίες του. Οι πελάτες μας επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό που δείχνουμε σε κάθε εργασία που φέρνουμε εις πέρας. Σκοπός μας είναι η παροχή επαγγελματικών αποτελεσμάτων που θα ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες του πελάτη. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας με άμεση εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MARAKOS SERVICE - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στις επισκευές και εγκαταστάσεις τηλεοράσεων. Παρακολουθούμε σεμινάρια για να ενημερωνόμαστε για τις νέες τεχνικές και μεθόδους στον τομέα μας. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας άριστης ποιότητας ανταλλακτικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ο εξοπλισμός μας μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με άμεση εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΑΧΜΙΤΖΟΓΛΟΥ - ΖΥΓΟΥΡΗ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας με την πολυετή της εμπειρία παρέχει εξειδικευμένε και λειτουργικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεόρασης. Βρισκόμαστε στον χώρο των επιδιορθώσεων πολλά χρόνια διατηρώντας ομάδα, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας, προκειμένου η συσκευή σας να δουλεύει σαν καινούργια, χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές. Έχουμε συνεργαστεί, ως επίσημοι εγκαταστάτες για μεγάλες εταιρείες της τηλεόρασης, μπορώντας έτσι να εγγυηθούμε ένα άριστο αποτέλεσμα. Μοναδικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών σας. Βρισκόμαστε καθημερινά έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

JUST PLAY - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επισκευή και η εγκατάσταση των τηλεοράσεών σας αποτελεί για εμάς πρωταρχικό στόχο και καθημερινά φέρνουμε εις πέρας τις εργασίες που επιθυμείτε. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών για πολλά χρόνια. Η διάγνωση και η εκτίμηση των βλαβών γίνεται άμεσα, προσπαθώντας πάντα να σας δώσουμε την οικονομικότερη λύση. Εξασφαλίζουμε μακροχρόνια αποτελέσματα με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Μοναδικός μας στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Οι πελάτες, μας εμπιστεύονται γιατί επισκευάζουμε γρήγορα, εγγυημένα και οικονομικά. Επιλέξτε μας και δεν θα απογοητευθείτε από τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Εγκατάσταση και Επισκευή Τηλεόρασης Χαλάνδρι