15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Ψυγείου Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή του ψυγείου


Focus service- Γ. Φούντας & Σια O.E. - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η FOCUS SERVICE αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές οικιακών ψυγείων. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον χώρο και προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης σε χώρους επαγγελματικής αλλά και οικιακής χρήσης. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη-συνεργάτη μας δίνουμε πρόθυμα λύσεις, ολοκληρωμένα και υπεύθυνα, σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα τον απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Περικλής Σμαράϊδος - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω αποτελεσματικές και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού ψυγείου σας. Κατέχω πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην επισκευή συσκευών. Στόχος μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη από τις υπηρεσίες μου. Χρησιμοποιώ μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά καθώς θέλω το αποτέλεσμα να κρατήσει για χρόνια και να μην ταλαιπωρήσει πάλι τον πελάτη μου στο κοντινό μέλλον. Δίνω μεγάλη έμφαση στα χρονοδιαγράμματα και οι τιμές που κάνω είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Παπαδόπουλος - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού ψυγείου σας. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε να ολοκληρώσουμε επιτυχώς την εργασία σας. Βρισκόμαστε κοντά στον πελάτη κατά την διάρκεια του έργου αλλά και μετά την ολοκλήρωση του, για οτιδήποτε χρειαστεί. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Βασίλειος Κατσουλιέρης και προτείνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου άμεσα και υπεύθυνα. Η πείρα μου με βοηθάει στο να αντιμετωπίζω κάθε δυσκολία ανεξαρτήτως μοντέλου αποτελεσματικά. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στον χώρο του πελάτη και του προσφέρω εγγυημένα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η έμπειρη ομάδα μας που απαρτίζεται από εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς, μπορεί να δώσει την κατάλληλη λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με την λειτουργία του οικιακού σας ψυγείου.Δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια, τηρούμε το χρονοδιάγραμμα και οι τιμές μας είναι προσιτές. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε, να ολοκληρώσετε στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ EST - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας με χρόνια παρουσία στην αγορά, μπορεί να σας επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το οικιακό σας ψυγείο, άμεσα και με άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα.Αναλαμβάνουμε και τοποθετήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, σε προσιτές τιμές και τηρώντας πάντα το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης έργου.Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσω στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ως έμπειρος επαγγελματίας,μπορώ να σας προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου, σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Συνδυάζω σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη με αποτελέσματα απολύτως λειτουργικά και οικονομικά. Είμαι η λύση που ψάχνετε στο πρόβλημά σας και περιμένω να σας εξυπηρετήσω άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Κορασίδης Παναγιώτης και αναλαμβάνω να δώσω άμεσες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου. Στοχεύω σε υψηλή ποιότητα εργασιών σε συνδυασμό με αποτελέσματα που ικανοποιούν απόλυτα τον πελάτη. Διασφαλίζω την λειτουργικότητα όλων των συσκευών που αναλαμβάνω και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ άμεσα στο κάλεσμά σας και να σας δώσω τις κατάλληλες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο τεχνικός που ψάχνετε για την επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου άμεσα και οικονομικά. Κατέχω πολυετή εμπειρία στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών και μπορώ να αφουγκραστώ τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του πελάτη μου. Χρησιμοποιώ μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά, που διαθέτουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο, και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥΤΣΗΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο Χριστόφορος Τούτσης και δίνω άμεσες και οριστικές λύσεις στην ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας που σχετίζεται με την εγκατάσταση και επιδιόρθωση του οικιακού σας ψυγείου, άμεσα. Η εμπειρία μου και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτω, οδηγούν σε ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα, που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Διατηρώ τις τιμές μου σε προσιτά επίπεδα και αναλαμβάνω την επισκευή οποιασδήποτε εταιρείας οικιακού ψυγείου. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΥΡΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση. Χαρακτηριζόμαστε από σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και από συμφέρουσες και οικονομικές λύσεις. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας αφήσουμε πλήρως ικανοποιημένους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Μαζί με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μου δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου,σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, καθημερινά και ανά πάσα ώρα και στιγμή το θελήσετε. Διαθέτω τεχνογνωσία και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας και μπορώ να ικανοποιήσω τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Συνδυάζω ευχάριστο χαρακτήρα με υψηλή ποιότητα εργασίας και όλα αυτά στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΟΛΑΣ - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ως έμπειρος επαγγελματίας, είμαι στην θέση να προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου.Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών για πολλά χρόνια και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, είμαστε στη διάθεση σας όποτε μας χρειαστείτε. Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CANDY HOOVER SERVICE - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η ομάδα τεχνικών μας, με μεράκι για δουλεία και μακροχρόνια πορεία, αναλαμβάνει κάθε είδος εργασίας που σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου άμεσα και με λειτουργικά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με προσωπικό που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE NET - Τοποθέτηση & εγκατάσταση ψυγείου

Επισκευή Ψυγείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου. Έχω πολυετή παρουσία στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών, γνωρίζοντας τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στη λειτουργικότητα του προϊόντος σας. Τα στοιχεία που με διακρίνουν από τους υπόλοιπους επαγγελματίες είναι η συνέπεια μου προς τα χρονοδιαγράμματα αλλά και η υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή ψυγείου Χαλάνδρι - 15 επαγγελματίες για εγκατάσταση ψυγείου