15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλυντηρίου Ρούχων Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων


Focus service- Γ. Φούντας & Σια O.E. - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η FOCUS SERVICE αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές πλυντηρίων ρούχων. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον χώρο και προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης σε χώρους επαγγελματικής αλλά και οικιακής χρήσης. Οι πελάτες μας ξεχωρίζουν σε εμάς την ευγένεια του χαρακτήρα μας, τις ιδιαίτερα χαμηλές μας τιμές και τα αξιόπιστα αποτελέσματα. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη-συνεργάτη μας δίνουμε πρόθυμα λύσεις, ολοκληρωμένα και υπεύθυνα, σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα τον απασχολεί. Περιμένουμε καθημερινά να αναλάβουμε την εργασία σας και να σας προτείνουμε αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις με γνώμονα την ευχαρίστησή σας. Προτιμήστε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Περικλής Σμαράϊδος - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Περικλής Σμαραϊδος και παρέχω αποτελεσματικές και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Κατέχω πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην επισκευή συσκευών. Στόχος μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη από τις υπηρεσίες μου και η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μου για να είμαι βέβαιος ότι παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Χρησιμοποιώ μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά καθώς θέλω το αποτέλεσμα να κρατήσει για χρόνια και να μην ταλαιπωρήσει πάλι τον πελάτη μου στο κοντινό μέλλον. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία και να σας ευχαριστήσω απόλυτα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Παπαδόπουλος - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε να ολοκληρώσουμε επιτυχώς την εργασία σας. Παρακολουθούμε καθημερινά σεμινάρια για να είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να αναλάβουμε παντός τύπου και μοντέλου πλυντήρια ρούχων. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο σπίτι ή στο κατάστημα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας για μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΝΙΟΛΟΣ SERVICE - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρησή μας καθημερινά φέρνει εις πέρας εργασίες επισκευής και εγκατάστασης πλυντηρίων ρούχων με συνέπεια και υπευθυνότητα και με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και εξοπλισμό άριστης τεχνολογίας. Ανανεώνουμε συνεχώς τόσο τον εξοπλισμό όσο και τα υλικά μας για να μπορούμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των πελατών μας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με άμεση εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥΤΣΗΣ - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Χριστόφορος Τσούτης και είμαι ο άνθρωπος που ψάχνετε για να δώσει λύση στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Η εμπειρία μου και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτω, οδηγούν σε ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα, που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η πείρα και η άρτια τεχνογνωσία μου αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Αναλαμβάνω να χειριστώ όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως μοντέλου και εταιρείας και προσφέρω μακροχρόνια αποτελέσματα με τιμές που σοκάρουν. Βρίσκομαι έτοιμος να αντεπεξέλθω ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις. Εμπιστευθείτε με και αρκεί μία δοκιμή για να διαπιστώσετε την αποτελεσματικότητά μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ SERVICE - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τις ανάγκες σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία που σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιώ δίνω άριστα αποτελέσματα.Έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν πολύ δύσκολες περιπτώσει και έχουμε αντεπεξέλθει σε κάθε σας αίτημα. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι ευχαριστημένοι πελάτες μας. Σκοπός μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση. Συνδυάζουμε εμπειρία χρόνων με προτεραιότητα στον πελάτη και εγγυημένες τιμές. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ονομάζομαι Ανδρέας Αλεξάκης και είμαι ο τεχνικός που ψάχνετε για την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας άμεσα και οικονομικά. Κατέχω πολυετή εμπειρία στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών και μπορώ να αφουγκραστώ τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του πελάτη μου. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου και εξασφαλίζω για εσάς μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιώ μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά, που διαθέτουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο, και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Περιμένω καθημερινά να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαστε καθημερινά δίπλα σας να σας προσφέρουμε άμεσες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, τηρούμε το χρονοδιάγραμμα και οι τιμές μας είναι προσιτές. Η πολυετή μας πείρα και η άρτια τεχνογνωσία μας, εξασφαλίζουν για εσάς μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ανταλλακτικά που προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Ανά πάσα στιγμή μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα στο πρόβλημά σας. ΕΠιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε τόσο από το κόστος όσο και από την ποιότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επισκευή και η εγκατάσταση πλυντηρίου ρούχων είναι ο τομέας ειδίκευσής μας με επιτυχημένα αποτελέσματα. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρικών ειδών και εγκαταστάσεων και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν οικιακές αλλά και επαγγελματικές ανάγκες. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για την συνέπεια και τον σεβασμό που δείχνουμε απέναντί τους και τα επαγγελματικά και λειτουργικά αποτελέσματα που εξασφαλίζουμε για αυτούς. Σκοπός μας είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΣ - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο Βασίλειος Κατσουρέλης και προσφέρω έξυπνες και οικονομικές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας άμεσα και υπεύθυνα. Η πείρα μου με βοηθάει στο να αντιμετωπίζω κάθε δυσκολία ανεξαρτήτως μοντέλου αποτελεσματικά. Ενημερώνομαι μέσω σεμιναρίων για τις εξελίξεις στον τομέα μου και προτείνω συμφέρουσες λύσεις για τους πελάτες μου. Στοχεύω στην βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στον χώρο του πελάτη και του προσφέρω εγγυημένα αποτελέσματα. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω με συνέπεια και υπευθυνότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE NET - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας. Διαθέτω πολυετή παρουσία στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών, γνωρίζοντας τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στη λειτουργικότητα του προϊόντος σας. Χαρακτηρίζομαι από συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα αλλά και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη μου. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα αποτελεί ο σεβασμός που δείχνω στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να αντιμετωπίσω κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί άμεσα και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Προτιμήστε με και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Δίνουμε οριστικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης πλυντηρίου ρούχων. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό μας για να δώσουμε λύσεις σε όλα τα μοντέλα που διαθέτουμε. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και εκπαιδευόμαστε σε νέες μεθόδους επισκευής και εγκατάστασης. Συνδυάζουμε οργάνωση, προσοχή στην λεπτομέρεια με σεβασμό απέναντι στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και καθημερινά ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμά σας άμεσα και με λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΥΡΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο χώρο και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση. Χαρακτηριζόμαστε από σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και από συμφέρουσες και οικονομικές λύσεις. Οι πελάτες μας, επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για την την υψηλή τους ποιότητα και το χαμηλό τους κόστους. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας αφήσουμε πλήρως ικανοποιημένους. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΟ ΛΥΣΕΙΣ - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Στην επιχείρησή μας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του πλυντηρίου ρούχων σας, στο χώρο σας και οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε. Διαθέτουμε μεγάλη ομάδα συνεργατών που ανταποκρίνονται άμεσα στα αιτήματά σας και με σεβασμό στις επιθυμίες σας, φέρνουν εις πέρας κάθε εργασία. Χαρακτηριζόμαστε από οργάνωση, συνέπεια, επαγγελματισμό και παρέχουμε λύσεις που συμφέρουν τον πελάτη. Εγγύησή μας αποτελούν τα μακροχρόνια αποτελέσματα που παραδίδουμε στους πελάτες μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CANDY HOOVER SERVICE - Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

Πλυντηρίου Ρούχων - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρησή μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της επισκευής και της εγκατάστασης του πλυντηρίου ρούχων σας άμεσα και με απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με χαμηλό κόστος και πείθουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Τα ανταλλακτικά όπως και τον εξοπλισμό μας τα ανανεώνουμε συνεχώς για να μπορούμε να αναλάβουμε όλα τα μοντέλα πλυντηρίων ρούχων ανεξαρτήτως εταιρείας. Στόχος μας είναι η ευχαρίστηση του πελάτη με αποτελέσματα που αντιπροσωπεύουν τον επαγγελματικό τρόπο ου διαχειριζόμαστε όλα τα προβλήματα των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων Χαλάνδρι  - 15 Επαγγελματίες