15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Κουζίνας Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες για Εγκατάσταση και Επισκευή Κουζίνας


Focus service- Γ. Φούντας & Σια O.E. - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η FOCUS SERVICE αναλαμβάνει εγκαταστάσεις κουζινών και επισκευές φούρνων. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον χώρο και προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης σε χώρους επαγγελματικής αλλά και οικιακής χρήσης. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη-συνεργάτη μας δίνουμε πρόθυμα λύσεις, ολοκληρωμένα και υπεύθυνα, σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα τον απασχολεί. Η μακρόχρονη πορεία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος. Στα πλαίσια της σωστή λειτουργίας της εταιρίας μας, δημιουργήθηκαν όλα τα απαραίτητα τμήματα τα οποία είναι πάντα έτοιμα να εξυπηρετήσουν της ανάγκες σας. Έμπειροι και ειδικευμένοι τεχνικοί, είναι πρόθυμοι να σας δώσουν λύσεις ολοκληρωμένα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μανώλης Καραμολέγκος - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι έμπειρος και άρτια καταρτισμένος επαγγελματίας και αναλαμβάνω εγκαταστάσεις και επισκευές κουζίνας και φούρνου. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών για τουλάχιστον 24 χρόνια και διαθέτουμε εξειδικευμένο συνεργείο, έτοιμο να αναλάβει υπεύθυνα την εργασία σας. Με εξειδικευμένο συνεργείο αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό να διεκπεραιώσουμε μια σειρά εργασιών για το χώρο σας, οικιακό και επαγγελματικό. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ανάγκη οικιών, επιχειρήσεων ακόμα και βιομηχανικών χώρων. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μια φιλική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Θα χαρούμε να σας προτείνουμε εγγυημένες λύσεις για το χώρο σας, που συμφωνούν με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Παπαδόπουλος - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας και του φούρνου σας. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε να την εργασία σας. Σεβόμαστε τις ανάγκες σας, λειτουργούμε εντός χρονοδιοαγράμματος και εκτελούμε τις εργασίες μας, άμεσα και αποτελεσματικά. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο σπίτι ή στο κατάστημα σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν, για την εργασία που επιθυεμίτε να εκτελέσετε στον χώρο σας και επωφεληθείτε απο τις προσιτές μας τιμές και την εργασία, ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι ο τεχνικός που ψάχνετε για την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας και λειτουργώ πάντα άμεσα και οικονομικά. Κατέχω πολυετή εμπειρία στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών και μπορώ να αφουγκραστώ τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του πελάτη μου. Χρησιμοποιώ μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά, που διαθέτουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο, και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Διαθέτω εξίσου έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό που μπορεί να δώσει την λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε εκατό τοις εκατό συνεπείς για να μας εμπιστευτούν οι πελάτες και για να δώσουμε εκπληκτικά αποτελέσματα! Προτιμήστε μας για εργασίες που θα σας ικανοποιήσουν πλήρως στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ EST - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας με την έμπειρη ομάδα της προσφέρει άμεσες και οικονομικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και υλικά άριστης ποιότητας που δίνουν λειτουργικά αποτελέσματα και ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες του πελάτη. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και η προοπτική μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει! Επιλέξτε μας γιατί συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και όλα αυτά με τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάστασης της κουζίνας ή του φούρνου σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και χρησιμοποιώ υλικά εγγυημένης ποιότητας και αντοχής.Σκοπός μου είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μου και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Τα στοιχεία που με κάνουν να ξεχωρίζω είναι το επαγγελματικό και άκρως ποιοτικό αποτέλεσμα κατά την ολοκλήρωση κάθε εργασίας που έχω αναλάβει και ο σεβασμός που δείχνω απέναντι στον χώρο του πελάτη. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη και τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε περίπτωσης. Εργάζομαι με σεβασμό και υπευθυνότητα προς τον πελάτη και χρησιμοποιώ τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς. Προτιμήστε με και η συσκευή σας θα λειτουργεί άψογα και για πολλά ακόμη χρόνια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΟΛΑΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Ως έμπειρος επαγγελματίας, είμαι στην θέση να προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας με σεβασμό στις ανάγκες σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών πολλά χρόνια και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, είμαστε στη διάθεση σας όποτε μας χρειαστείτε. Στοχεύω στην απόλυτη ικανοποίηση και ευχαρίστηση του πελάτη μου και την ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης μαζί του! Επιλέξτε με για εργασίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και βγείτε κερδισμένοι! Οι τιμές μου είναι προσιτές και τηρώ πάντα το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα, για την παράδοση της συσκευής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η έμπειρη ομάδα μας που απαρτίζεται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό και μπορεί να δώσει την κατάλληλη λύση στην επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Προσέχουμε ιδιαίτερα την λεπτομέρεια, τηρούμε το χρονοδιάγραμμα και οι τιμές μας είναι προσιτές. Διαθέτω εξίσου έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και σκοπός μας, η απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας. Εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα των συστημάτων και φροντίζουμε να παρέχουμε τιμές ασυναγώνιστες. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα! Ανά πάσα στιγμή μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΧ. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Προσφέρω επαγγελματικές και άρτιες λύσεις στην επισκευή και εγκατάστασης της κουζίνας ή του φούρνου σας. Διαθέτω μεγάλη πείρα στον χώρο μου και μπορώ να ανταποκριθώ σε όλες τις απαιτήσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Χαρακτηρίζομαι από οργάνωση και συνέπεια και θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό τον σεβασμό απέναντι στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Διαθέτω τεχνογνωσία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και έτσι μπορώ να χειριστώ οποιοδήποτε μοντέλο εύκολα και γρήγορα. Είμαι έτοιμος να δώσω ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις στο πρόβλημά σας αρκεί να με προτιμήσετε! Κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η ευγένεια και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον χώρο του. Είμαι εδώ να δώσω λύσεις για κάθε μοντέλο έξυπνα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ι. ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Καθημερινά δίνω άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας.Διαθέτω μεγάλη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία να αντιμετωπίσω την κάθε πιθανή δυσκολία άμεσα και υπεύθυνα. Χαρακτηρίζομαι από προσοχή στην λεπτομέρεια και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα. Στόχος μου είναι η πλήρη ευχαρίστηση του πελάτη και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν! Επιλέξτε με και βγείτε κερδισμένοι, από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρω, οι οποίες συνδυάζονται πάντα με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς! Είμαι στην διάθεσή σας να σας προτείνω οικονομικές και λειτουργικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΝΔΗΛΙΩΤΟΥ - ΚΟΤΤΑΡΑ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η ομάδα μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που καθημερινά δίνει λύσεις στην επισκευή και εγκατάστασης της κουζίνας ή του φούρνου σας. Είμαστε δίπλα να δώσουμε λύσεις στα φαινομενικά δύσκολα προβλήματά σας και να προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας για να τα αντιμετωπίσουμε. Στοχεύουμε σε μακροχρόνια αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι τόσο από την υπηρεσία που προσφέρουμε και από το προσωπικό που τους επισκέπτεται, όσο και από τις πολύ προσιτές μας τιμές. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Προτιμήστε μας και λύστε μόνιμα, με λειτουργικότητα και ασφάλεια το πρόβλημα που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALTER EGO ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΕ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας δίνει λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας καθημερινά, άμεσα και αποτελεσματικά.Έχοντας μεγάλη πείρα και εξειδίκευση στον χώρο προτείνουμε ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις στον κάθε πελάτη. Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε δυσκολία. Βρισκόμαστε καθημερινά έτοιμοι να αναλάβουμε το πρόβλημά σας και να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς! Στόχος μας είναι η μακροβιότητα των συσκευών σας αλλά και η επίλυση των προβλημάτων σας. Φιλοσοφία μας είναι ότι προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας κι αυτό γίνεται μόνο με την συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση για τις εξελίξεις στον χώρο μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να δώσω άμεσα λύσεις για την επισκευή και εγκατάστασης της κουζίνας ή του φούρνου σας. Με υπευθυνότητα και συνέπεια αντιμετωπίζω ακούω τις ανάγκες του πελάτη και του προτείνω ολοκληρωμένες λύσεις. Συνδυάζω προσοχή στην λεπτομέρεια με επαγγελματισμό και ευγένεια στον χαρακτήρα. Σκοπός μου είναι απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών μου και η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Και όλα αυτά στις πιο οικονομικές τιμές! Στόχος μου είναι η πλήρη ευχαρίστηση του πελάτη και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν! Επιλέξτε με και βγείτε κερδισμένοι, από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρω, οι οποίες συνδυάζονται πάντα με αξιοπιστία, οργάνωση, λειτουργικότητα και ευγένεια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CANDY HOOVER SERVICE - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η ομάδα τεχνικών μας, με μεράκι για δουλεία και μακροχρόνια πορεία, αναλαμβάνει κάθε είδος εργασίας που σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας άμεσα και με λειτουργικά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με προσωπικό που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας είναι έτοιμο να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα, που σας απασχολεί. Η εγγυημένη επίλυση, η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι για εμάς πάντοτε μια πρόκληση που μας κινητοποιεί να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να διατηρούμε την προτίμηση των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Προτείνω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματιθκές λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας άμεσα και υπεύθυνα. Η πείρα μου με βοηθάει στο να αντιμετωπίζω κάθε δυσκολία ανεξαρτήτως μοντέλου αποτελεσματικά. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στον χώρο του πελάτη και του προσφέρω εγγυημένα αποτελέσματα! Λειτουργώ εντός χρονοδιαγράμματος, σέβομαι τις προτιμήσεις σας και ενδιαφέρομαι για την απόλυτη ικανοποιησή σας. Κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η οργάνωση, η προσοχή στην λεπτομέρεια και η άμεση εξυπηρέτηση. Σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο των πελατών μου και εξασφαλίζω για εσάς ολοκληρωμένα και αξιόπιστα αποτελέσματα. Προτιμήστε με και λάβετε αποτελέσματα εργασιών ποιοτικά και λειτουργικά, αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ