3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


Ιωάννης Ζιώγας - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Δραστηριοποιούμαι ως διαιτολόγος-διατροφολόγος και έχω δικό μου γραφείο από το 1997 μέχρι σήμερα. Έχοντας πολυετή εμπειρία αναλαμβάνω για εσάς μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών φέρνοντας τα ιδανικά αποτελέσματα. Εργασίες όπως, μέτρηση καύσεων, τεστ μεταβολισμού είναι εντεταγμένες στο πρόγραμμα που προσφέρω! Επιλέξτε με για να αποκτήσετε ευεξία, αλλά και το ιδανικό βάρος για εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΜΒΟΥΚΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος και έχω αναλάβει με επιτυχία πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων. Ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα είναι η ξεχωριστή αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού και η παροχή πρακτικών διαιτητικών συμβουλών που παρέχω. Καθ όλη την διάρκεια του προγράμματός σας έχετε προσωπική παρακολούθηση από τη διατροφολόγο και ψυχολογική υποστήριξη. Πρωταρχικός μου στόχος η επίτευξη και διατήρηση του επιθυμητού αποτελέσματος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι έμπειρη κλινική διαιτολόγος και μπορώ να δώσω την λύση σε κάθε σχετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, άμεσα. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας είναι ο επαγγελματισμός μου, η συνέπεια απέναντι στα προσυμφωνηθέντα αλλά και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Χαλάνδρι - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι