15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιολογικός Καθαρισμός Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για Βιολογικό Καθαρισμό


Βασίλης Στεργίου - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία IDEAL, αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό ρούχων και χαλιών. Από το 1982 έως και σήμερα δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού και διαθέτουμε το δικό μας τμήμα εισαγωγής μηχανολογικού εξοπλισμού καθαριστηρίων και βιομηχανικών πλυντηρίων. Όλοι μας οι καθαρισμοί γίνονται με ποιοτικά και αξιόπιστα υλικά, με σύγχρονο εξοπλισμό και από εξειδικευμένο προσωπικό. Φροντίζουμε τη κάθε λεπτομέρεια και σας παραδίδουμε τα προσωπικά σας αντικείμενα απόλυτα ασφαλή και προσεγμένα.Διακρινόμαστε για την ποιότητα, την υπευθυνότητα και τις προσιτές τιμές! Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από όλα τα παραπάνω, λαμβάνοντας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, αντάξιες των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Μόλβαλης - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας. Η επιχείρηση μας ξεκίνησε το 1989 και συνεχίζει έως σήμερα με την ίδια υπευθυνότητα και μεράκι,που την διακρίνει από τα πρώτα χρόνια πορείας της. Έμπειροι τεχνίτες αναλαμβάνουν το πλύσιμο των χαλιών σας, προσφέροντας ποιοτικό αποτέλεσμα. Το νερό χρησιμοποιείται μόνο μια φορά και τα καθαριστικά είναι υποαλλεργικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Το στέγνωμα γίνεται σε στεγασμένους χώρους μακριά από τον ήλιο και η φύλαξη σε ασφαλείς αποθήκες. Αναλαμβάνουμε την παραλαβή και την παράδοση από τον χώρο σας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν για την υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού, που θέλετε να αναλάβουμε στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALFA CLEANERS - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το ταπητοκαθαριστήριο μας προσφέρει ποιοτικές λύσεις για το πρόβλημα του καθαρισμού και της φύλαξης των χαλιών σας. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στον εν λόγω χώρο και μπορούμε να αφουγκραστούμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά για την σωστή διεκπεραίωση των εργασιών μας. Διαθέτουμε έμπειρη ομάδα, έτοιμη να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή άκρως επαγγελματικών λύσεων, που ξεπερνούν τις προσδοκίες του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο κλάδο του βιολογικού καθαρισμού και αναλαμβάνει παντός είδους σχετικές εργασίες, με στόχο την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του πελάτη μας. Χρησιμοποιούμε φιλικά προς τον χρήστη και στο περιβάλλον υλικά και λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, τηρώντας τα προσυμφωνηθέντα και σεβόμενοι πάντα τις προτιμήσεις των πελατών μας και τις ανάγκες του κάθε χώρου.Εμπιστευτείτε μας τους χώρους σας και απαλλαγείτε από λεκέδες, μικροοργανισμούς και δυσάρεστες μυρωδιές, με τον πιο ασφαλή τρόπο, χωρίς την χρήση βλαβερών χημικών ουσιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ISS FACILITIES SERVICES ΑΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Εμπιστευτείτε μας το βιολογικό καθαρισμό, για την καλύτερη δυνατή υγιεινή. Με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνουμε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες κάθε πελάτη στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και πάντα με την υψηλότερη προσφερόμενη ποιότητα εργασίας. Για τον καθαρισμό χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα απορρυπαντικά, που είναι μη αλλεργιογόνα και φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς να προκαλούν ζημιά στις επιφάνειες, ενώ καθαρίζουν αποτελεσματικά. Ο μηχανικός εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντάς σας, έτσι υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PLATINUM FACILITY SERVICES ΕΠΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στο κλάδο του βιολογικού καθαρισμού, μπορεί να αναλάβει τις εργασίες του καθαρισμού σας, προσφέροντάς σας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας. Πρόκειται για μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες, η οποία δεσμεύεται να παρέχει μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού για όλους τους τύπους χώρων, επαγγελματικών και μη, βάσει των ιδιαίτερων αναγκών σας. Προσφέροντας επαγγελματικές υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού υψηλής ποιότητας και, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, έχουμε ήδη καταφέρει να κερδίσουμε σταθερούς πελάτες. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες εγγυημένης ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΠΕΞ SERVICE - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας μας παρέχει υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού, με πολύ μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως σχετική εργασία και οι υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε, ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Με άμετρο επαγγελματισμό, συνέπεια και φροντίδα για το χώρο σας, με μεθόδους καθαρισμού ‘φιλικούς’ προς τη προστασία του περιβάλλοντος και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σάς προσφέρουμε σε προσιτές τιμές το αποτέλεσμα που επιζητείτε!Κύριο μέλημά μας ο σωστός και ποιοτικός καθαρισμός του χώρου σας με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και με τα καλύτερα, αποτελεσματικότερα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και εργαλεία καθαρισμού!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Μεταξάτος - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω υπηρεσίες σχετικά με βιολογικούς καθαρισμούς οικιακών και επαγγελαμτικών χώρων. Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί προϊόντα απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, που δεν προκαλούν αλλεργίες ή άλλου είδους παθήσεις.Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον χώρο των καθαρισμών εσωτερικών χώρων και διαθέτουμε ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, που θα αναλάβει άμεσα την εργασία σας, προσφέροντάς αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Τα έργα μας τα χαρακτηρίζει η καλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε καθώς και ο σεβασμός που μας διακατέχει για τον προσωπικό χώρο του πελάτη. Εμπιστευτείτε σε μας την καθαριότητα του χώρου σας και το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιλογή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SIDERINA ΑΕΒΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις για τον βιολογικό καθαρισμό του οικιακού και επαγγελματικού σας χώρου. Τις περισσότερες φορές θεωρούμε ότι ένα απλό κάλυμμα στο σαλόνι, μας προστατεύει από την σκόνη, τα ακάρεα αλλά και από πολλούς ιογενείς οργανισμούς και εμποδίζει την διείσδυση αυτών των μικροοργανισμών στο σαλόνι μας. Κάτι τέτοιο όμως δεν αρκεί. Ο απόλυτος και πιο οικολογικός καθαρισμός είναι ο βιολογικός! Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα η τεχνογνωσία, η εμπειρία στον κλάδο και η χρήση ποιοτικών υλικών και κατάλληλου εξοπλισμού, για την κάθε περίπτωση! Είμαστε η λύση στον βιολογικό καθαρισμό, εμπιστευτείτε μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELEGANT FACILITIES SERVICES SA - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας ασχολείται με τον βιολογικό καθαρισμό των οικιακών και επαγγελματικών σας χώρων και μπορεί να αναλάβει την ολοκλήρωση σχετικών εργασιών, με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματικό αποτέλεσμα, εργασίας. Πρόκειται για μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες, η οποία δεσμεύεται να παρέχει μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού για όλους τους τύπους χώρων, επαγγελματικών και μη, βάσει των ιδιαίτερων αναγκών σας. Προσφέροντας επαγγελματικές υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού υψηλής ποιότητας και σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, έχουμε ήδη καταφέρει να κερδίσουμε σταθερούς πελάτες. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες, αντάξιες των προσδοκιών σας, σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΑΡΡΑΚΟΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία χρόνια στο κλάδο του βιολογικού καθαρισμού, προσφέροντας αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας. Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας δεν χρησιμοποιεί χημικά απορρυπαντικά και άλλες επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες, αλλά προϊόντα απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, που δεν προκαλούν αλλεργίες ή άλλου είδους παθήσεις. Εμπιστευτείτε σε μας την καθαριότητα των αντικειμένων σας και το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, από την επιλογή σας.Τα εργαλεία, τα υλικά καθαρισμού, καθώς και τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούνται είναι και αυτά στην ευθύνη της εταιρείας μας και είναι απόλυτα οικολογικά και φιλικά στο περιβάλλον και σε εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑ Σ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνουμε τον επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο για πολλά χρόνια, με συνέπεια, εγγύηση και υπευθυνότητα προς τους πελάτες της. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στον χώρο καθαρισμού σάς εγγυάται τη σοβαρότητα που αντιμετωπίζουμε τα χαλιά σας. Οι εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα καθαρισμού και τα υποαλλεργικά προϊόντα είναι ειδικά μελετημένα για τον καθαρισμό, την επισκευή αλλά και τη φύλαξη των χαλιών σας. Επιλέξτε μας για βιολογικούς καθαρισμούς ανώτερης ποιότητας και ξεγνοιάστε, άμεσα και οικονομικά από το πρόβλημα, που σας απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IDEAL ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το ταπητοκαθαριστήριο μας αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας, ολοκληρώνοντας οποιαδήποτε εργασία του αναθέσετε, ανεξαρτήτως δυσκολίας. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης μας και όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται, σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία και μικροοργανισμό, μπορεί να έχετε στα χαλιά σας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημά μας, η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας για βιολογικούς καθαρισμούς ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΛΒΑΛΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η επιχείρηση μας ξεκίνησε το 1989 και συνεχίζει έως σήμερα με την ίδια υπευθυνότητα και μεράκι. Έμπειροι τεχνίτες αναλαμβάνουν το πλύσιμο των χαλιών σας, σύμφωνα με τις αρχές του βιολογικού καθαρισμού. Το νερό χρησιμοποιείται μόνο μια φορά και τα καθαριστικά είναι υποαλλεργικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Το στέγνωμα γίνεται σε στεγασμένους χώρους μακριά από τον ήλιο και η φύλαξη σε ασφαλείς αποθήκες. Αναλαμβάνουμε την παραλαβή και την παράδοση από τον χώρο σας. Χαρακτηριζόμαστε από αμεσότητα, αξιοπιστία και ευγένεια. Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις προτιμήσεις σας, αλλά και την διαφορετικότητα της κάθε περίπτωσης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Έρβιν Τσούκαλης - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Με την μακροχρόνια πορεία της η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει τον ολοκληρωμένο και άκρως επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, άμεσα και με αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας. Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, ευγένεια και επαγγελματική εργασία. Χρησιμοποιούμε υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά και στα χαλιά σας, ενώ ο εξοπλισμός μας είναι σύγχρονος, με αποτέλεσμα να είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας. Με το κατάλληλα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας, έτσι ώστε να συμβάλει στην άριστη ολοκλήρωση όλων των εργασιών που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας, σας παρέχουμε υπηρεσίες επαγγελματικές, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βιολογικός Καθαρισμός Χαλάνδρι