3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Αυτοματισμός Κτιρίων Χαλάνδρι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Ιωάννης Κουράσης - Αυτοματισμός Κτιρίων

Αυτοματισμός Κτιρίων - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρία, Kourassis Electrical Engineering, αναλαμβάνει την εγκατάσταση των αυτοματισμών για το κτίριο σας. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των επισκευών και τοποθετήσεων συστημάτων ασφαλείας από το 2009 εξυπηρετώντας άμεσα, με προτεραιότητα τους πελάτες στη Νέα Σμύρνη. Οι λύσεις που προσφέρουμε βασίζονται στην εκτεταμένη εμπειρία μας, καθώς και στην τεχνική κατάρτιση που διαθέτουμε. Εστιάζουμε στην άριστη επικοινωνία και συνεργασία και δεσμευόμαστε για ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Παπαδόπουλος - Αυτοματισμός Κτιρίων

Αυτοματισμός Κτιρίων - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση αυτοματισμών κτιρίων. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα στον χώρο των επισκευών. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου θα αναλάβουμε την εργασία σας και θα είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο σπίτι ή στο κατάστημα σας. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά ανταλλακτικά ώστε το έργο μας να αντέξει στον χρόνο. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ - Αυτοματισμός Κτιρίων

Αυτοματισμός Κτιρίων - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης αυτοματισμού κτιρίων για τους χώρους του κτιρίου σας. Διαθέτω 40 χρόνια εμπειρίας στις ηλεκτρολογικές εφαρμογές και είμαι σε θέση να καλύψω μία ευρεία γκάμα εργασιών για τις οικιακές αλλά και τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στα συμφωνηθέντα με τους πελάτες, η άριστη ποιότητα εργασίας αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Αυτοματισμός Κτιρίων Χαλάνδρι