15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Αποφράξεις Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε αποφράξεις


Focus service- Γ. Φούντας & Σια O.E. - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον κλάδο και προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης σε χώρους επαγγελματικής, αλλά και οικιακής χρήσης. Με συνείδηση και σεβασμό στον πελάτη-συνεργάτη μας, δίνουμε πρόθυμα λύσεις, ολοκληρωμένα και υπεύθυνα, σε οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την αποχέτευσή σας. Με το πέρας της δικιάς μας εργασίας το πρόβλημα της υπερχείλισης του βόθρου σας, αποτελεί παρελθόν. Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Στάμος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απόφραξη της αποχέτευσης σας. Διακρινόμαστε για την άμεση ανταπόκριση, την ταχύτητα εργασίας και το ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας, σε τιμές προσιτές. Μας χαρακτηρίζει το μεράκι για την δουλειά που κάνουμε, αλλά και η συνέπεια στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης. Κύριο μέλημά μας είναι η απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας και η ικανοποίησή των πελατών μας! Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της αποχέτευσης σας, καθώς και εργασίες αποφράξεις φρεατίων, λεκάνης και κουζίνας. Δίνουμε λύση στο πρόβλημά σας, ανεξαρτήτως δυσκολίας, γρήγορα και αποτελεσματικά. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αποφράξεις Χαλάνδρι - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την απόφραξη και τον καθαρισμό των αποχετεύσεων, των οικιακών και επαγγελματικών σας κτηρίων. Χρησιμοποιούμε επαγγελματικό και ασφαλή εξοπλισμό που είναι πολύ αποτελεσματικός, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να λύσουμε τα προβλήματα γρήγορα και οικονομικά. Η πολύχρονη εμπειρία που διαθέτουμε σε συνάρτηση με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα καλύπτουν κάθε περίπτωση απόφραξης αποχετεύσεων από το 1960! Στόχος της εταιρείας μας είναι να επιτευχθεί η 100% ικανοποίηση του πελάτη σε κάθε εργασία που εκτελείται. Προσφέρουμε μια άμεση ανταπόκριση και η ομάδα μας είναι πάντα ευγενική, ειλικρινής και κατατοπιστική.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AVAS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία αναλαμβάνει με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό αποφράξεις – απολυμάνσεις, σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Οι εξειδικευμένοι και πολύπειροι συνεργάτες μας είναι δίπλα σας για να αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα που σχετίζεται με το αποχετευτικό σας δίκτυο, σε τιμές που συνάδουν με τη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός που φέρουν τα φορτηγά των συνεργείων μας είναι προηγμένης τεχνολογίας και με τη βοήθεια των έμπειρων τεχνικών μας, φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία, χωρίς χρονοτριβές και με ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Για αποφράξεις – απολυμάνσεις, εμπιστευτείτε την εταιρεία AVAS και το σίγουρο είναι ότι θα βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΔΡΕΜΑ - ΒΑΛΤΕΧ Ε.Π.Ε. - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο της απόφραξης των αποχετευσεών σας και εξειδικεύεται στην εργασία εκκένωσης του βόθρου σας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής και μπορούμε να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε σχετική εργασία εντός χρονοδιαγράμματος και με σεβασμό στις ανάγκες σας! Χαρακτηριζόμαστε από άριστη εξυπηρέτηση, τεχνογνωσία, υπευθυνότητα και ταχύτητα, ενώ παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και όλα αυτά σε τιμές που συμφέρουν. Επιλέξτε μας και δώστε μόνιμη και εγγυημένη λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Προσφέρουμε επαγγελματικές και ολοκληρωμένες λύσεις για την απόφραξη της αποχέτευσης σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί με το πλήθος των έργων που έχουμε υλοποιήσει. Οδηγός μας είναι πάντοτε η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, με ποιότητα και συνέπεια. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα του προσωπικού μας με εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή αν αναλάβουμε την εργασία σας και να σας προσφέρουμε λειτουργικά και επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIMCO ΔΗΜΟΒΑΣΙΛΗΣ Χ & ΣΙΑ Ε.Ε. - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων εργασιών για την απόφραξη της αποχέτευσης σας. Κύρια προτεραιότητά της εταιρείας μας είναι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που παρουσιάζονται στις κτηριακές εγκαταστάσεις, αλλά και να προσφέρουμε και ποιότητα εργασίας. Διαθέτουμε ποιοτικά καθαριστικά αποχετεύσεων και σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα και άρα μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επαγγελματισμό όποια σχετική εργασία μας αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους. Η εταιρεία μας έρχεται να λύσει τα προβλήματα και να αυξήσει κατακόρυφα τα επίπεδα ασφάλειας και ανθεκτικότητας της εργασίας, έχοντας ως αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίησή των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VLACHOS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επαγγελματική ολοκλήρωση εργασιών, που σχετίζονται με την εργασία απόφραξης της οικίας σας ή του εργασιακού σας χώρου. Κύριος στόχος μας μέσα από μια σειρά διαδικασιών, είναι η δημιουργία και διασφάλιση ενός καθαρού και ευχάριστου περιβάλλοντος, που επιτυγχάνεται μέσα από ένα συνδυασμό υψηλών παροχών υπηρεσιών, με ένα προσιτό οικονομικό κόστος. Διαθέτουμε σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με αποτέλεσμα να ολοκληρώνουμε άμεσα και αποτελεσματικά, όποια σχετική εργασία, μας ανατεθεί. Η σωστή οργάνωση και τεχνογνωσία, μας καθιστά ικανούς να βρεθούμε δίπλα στον πελάτη, δίνοντας άμεσες λύσεις, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΑΜΗΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και δίνω εγγυημένες λύσεις στις εργασίες αποχέτευσης του κτηρίου σας, ανά πάσα στιγμή, με γνώμονα τις επιθυμίες σας. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο για πολλά χρόνια και η πολυετής εμπειρία μου σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική κατάρτιση που διαθέτω, αλλά και το ποιοτικό αποτέλεσμα που προσφέρω, μου έχουν χαρίσει ένα μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών. Η αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μου, με έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των πελατών μου και εγώ φροντίζω να στέκομαι δίπλα τους και μετά το πέρας της εργασίας, προσφέροντάς τους εξατομικευμένες λύσεις στο πρόβλημα της αποχέτευσης τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Τα έμπειρα και ειδικά εξοπλισμένα συνεργεία της εταιρείας μας αναλαμβάνουν πάσης φύσεως αποφράξεις σε φρεάτια αποχέτευσης, σωλήνες αποχέτευσης, σιφώνια και υδραυλικά διαμερισμάτων και υδρορροές. Ο εξοπλισμός μας περιλαμβάνει ειδικά οχήματα με πιεστικά μηχανήματα, βυτία και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που δίνουν λύση στο πρόβλημά σας. Είμαστε η πρώτη επιλογή στην εκτέλεση της συγκεκριμένης εργασίας και επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που ξεχωρίζουν για την λειτουργικότητά τους, αλλά και τις ιδιαίτερα οικονομικές τους τιμές. Βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη και έπειτα από το πέρας της εργασίας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALTER EGO ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΕ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, που σχετίζονται με τις εργασίες της αποχέτευσης σας. Παρέχουμε ακόμη και τη μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με κουτάλια. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξίσου πολύπειρους συνεργάτες με εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις. Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Σεβόμαστε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας και λειτουργούμε προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις, που συμφωνούν με τις προτιμήσεις σας. Είμαστε στη διάθεση σας για να αναλάβουμε τις εργασίες της αποχέτευσης σας, προσφέροντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, σε προσιτή τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FOCUS SERVICE - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις εργασίες που σχετίζονται με την αποχέτευση σας, προσφέροντας σας, άμεσα και επαγγελματικά αποτελέσματα. Η ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, είναι ένας ακόμη λόγος που παραμένουμε ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της αποχέτευσης σας, καθώς και εργασίες αποφράξεις φρεατίων, λεκάνης και κουζίνας. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης και την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη μας. Επιλέξτε μας και λάβετε μόνιμη και σίγουρη λύση στο πρόβλημα, που σας απασχολεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Στην εταιρεία μας εξειδικευόμαστε στις Αποφράξεις αποχετεύσεων και κάνουμε ειδικές τιμές στους επαγγελματίες, ενώ αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων. Μετά από 35 χρόνια εμπειρίας στην αγορά, διαθέτουμε βυτία μεταφοράς λυμάτων από 4 έως 27 m³. Εξυπηρετούμε, με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, βενζινάδικα, πλοία, σχολεία και δημόσια κτίρια, ενώ χρησιμοποιούμε βιολογικά προϊόντα και τα μηχανήματά μας είναι καινούργιας γενιάς. Είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα της αποχέτευσης σας. Επιλέξτε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αποφράξεις Βλάχος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί εδώ και περίπου 40 χρόνια. Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και εγγυόμαστε για όλες τις εργασίες μας και την ψυχική σας ηρεμία. Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε πόσο άσχημη μπορεί να είναι η κατάσταση στο σπίτι σας όταν παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Μην ανησυχείτε όμως, εμείς είμαστε οι ειδικοί στις αποχετεύσεις. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην τελειότητα σε ότι και αν κάνει. Σας εγγυόμαστε γρήγορη, αποτελεσματική και άριστη εξυπηρέτηση και μπορούμε να ξεβουλώσουμε την αποχέτευσή σας και να επιστρέψετε σε φυσιολογικούς και πάλι ρυθμούς, άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δήμητρα Παπαντωνίου - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι έμπειρη επαγγελματίας με μακρόχρονη πορεία στον κλάδο των αποφράξεων και αποχετεύσεων και αναλαμβάνω οποιαδήποτε σχετική εργασία μου ανατεθεί, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Σκοπός μου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε όλους τους πελάτες μου, σε συμφέρουσες τιμές. Επίκεντρό μου είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας, μέσα από την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για την αποχέτευση σας, Διαθέτω εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, ώστε να μπορώ να ολοκληρώσω με επαγγελματισμό, όποια εργασία μου ανατεθεί! Αναλαμβάνω και τον έλεγχο της αποχέτευσης σας με κάμερες, αλλά και άδειασμα βόθρου. Επιλέξτε με για καθαρές λύσεις, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Αποφράξεις Χαλάνδρι - 15 ειδικοί στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια