15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Παναγιωτης Βλαχογεωργακης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις για την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Έχω πολυετή εμπειρία στον τομέα των τεχνικών εργασιών και διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, με την βοήθεια των οποίων θα αναλάβω να φέρω τα αποτελέσματα που έχετε φανταστεί για τον χώρο σας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η δημιουργία του χώρου ώστε να είναι λειτουργικός και αισθητικά όμορφος αλλά και να ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας έτσι ώστε το έργο μας να κρατήσει χρόνια. Αξιοπιστία, σεβασμός στις ανάγκες σας και άμεση ανταπόκριση είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας και μας καθιστούν την ιδανική λύση, για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Θα χαρούμε πολύ να επισκεφτούμε τον χώρο σας και να σας δώσουμε μια προσφορά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CITI TECH - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω υπηρεσίες σχετικές με την γενική ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και των ανακαινίσεων και έχω πολυετή εμπειρία καθώς και εξειδικευμένο συνεργείο που θα βρεθεί άμεσα κοντά σας για να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη σας. Η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στους πελάτες είναι κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του και η δημιουργία χώρων, όπως τους έχετε ονειρευτεί.Θα χαρώ να συνεργαστώ μαζί σας και να σας κάνω προσφορά για τον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Αποστόλου - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες γενικής ανακαίνισης για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο των κτιριακών έργων και των ανακατασκευών καθώς και ομάδα από εξειδικευμένους τεχνικούς που θα αναλάβουν υπεύθυνα την πλήρη αποπεράτωση των εργασιών, παρέχοντας έτσι μία άρτια και λειτουργική λύση για τον χώρο σας. Η ομάδα μου και εγώ είμαστε πάντα στη διάθεση σας να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό περιβάλλον για τις ανάγκες σας, θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να γίνετε και εσείς ένας από τους πιστούς και ικανοποιημένους πελάτες μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσουμε στον χώρο σας και επωφεληθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MIG DESIGN - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το τεχνικό γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες γενικής ανακαίνισης σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου. Το γραφείο μας συνεργάζεται με έμπειρους και άριστα καταρτισμένους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων με αποτέλεσμα να καλύπτουμε επιτυχώς, αποτελεσματικά, ευέλικτα και άμεσα όλο το φάσμα των εργασιών από την έναρξη έως την ολοκλήρωση ενός έργου και να ανταποκρινόμαστε με απόλυτη επιτυχία στις ανάγκες των πελατών μας. Η χρήση ποιοτικών υλικών είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας! Μη διστάσετε να μας επιλέξετε, ώστε να δημιουργήσουμε χώρους όπως τους έχετε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας, εξυπηρετώντας άμεσα κάθε πελάτη μου και δημιουργώντας αποτελέσματα εργασιών ανώτερης ποιότητας και υψηλής αισθητικής. Είμαι πολιτικός μηχανικός και δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των ανακαινίσεων για αρκετά χρόνια. Συνεργάζομαι με έμπειρο και καταξιωμένο συνεργείο τεχνικών, ώστε να παρέχουμε λειτουργικά και ποιοτικά αποτελέσματα εργασιών. Λειτουργώ εντός χρονοδιαγράμματος και αναλαμβάνω με σεβασμό στις ανάγκες του κάθε πελάτη, όποια εργασία μου ανατεθεί. Επιλέξτε μας για αποτελέσματα αντάξια των προσδοκιών σας και δημιουργήστε τον χώρο που ονειρεύεστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας είναι κατασκευαστική και δραστηριοποιείται κυρίως στη μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και ανακαινίσεις κτιρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων και εξοχικών κατοικιών, καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλες οι εργασίες γίνονται υπό την επίβλεψη μηχανικών Πολυτεχνείου διαφόρων ειδικοτήτων. Αποτελείται από έμπειρα στελέχη (μηχανικοί, τεχνικοί), τα οποία, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης, σας εξασφαλίζουν εγγυημένο αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την εταιρεία μας είναι πρόθυμοι να σας συμβουλέψουν σε ό,τι σας απασχολεί και, με γνώμονα την εμπειρία τους και την τεχνική τους κατάρτιση, να σας βοηθήσουν να έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Προσδοκάμε να είμαστε δίπλα σας με συνέπεια και να γίνουμε ο πιο έμπιστος και καλός συνεργάτης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία, μας καθιστά ικανούς να επιλύσουμε πάσης φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την γενική ανακαίνιση που θέλετε να ολοκληρώσετε στον οικιακό σας χώρο. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι οι επαγγελματικές λύσεις, η ευελιξία, η πλήρης παροχή υπηρεσιών, η τεχνογνωσία, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η ποιότητα που προσφέρουμε πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα συνεργεία μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουν πληθώρα σχετικών εργασιών σε νέους χώρους και να σχεδιάζουν λειτουργικές ανακαινίσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MACON STRUCTION - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στον κλάδο των γενικών ανακαινίσεων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή, τη μελέτη και την επίβλεψη κάθε μορφής και φύσεως δημόσιου και ιδιωτικού τεχνικού έργου με πρωταρχικό στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας βάσει της συνέπειας, της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας μας. Απόδειξη της ποιοτικής και επαγγελματικής μας εργασίας, το πιστό και ικανοποιημένο μας πελατολόγιο, που μας επιλέγει κάθε φορά, για όποια σχετική εργασία, θέλει να ολοκληρώσει. Επιλέγοντας μας σας προσφέρουμε λύσεις που συμφωνούν με τις ανάγκες του χώρου σας και τις προτιμήσεις σας, αλλά και αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

OPUS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο μου τεχνικό προσωπικό και εγώ δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των γενικών ανακαινίσεων και μπορούμε να αναλάβουμε όποια εργασία, μας αναθέστε ανεξαρτήτως κλίμακας και δυσκολίας. Η εταιρεία μας με μια προϊστορία από το έχει διακριθεί για τον σεβασμό, την ευθύτητα και την ποιότητα, προσόντα με τα οποία αντιμετωπίζει το αγοραστικό της κοινό. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της με τον πλέον υπερσύγχρονο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό και άριστα καταρτισμένο προσωπικό δημιουργεί, κατεργάζεται, επεξεργάζεται ό,τι έχει σχέση με τις τεχνικές εργασίες στο σπίτι, στα καταστήματα, στην οικοδομή και με άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό, παρέχει εργασίες ανώτερης ποιότητας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BUILDWISE DESIGN & CONSTRUCTION - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες και δημιουργήθηκε με σκοπό τη διεκπεραίωση πάσης φύσεως εργασιών ανακαίνισης, με γνώμονα την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία. Αυτό επιτυγχάνεται με την πλήρη συμμόρφωση στους κανονισμούς που διέπουν τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, καθώς και τη χρησιμοποίηση επώνυμων, πιστοποιημένων υλικών, σε οποιοδήποτε έργο της εταιρείας μας. Η πολυετής πείρα μας σε μικρά και μεγάλα έργα εγγυάται αξιόπιστες λύσεις, για κάθε είδους απαιτήσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων, πάντα με ασφάλεια, συνέπεια και καλαισθησία! Η εμπειρία, η παρακολούθηση της τεχνολογίας και των νέων εφαρμογών, το μεράκι και η αγάπη για τη δουλειά μας μάς καθιστούν έτοιμους να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας απαίτηση και επιθυμία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ERGON CLIMA - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ανακαινίσεις κατοικιών και κτιριακών εγκαταστάσεων και μπορεί να ασχοληθεί και με την ανακαίνιση του σπιτιού σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Στόχος μας είναι η κάλυψη όλων των λειτουργικών αναγκών σας, με σχεδιασμό και αισθητική που αρμόζει στον χώρο σας και προσφέρει ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Με την πολυετή πείρα του εξειδικευμένου προσωπικού μας, καταγράφουμε τις ανάγκες σας και συντονίζουμε την υλοποίηση των εργασιών, εξασφαλίζοντας έτσι ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα, στις πιο οικονομικές τιμές. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ ΠΑΝ. ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες όπως και μεμονωμένες υπηρεσίες - λύσεις στην ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Με το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα, οικονομικά και αξιόπιστα. Με την πολυετή παρουσία μας στο χώρο, συνεχώς εξελισσόμαστε, ενημερωνόμαστε και προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις της νέας αγοράς. Επιπλέον, με την ίδια υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την επίλυση οποιουδήποτε μικρού ή μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζεται. Επιπρόσθετα, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για την όποια τεχνική υποστήριξη χρειαστείτε, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Και, τέλος, επιλέγουμε σύγχρονα ποιοτικά υλικά, με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και την οικονομία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΡΩΓΗ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω τη γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας και λειτουργώ με επαγγελματισμό, σεβόμενος τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του χώρου σας. Βρίσκομαι στον κλάδο των οικοδομών και των ανακατασκευών και διαθέτω μεγάλη εμπειρία, αλλά και όρεξη για εργασία. Με υπευθυνότητα θα μελετήσω τον χώρο σας, ώστε να προσφέρω πρωτότυπες και λειτουργικές λύσεις που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες σας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μου είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μου μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Χρησιμοποιώ άψογης ποιότητας υλικά ώστε το αποτέλεσμα να κρατήσει για χρόνια. Θα χαρώ να με επιλέξετε και να αναλάβω και τον δικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των γενικών ανακαινίσεων κτηρίων και χώρων και μπορεί να ολοκληρώσει με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα όποια σχετική εργασία, της αναθέσετε. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη κάλυψη των πελατών μας, από λειτουργικής αλλά και αισθητικής άποψης! Επιπλέον, με την ίδια υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την επίλυση οποιουδήποτε μικρού ή μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζεται. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι από τις συμφέρουσες προσφορές, που σας δίνουμε, οι οποίες είναι αντάξιες των προσδοκιών και του πιο απαιτητικού πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ. ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαι έμπειρος και άρτια καταρτισμένος επαγγελματίας και παρέχω ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις για την ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Η ομάδα μου αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς. αυτά τα χρόνια εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητος. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε τα καλύτερα με γνώμονα το συμφέρον σας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ανά πάσα στιγμή με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση σπιτιού Χαλάνδρι - 15 ειδικοί στις ανακαινίσεις