3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


CITI TECH - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω υπηρεσίες σχετικές με την γενική ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και των ανακαινίσεων και έχω πολυετή εμπειρία καθώς και εξειδικευμένο συνεργείο που θα βρεθεί άμεσα κοντά σας για να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη σας. Η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στους πελάτες είναι κάποια από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας κάνω προσφορά για τον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιωτης Βλαχογεωργακης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις για την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Έχω πολυετή εμπειρία στον τομέα των τεχνικών εργασιών και διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, με την βοήθεια των οποίων θα αναλάβω να φέρω τα αποτελέσματα που έχετε φανταστεί για τον χώρο σας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η δημιουργία του χώρου ώστε να είναι λειτουργικός και αισθητικά όμορφος αλλά και να ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας έτσι ώστε το έργο μας να κρατήσει χρόνια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Αποστόλου - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία GREEN BUILDING SOLUTIONS προσφέρει υπηρεσίες γενικής ανακαίνισης για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο των κτιριακών έργων και των ανακατασκευών καθώς και ομάδα από εξειδικευμένους τεχνικούς που θα αναλάβουν υπεύθυνα την πλήρη αποπεράτωση των εργασιών, παρέχοντας έτσι μία άρτια και λειτουργική λύση για τον χώρο σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση σπιτιού Χαλάνδρι - 3 ειδικοί στις ανακαινίσεις