3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Ξενοδοχείου Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Γιάννης Παπαδόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω την ανακαίνιση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου σας. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Μελετάμε προσεκτικά τον χώρο και προσφέρουμε λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του πελάτη μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιωτης Βλαχογεωργακης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις για την γενική ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Έχω πολυετή εμπειρία στον τομέα των τεχνικών εργασιών και διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, με την βοήθεια των οποίων θα αναλάβω να φέρω τα αποτελέσματα που έχετε φανταστεί για τον χώρο σας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η δημιουργία του χώρου ώστε να είναι λειτουργικός και αισθητικά όμορφος αλλά και να ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας έτσι ώστε το έργο μας να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Αποστόλου - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία GREEN BUILDING SOLUTIONS προσφέρει υπηρεσίες γενικής ανακαίνισης για το ξενοδοχείο ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο των κτιριακών έργων και των ανακατασκευών καθώς και ομάδα από εξειδικευμένους τεχνικούς που θα αναλάβουν υπεύθυνα την πλήρη περάτωση των εργασιών, παρέχοντας έτσι μία άρτια και λειτουργική λύση για τον χώρο σας. Βασικό αντικείμενό μας είναι η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων ή οποία προκύπτει μέσα από ένα σύνολο παρεμβάσεων, αθροιστικά ή και μεμονωμένα. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση ξενοδοχείου Χαλάνδρι - 3 επαγγελματίες