16 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Ξενοδοχείου Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Γιάννης Παπαδόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω την ανακαίνιση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου σας. Είμαι ηλεκτρολόγος με πολυετή πείρα και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Μελετάμε προσεκτικά τον χώρο και προσφέρουμε λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του πελάτη μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη.Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας και εξασφαλίζουμε επαγγελματικούς χώρους υψηλής αισθητικής. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματικά αποτελέσματα αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Αποστόλου - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες γενικής ανακαίνισης για το ξενοδοχείο ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο των κτιριακών έργων και των ανακατασκευών καθώς και ομάδα από εξειδικευμένους τεχνικούς που θα αναλάβουν υπεύθυνα την πλήρη περάτωση των εργασιών, παρέχοντας έτσι μία άρτια και λειτουργική λύση για τον χώρο σας. Βασικό αντικείμενό μας είναι η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων ή οποία προκύπτει μέσα από ένα σύνολο παρεμβάσεων, αθροιστικά ή και μεμονωμένα. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να γίνετε και εσείς ένας από τους πιστούς και ικανοποιημένους πελάτες μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσουμε στον χώρο σας και επωφεληθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιωτης Βλαχογεωργακης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχω ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις για την γενική ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Έχω πολυετή εμπειρία στον τομέα των τεχνικών εργασιών και διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, με την βοήθεια των οποίων θα αναλάβω να φέρω τα αποτελέσματα που έχετε φανταστεί για τον χώρο σας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η δημιουργία του χώρου ώστε να είναι λειτουργικός και αισθητικά όμορφος αλλά και να ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας έτσι ώστε το έργο μας να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ. ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας εργασίες ανακαίνισης ξενοδοχείων. Ερχόμαστε στο χώρο σας χωρίς καμία δέσμευση και σας δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές για την οικονομική ανακαίνιση της πολυκατοικίας σας. Η εταιρεία μας διακρίνεται για τη συνέπεια και την ακριβή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, όσον αφορά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, χρησιμοποιώντας πάντα τα ποιοτικότερα υλικά και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό !

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

OPUS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να φέρουμε εις πέρας εργασίες ανακαίνισης ξενοδοχείου, παρέχοντας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η εταιρεία μας με μια προϊστορία από το έχει διακριθεί για τον σεβασμό, την ευθύτητα και την ποιότητα, προσόντα με τα οποία αντιμετωπίζει το αγοραστικό της κοινό. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της με τον πλέον υπερσύγχρονο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό και άριστα καταρτισμένο προσωπικό δημιουργεί, κατεργάζεται, επεξεργάζεται ό,τι έχει σχέση με τις τεχνικές εργασίες στο σπίτι, στα καταστήματα, στην οικοδομή και με άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό, παρέχει εργασίες ανώτερης ποιότητας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας σας είναι ο τομέα μας και μπορούμε να σας προτείνουμε εγγυημένες λύσεις με μοναδικό στόχο την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών σας. Παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο εδώ και χρόνια, συμβάλλουμε δυναμικά στην εκπλήρωση των επιθυμιών του πελάτη, ώστε κάθε φορά που έρχεται σε επαφή μαζί μας, να φεύγει με χαμόγελο ικανοποίησης. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά που διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΝΙΑΖΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για εγγυημένες προτάσεις στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων και μπορούμε να αναλάβουμε και το ξενοδοχείο σας. Παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο του ακινήτου εδώ και χρόνια, συμβάλλουμε δυναμικά στην εκπλήρωση των επιθυμιών του πελάτη, ώστε κάθε φορά που έρχεται σε επαφή μαζί μας, να φεύγει με χαμόγελο ικανοποίησης. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά που διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BUILDWISE DESIGN & CONSTRUCTION - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόβλημα που σας απασχολεί με την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Αυτό επιτυγχάνεται με την πλήρη συμμόρφωση στους κανονισμούς που διέπουν τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, καθώς και τη χρησιμοποίηση επώνυμων, πιστοποιημένων υλικών, σε οποιοδήποτε έργο της εταιρείας μας. Η πολυετής πείρα μας σε μικρά και μεγάλα έργα εγγυάται αξιόπιστες λύσεις, για κάθε είδους απαιτήσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων, πάντα με ασφάλεια, συνέπεια και καλαισθησία! Η εμπειρία, η παρακολούθηση της τεχνολογίας και των νέων εφαρμογών, το μεράκι και η αγάπη για τη δουλειά μας μάς καθιστούν έτοιμους να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας απαίτηση και επιθυμία. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MIG DESIGN - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Το γραφείο μας δίνει οριστικές λύσεις στις υπηρεσίες ανακαίνισης του ξενοδοχείου σας σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Το γραφείο μας συνεργάζεται με έμπειρους και άριστα καταρτισμένους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων με αποτέλεσμα να καλύπτουμε επιτυχώς, αποτελεσματικά, ευέλικτα και άμεσα όλο το φάσμα των εργασιών από την έναρξη έως την ολοκλήρωση ενός έργου και να ανταποκρινόμαστε με απόλυτη επιτυχία στις ανάγκες των πελατών μας. Η χρήση ποιοτικών υλικών είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας! Μη διστάσετε να μας επιλέξετε, ώστε να δημιουργήσουμε χώρους όπως τους έχετε ονειρευτεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας είναι κατασκευαστική και δραστηριοποιείται κυρίως στη μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και ανακαίνιση κτιρίων, διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων και εξοχικών κατοικιών, καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα και άρα μπορεί να αναλάβει με επαγγελματισμό και την ολική ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Όλες οι εργασίες γίνονται υπό την επίβλεψη μηχανικών Πολυτεχνείου διαφόρων ειδικοτήτων. Αποτελείται από έμπειρα στελέχη (μηχανικοί, τεχνικοί), τα οποία, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης, σας εξασφαλίζουν εγγυημένο αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την εταιρεία μας είναι πρόθυμοι να σας συμβουλέψουν σε ό,τι σας απασχολεί και, με γνώμονα την εμπειρία τους και την τεχνική τους κατάρτιση, να σας βοηθήσουν να έχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Προσδοκάμε να είμαστε δίπλα σας με συνέπεια και να γίνουμε ο πιο έμπιστος και καλός συνεργάτης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ ΠΑΝ. ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις, στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων. Με το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα, οικονομικά και αξιόπιστα. Με την πολυετή παρουσία μας στο χώρο, συνεχώς εξελισσόμαστε, ενημερωνόμαστε και προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις της νέας αγοράς. Επιπλέον, με την ίδια υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την επίλυση οποιουδήποτε μικρού ή μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζεται. Επιπρόσθετα, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για την όποια τεχνική υποστήριξη χρειαστείτε, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Και, τέλος, επιλέγουμε σύγχρονα ποιοτικά υλικά, με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και την οικονομία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΡΩΓΗ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να φέρουμε εις πέρας εργασίες ανακαίνισης ξενοδοχείου προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με το έμπειρο και τεχνικά εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυόμαστε την ποιοτικά άρτια και στον ταχύτερο δυνατό χρόνο ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου.Οι πελάτες μας επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ERGON CLIMA - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Βρισκόμαστε εδώ και χρόνια στον χώρο των ανακαινίσεων και παρέχουμε άμεσες λύσεις με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες, πρωτότυπες και άκρως λειτουργικές και επαγγελματικές λύσεις για την ολική ή μερική ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Η ευγένεια και ο επαγγελματισμός μας είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να αντεπεξέλθουμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Η ευχαρίστησή σας είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας και εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικού πελάτες. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας βρίσκεται στον τομέα των ανακαινίσεων του ξενοδοχείου σας και λειτουργεί άμεσα και με επαγγελματισμό, προσφέροντας ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη κάλυψη των πελατών μας, από λειτουργικής αλλά και αισθητικής άποψης! Επιπλέον, με την ίδια υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την επίλυση οποιουδήποτε μικρού ή μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζεται. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι από τις συμφέρουσες προσφορές, που σας δίνουμε, οι οποίες είναι αντάξιες των προσδοκιών και του πιο απαιτητικού πελάτη !

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία, μας καθιστά ικανούς να επιλύσουμε πάσης φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την γενική ανακαίνιση που θέλετε να ολοκληρώσετε στο ξενοδοχείο σας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι οι επαγγελματικές λύσεις, η ευελιξία, η πλήρης παροχή υπηρεσιών, η τεχνογνωσία, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η ποιότητα που προσφέρουμε πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα συνεργεία μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουν πληθώρα σχετικών εργασιών σε νέους χώρους και να σχεδιάζουν λειτουργικές ανακαινίσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MACON STRUCTION - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στον κλάδο των γενικών ή μερικών ανακαινίσεων ξενοδοχείων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή, τη μελέτη και την επίβλεψη κάθε μορφής και φύσεως δημόσιου και ιδιωτικού τεχνικού έργου με πρωταρχικό στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας βάσει της συνέπειας, της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας μας. Απόδειξη της ποιοτικής και επαγγελματικής μας εργασίας, το πιστό και ικανοποιημένο μας πελατολόγιο, που μας επιλέγει κάθε φορά, για όποια σχετική εργασία, θέλει να ολοκληρώσει. Επιλέγοντας μας σας προσφέρουμε λύσεις που συμφωνούν με τις ανάγκες του χώρου σας και τις προτιμήσεις σας, αλλά και αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση ξενοδοχείου Χαλάνδρι - 16 επαγγελματίες