3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Χαϊδάρι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ - Σκεπές

Σκεπές - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Η επαγγελματική μου εμπειρία στον τομέα των τεχνικών εργασιών μετρά πολλά χρόνια και ιδιαίτερα στην επισκευή και την εγκατάσταση των σκεπών σας. Ένας από τους τομείς που εξειδικεύομαι είναι η κατασκευή και επισκευή σκεπών. Συνεργάζομαι μόνο με έμπειρους κι εξειδικευμένους συνεργάτες, προκειμένου να καλύψουμε με απόλυτο επαγγελματισμό κάθε ανάγκη της οικίας η του επαγγελματικού σας χώρου. Στα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν περιλαμβάνονται η υψηλή ποιότητα των υλικών μας, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, αλλά κι η μεγάλη γκάμα τεχνοτροπιών που χρησιμοποιούμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΣΠΑΣ - Σκεπές

Σκεπές - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για να προτείνω λύσεις στην εγκατάσταση ή την επισκευή της σκεπής που ονειρεύεστε. Δραστηριοποιούμαι για χρόνια στον χώρο των κατασκευών και των οικοδομοτεχνικών εργασιών, στην περιοχή της Αθήνας, προσφέροντας βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια που δείχνω ως προς τα χρονοδιαγράμματα και από το σεβασμό για τον χώρο του πελάτη μου. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΕΛΑΣ - Σκεπές

Σκεπές - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Είμαι ο Γιώργος Τζέλας και εδώ και χρόνια μαζί με την έμπειρη ομάδα συνεργατών μου δίνουμε λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί με τις σκεπές σας. Ο επαγγελματισμός μας, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι τα στοιχεία που μας έχουν βοηθήσει έτσι ώστε να έχουμε ένα πιστό πελατολόγιο. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να μας προτιμήσετε για την άριστη διεκπεραίωση των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ