12 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Χαϊδάρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Σ. Μπουλτούμης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο αναλαμβάνω κάθε είδους μοντέλο και ανταποκρίνομαι στις απαιτήσεις του γρήγορα και με μεθοδικότητα. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών και εξοπλισμού εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στις επιθυμίες του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σ. Μπουλτούμης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο αναλαμβάνω κάθε είδους μοντέλο και ανταποκρίνομαι στις απαιτήσεις του γρήγορα και με μεθοδικότητα. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών και εξοπλισμού εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στις επιθυμίες του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Παπαδάκης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία, στον κλάδο επισκευής και εγκατάστασης του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά. Τα αποτελέσματα της εργασίας της είναι μόνιμα και το επαγγελματικό σας ψυγείο, άκρως λειτουργικό.Εξυπηρετούμε καθημερινά πολλούς πελάτες και ερχόμαστε σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς τύπους ψυγείων. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΟΥΛΤΟΥΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Παρέχω ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές εργασίες εγκατάστασης και επισκευής κλιματιστικού στον χώρο σας. Επίκεντρό μου είναι ο πελάτης και στόχος μου η ικανοποίησή του μέσα από την παροχή της βέλτιστης δυνατής υπηρεσίας.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσω στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTROHOME ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Δραστηριοποιούμαι στο τομέα της επισκευής και της εγκατάστασης του επαγγελματικού σας ψυγείου, με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό τα τελευταία χρόνια, οπότε και μπορώ να αναλάβω με επιτυχία την επισκευή του πλυντηρίου ρούχων σας. Έχω αναπτύξει ένα πιστό πελατολόγιο, το οποίο είναι ικανοποιημένο από τις ολοκληρωμένες εργασίες που προσφέρω. Οι τιμές μου είναι προσιτές και η εξυπηρέτηση άμεση, ενώ παράλληλα τηρώ πάντα τα προσυμφωνηθέντα με τον πελάτη και το χρονοδιάγραμμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ - THERMOCOOL THERMOCOOL - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με γνώμονα τις ανάγκες και το συμφέρον σας.Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Προτείνουμε λύσεις μακροχρόνιες και λειτουργικές! Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που επιθυμείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα και με τις χαμηλότερες δυνατές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Οι τεχνικοί μας προσφέρουν ποιοτικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο σας. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Αθήνας και διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε ηλεκτρολογική σας ανάγκη. Παράλληλα με τον τελευταίας τεχνολογίας τεχνικό εξοπλισμό μας, κάνουμε χρήση υλικών άριστης ποιότητας ώστε το αποτέλεσμα να είναι ασφαλές και λειτουργικό. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MARINER PLUS - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Η εταιρεία μας διαθέτει άψογο και καταρτισμένο προσωπικό που αναλαμβάνει την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο χρησιμοποιούμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να έχουμε άριστα αποτελέσματα. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη χρήση υλικών και εξοπλισμού εγγυημένης ποιότητας και σεβασμό και προσοχή στο χώρο και τον χρόνο του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Η επιχείρησή μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και υπεύθυνα. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, παρέχουμε υλικά και εξοπλισμό άριστης ποιότητας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό και την συνέπεια. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο να γίνονται οι επισκευές άμεσα και αποτελεσματικά, ευχαριστώντας τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΓΚΕΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Είμαι ο Δημήτρης Τσέγκελης και αναλαμβάνω άμεσα την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Η εταιρεία διαθέτει καλούς μαστόρους και κυρίως καλούς και ευγενικούς ανθρώπους, τεχνικούς που με εμπιστοσύνη θα βάλετε στο σπίτι σας! Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια φιλική και χρήσιμη υπηρεσία στους πελάτες μας.Θέλουμε την εμπιστοσύνη σας γιατί την δικαιούμαστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Είμαι ψυκτικός με εμπειρία στο χώρο και αναλαμβάνω οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με επισκευή και επιδιόρθωση κλιματιστικού, γρήγορα και με επαγγελματισμό. Σέβομαι τις απαιτήσεις και την ασφάλεια του πελάτη,ενώ συγχρόνως τηρώ το χρονοδιάγραμμα και διατηρώ προσιτές για την εποχή τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ. Α.Β.Ε.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες που αναλαμβάνουν την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Η εμπειρία μου στο χώρο με έχει διδάξει ότι μια καλή ομάδα με έναν σωστό εξοπλισμό μπορεί να κάνει θαύματα. Στόχος μου είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου και η καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα των μοντέλων. Δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στη χρήση υλικών και εξοπλισμού εγγυημένης ποιότητας και με συνέπεια και σεβασμό φέρνω τα επιθυμητά αποτελέσματα στον πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Χαϊδάρι - 12 επαγγελματίες ψυκτικοί