Ψυκτικοί Χαϊδάρι

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους ψυκτικούς του χώρου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Πότε πρέπει να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία ψυκτικό;

Οι ψυκτικοί είναι οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες που είναι υπεύθυνοι για όλα τα ψυκτικά μηχανήματα. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία αναλαμβάνουν τη συντήρηση και την επισκευή κάθε βλάβης ψυγείου ή κλιματιστικού. Πότε ξέρεις όμως ότι είναι η στιγμή να απευθυνθείς σε έναν ψυκτικό;

Συνήθως η ανάγκη για ψυκτικό προκύπτει από μια βλάβη σε κάποιο ψυκτικό μηχάνημα. Στις περιπτώσεις αυτές είναι πολύ πιθανό κάποιος να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα μόνος του και τότε είναι που μπορούν να γίνουν πολλά λάθη που συνήθως κοστίζουν ακριβά.

Χωρίς τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κάνεις χειρότερη ζημιά στο ψυγείο ή το κλιματιστικό σου. Είτε πρόκειται για κάτι σχετικά απλό όπως είναι ο καθαρισμός των φίλτρων του κλιματιστικού είτε πρόκειται για ένα πιο περίπλοκο πρόβλημα, όπως για παράδειγμα το κλιματιστικό σου να ρίχνει την ασφάλεια, δυστυχώς δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις μόνος.

Αν θες την άμεση επισκευή της βλάβης χωρίς περιττά κόστη, ένας επαγγελματίας ψυκτικός είναι η λύση. Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε σε μια λίστα τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις με τις συσκευές σου και θα λυθούν μόνο με επαγγελματική βοήθεια ενός ψυκτικού.

Συχνές βλάβες που αντιμετωπίζουν οι ψυκτικοί στα Air Condition 

 • Υπάρχει διαρροή φρέον.
 • Έχουν βουλώσει τα φίλτρα του κλιματιστικού.
 • Το air condition αυξομειώνει την ένταση του.
 • Υπάρχει βλάβη στη πλακέτα του κλιματιστικού
 • Το air condition δε σταματάει να δουλεύει.
 • Υπάρχει πρόβλημα με το σωλήνα αποχέτευσης συμπυκνωμάτων.

Συχνές βλάβες  που αντιμετωπίζουν οι ψυκτικοί στα Ψυγεία

 • Δεν λειτουργεί η συντήρηση ψυγείου.
 • Το ψυγείο κάνει θόρυβο.
 • Σταμάτησε να λειτουργεί.
 • Δεν έχει καλή απόδοση.
 • Δεν ανοίγει/κλείνει η πόρτα.
 • Το ψυγείο πιάνει πάγο.
 • Ρίχνει την ασφάλεια/ ρελέ του πίνακα.
 • Δεν ανάβει το φως το ψυγείου.
 • Δεν κάνει απόψυξη.

Πέρα όμως από τις επισκευές των διάφορων συσκευών, ένας άλλος λόγος που θα χρειαστείς ψυκτικό είναι η τοποθέτηση κάποιου μηχανήματος. Η σύνδεση ψυγείου ή η εγκατάσταση κλιματιστικού είναι περίπλοκες εργασίες που χρειάζονται ειδικές γνώσεις.

Μιλώντας με τους έμπειρους επαγγελματίες ψυκτικούς της πλατφόρμας μας συγκεντρώσαμε τα βασικά στάδια που ακολουθούν στην τοποθέτηση ή εγκατάσταση των διάφορων ψυκτικών συσκευών.

 • Προσεκτική μελέτη σχεδίων, προδιαγραφών, οδηγιών της συσκευής κλιματιστικού ή ψυγείου.
 • Προσεκτική επιλογή του σωστού σημείου τοποθέτησης του κλιματιστικού ή του ψυγείου.
 • Εξειδικευμένη σύνδεση και έλεγχος των σωληνώσεων.
 • Δοκιμή & Έλεγχος της λειτουργίας του κλιματιστικού ή του ψυγείου.

Ακόμη, ένας ακόμα λόγος που θα χρειαστείς επαγγελματική βοήθεια είναι στην απεγκατάσταση των συσκευών. Αν και η αποσύνδεση ψυγείου είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία, δεν ισχύει το ίδιο και για την απεγκατάσταση κλιματιστικού.

Αν θες να εξασφαλίσεις την ασφαλή απεγκατάσταση air condition χωρίς βλάβες και ζημιές, πρέπει να απευθυνθείς σε έναν ψυκτικό που θα ακολουθήσει τα εξής βήματα:

 • Αφαίρεση ψυκτικών υγρών
 • Αποξήλωση (αποσύνδεση καλωδίων, αφαίρεση κλιματιστικού από τον τοίχο, επιδιόρθωση του τοίχου)
 • Ξεβίδωμα βάσης εξωτερικής μονάδας

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις ψυκτικούς με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο και τη στιγμή που εσύ θες.

Σε περίπτωση που έχεις αντιληφθεί μείωση της απόδοσης του ψυγείου σου, μην πανικοβάλλεσαι. Μπορείς να πραγματοποιήσεις κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες, που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις μία επισκευή ψυγείου.

Εάν δεν θέλεις να απευθυνθείς απευθείας σε έναν επαγγελματία ψυκτικό γιατί πιστεύεις ότι μπορείς να αναλάβεις μόνος σου το σέρβις του ψυγείου σου, μπορείς να ακολουθήσεις κάποια βήματα για που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις την απόδοσή του:

Μην γεμίζεις το ψυγείο σου με τρόφιμα.

Ένα υπερβολικά γεμάτο ψυγείο, δεν αφήνει τον αέρα να κυκλοφορήσει ώστε να συντηρήσει σωστά τα τρόφιμα που υπάρχουν μέσα στο ψυγείο. Για να πιάσει το ψυγείο την κατάλληλη θερμοκρασία ώστε να συντηρούνται τα τρόφιμα, καταναλώνει περισσότερη ενέργεια. Όταν το ψυγείο καταναλώνει παραπάνω ενέργεια, σημαίνει ότι καταναλώνει περισσότερο ρεύμα και κατ’ επέκταση επιβαρύνεται ο μηχανισμός του.

Μην ανοιγοκλείνεις την πόρτα του ψυγείου σου.

Μπορεί να σου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να ανοιγοκλείνεις την πόρτα του ψυγείου σου, όμως αυτή η καθημερινή συνήθεια, επιβαρύνει τον μηχανισμό του ψυγείου σου. Το μοτέρ του ψυγείου που λειτουργεί συνεχώς ώστε να διατηρήσει την θερμοκρασία στο κατάλληλο επίπεδο, δυσκολεύεται και επιβαρύνεται ο μηχανισμός του. Εάν λοιπόν, θέλεις να έχεις την κατάλληλη θερμοκρασία στο ψυγείο σου ενώ παράλληλα να εξασφαλίσεις την μακροζωία του, δεν έχεις παρά να διορθώσεις αυτή την καθημερινή συνέχεια.

Πραγματοποίησε απόψυξη και καθαρισμό του ψυγείου

Τα ψυγεία πολύ συχνά εμφανίζουν πάγο κυρίως στο πίσω μέρος τους. Αυτό αποτελεί ένδειξη ότι χρειάζονται απόψυξη. Οι περισσότεροι αφήνουν τον πάγο να αυξηθεί πολύ, πράγμα που δυσκολεύει την λειτουργία του ψυγείου. Για να έχει υψηλή απόδοση το ψυγείο σου, είναι απαραίτητο να γίνεται τακτική απόψυξη και καθαρισμός του ψυγείου.

Ο καθαρισμός του ψυγείου είναι εξίσου σημαντικός με την απόψυξη. Στο ψυγείο συντηρούνται τρόφιμα που καταναλώνεις καθημερινά. Εάν το ψυγείο δεν είναι καθαρό, είναι πιθανό να εμφανιστεί μούχλα. Η μούχλα είναι πολύ επικίνδυνη για την υγεία εκείνων που χρησιμοποιούν το ψυγείο. Είναι λοιπόν, αναγκαίο να καθαρίζεται το ψυγείο για να διασφαλίζεται η υγιεινή των τροφίμων και όσων χρησιμοποιούν το ψυγείο.

Ένας εξειδικευμένος ψυκτικός, θα αναλάβει τις ψυκτικές εργασίες που χρειάζεσαι και θα σε συμβουλεύσει για την σωστή λειτουργία του ψυγείου ή του κλιματιστικού σου. Με τον επαγγελματικό του χειρισμό θα βελτιώσει την απόδοση των ψυκτικών σου εγκαταστάσεων και θα βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητάς σου.

Με πολύ απλά βήματα, οι ψυκτικοί της πλατφόρμας μας, θα αναλάβουν τις βλάβες στα ψυγεία και τα κλιματιστικά του γραφείου ή του σπιτιού σου. Με πολύ απλά βήματα, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμας μας και να πάρεις προσφορές για τιμές από τους καλύτερους ψυκτικούς στην περιοχή σου.

Εμπιστεύσου έναν αξιολογημένο και έμπειρο ψυκτικό του Douleutaras.gr για ψυγεία και κλιματιστικά, ανεξαρτήτως εταιρείας και θα έχεις τις υπηρεσίες και τα ανταλλακτικά που χρειάζεσαι ώστε να λειτουργεί σωστά η ψυκτική σου συσκευή!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Ψυκτικοί για το 2017

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Κλιματισμός Παπάζογλου 1
23 Αξιολογήσεις
Ευσυνείδητος και επαγγελματίας!
CLIMA ELECTRIC
3 Αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση και επισκευή αυθημερόν στο χώρο μου!
Γιάννης Δανιόλος
6 Αξιολογήσεις
Ο κύριος Δανιόλος ήταν άψογος στην εξυπηρέτησή του, τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Γιώργος Δουλουμπέκης
98 Αξιολογήσεις
Αξιόπιστος και γρήγορος!
Σ. Μπουλτούμης
3 Αξιολογήσεις
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από την εργασία και τον επαγγελματισμό!
Αντώνης Σαρτζετάκης
1 Αξιολόγηση
Απόλυτα ικανοποιημένη. Θα συνιστούσα τις υπηρεσίες του κυρίου Σαρτζετάκη ανεπιφύλακτα!
Σχετικά άρθρα
Ο καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικού είναι μία απολύτως απαραίτητη εργασία συντήρησης όχι μόνο για την καλή λειτουργία του μηχανήματος
Αν είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου ή κάποιας άλλης επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης ή της φιλοξενίας, το ψυγείο είναι για εσένα