3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Γραφιστική - Graphic Design Χαϊδάρι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΓΚΑΣ - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Ονομάζομαι Παναγιώτης Τάγκας και καθημερινά προτείνω εγγυημένες και συμφέρουσες λύσεις στον τομέα της γραφιστικής με εξαιρετικής ποιότητας και δημιουργικότητας αποτελέσματα. Συνδυάζω εμπειρία με τεχνογνωσία και υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας και εγγυώμαι τον σεβασμό απέναντι στις επιθυμίες σας και την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών με το μικρότερο δυνατό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΙΟΣ ΒΑΝΤΕΡΒΙΛΤ - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Είμαι επαγγελματίας γραφίστας με πολυετή εμπειρία σε εργασίες στον τομέα της γραφιστικές και με πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Με την έμπειρη ομάδα μου δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της γραφιστικής για αρκετά χρόνια και εργαζόμαστε με γνώμονα τον τελικό χρήστη - πελάτη, δίνοντας ένα αποτέλεσμα όχι μόνο αισθητικά όμορφο αλλά και λειτουργικό. Η εταιρεία ξεχωρίζει για την κατανόηση των επιχειρηματικών αναγκών και για την τήρηση των υποσχέσεων και χρονοδιαγραμμάτων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑΥΡOΣ ΧΙΩΤΑΚΗΣ - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Στην αναζήτησή σας για δημιουργικές λύσεις στην γραφιστική εμείς είμαστε η απάντηση και ανταποκρινόμαστε άμεσα και με οικονομικές τιμές. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με άριστη τεχνογνωσία και υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Μας χαρακτηρίζει η ποιοτική εργασία αλλά και η υπευθυνότητα μας, απέναντι στους πελάτες μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ