8 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης Χαϊδάρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης


Ηλίας Χατζηλαμπίδης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις την επισκευή της τηλεόρασης σας άμεσα και οικονομικά. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά και ασφαλή αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CONTRES - ΣΤΑΜΠΟΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΟΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Παρέχουμε υπηρεσίες επισκευής και εγκατάσταση τηλεοράσεων με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την ποιότητα της λειτουργίας τους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και διαθέτω δίκτυο έμπειρων συνεργατών και καταξιωμένων επαγγελματιών. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων που θα σας επιστρέψουμε. Μερικά από τα χαρακτηριστικά μας είναι η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Στην επιχείρηση μου, επισκευάζουμε την τηλεόραση σας στον χώρο σας. Βρισκόμαστε στον χώρο των επιδιορθώσεων τα τελευταία χρόνια, διατηρώντας ομάδα, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες. Αντιμετωπίζω με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία, έτσι ώστε να επαναφέρω την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Στόχος μου είναι η παροχή επαγγελματικής υπηρεσίας, που θα αφήνει ικανοποιημένους τους πελάτες μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Φραδελάκης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Είμαι ο Χρήστος Φραδελάκης, έμπειρος επαγγελματίας και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας.Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών ειδών παρέχω απόλυτη ποιότητα στα αποτελέσματα της εργασίας μου. Τα στοιχεία για τα οποία με προτιμούν οι πελάτες μου είναι η συνέπεια, η οργάνωση και ο σεβασμός στον χώρο και του χρόνου του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΞΤΕΛ ΕΠΕ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Στην επιχείρηση μου, αναλαμβάνουμε την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας. Βρισκόμαστε στον χώρο των επιδιορθώσεων πολλά χρόνια, διατηρώντας ομάδα, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας, προκειμένου η τηλεόρασής σας να έχει μακροζωία, χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές. Έχουμε συνεργαστεί, ως επίσημοι εγκαταστάτες για μεγάλες εταιρείες της τηλεόρασης, μπορώντας έτσι να εγγυηθούμε ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Μπάρκας - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Είμαι ο Ευάγγελος Μπάρκας και εξειδικεύομαι στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Χαρακτηρίζομαι από υπευθυνότητα, συνέπεια και οργάνωση και παρέχω ποιοτικά αποτελέσματα. Συνδυάζω εμπειρία με εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και οι πελάτες μου με προτιμούν για τον σεβασμό που τους δείχνω. Είμαι δίπλα σας να σας παρέχω λύσεις οικονομικές και λειτουργικές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΜΑΡΤΕΚ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Η εταιρεία προσφέρει λύσεις στην εγκατάσταση και την επισκευή της τηλεόρασης σας με αποτελέσματα και τιμές που εντυπωσιάζουν και τους πιο δύσπιστους. Βρισκόμαστε στον χώρο της επιδιόρθωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών πολλά χρόνια και έχουμε ως βασική αρχή την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Προσαρμόζουμε, με την πολυετή εμπειρία μας, τις παροχές μας στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη και αυτό είναι που μας κάνει να διαφοροποιούμαστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΡΜΠΑΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασή σας στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις του. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Εγκατάσταση και Επισκευή Τηλεόρασης Χαϊδάρι