7 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Κουζίνας Χαϊδάρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες για Εγκατάσταση και Επισκευή Κουζίνας


Κωνσταντίνος Μαράκος & ΣΙΑ Ο.Ε. - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Η εταιρεία μας διαθέτοντας πολυετή εμπειρία αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας και του φούρνου σας,άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο δίνει λύσεις σε όλες σας τις ανάγκες. Αναλαμβάνει οποιοδήποτε μοντέλο και φροντίζει να εξασφαλίζει την λειτουργικότητά του. Στοχεύει στην βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην συνέπεια, την οργάνωση και τον σεβασμό του προσωπικού χώρου του πελάτη. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και χρησιμοποιούμε υλικά που έχουν αντοχή στον χρόνο και χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ανδρέας Παπαδάκης - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία, στον κλάδο επισκευής και εγκατάστασης της κουζίνας ή του φούρνου σας άμεσα και αποτελεσματικά. Τα αποτελέσματα της εργασίας μας είναι μόνιμα και οι συσκευές σας άκρως λειτουργικές. Εξυπηρετούμε καθημερινά πολλούς πελάτες και ερχόμαστε σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς τύπους συσκευών πολλών εταιρειών. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Παρέχω ολοκληρωμένες εργασίες που σχετίζονται με την επισκευή της ηλεκτρικής σας κουζίνας και του φούρνου σας, άμεσα και με επαγγελματικό αποτέλεσμα.Διαθέτω ποικιλία ανταλλακτικών και σύγχρονο εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να ολοκληρώνω άμεσα και με επιτυχία τις εργασίες που αναλαμβάνω.Στόχος μου η ικανοποίηση των πελατών μου, η τήρηση των προσυμφωνηθέντων και του χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης του έργου και όλα αυτά σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTROHOME ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον τομέα της επισκευής και της εγκατάστασης της κουζίνας ή του φούρνου σας, με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό δίνουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις. Διαθέτουμε ένα πιστό πελατολόγιο, το οποίο είναι ικανοποιημένο από τις ολοκληρωμένες εργασίες που προσφέρουμε. Οι τιμές μας είναι προσιτές και η εξυπηρέτηση άμεση, ενώ παράλληλα τηρούμε πάντα τα προσυμφωνηθέντα με τον πελάτη και το χρονοδιάγραμμα! Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και μακροχρόνιας συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΓΚΕΛΗΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με την εγκατάσταση και επισκευή της ηλεκτρικής κουζίνας και του φούρνου σας!Θα διαγνώσουμε και θα επισκευάσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε βλάβη στις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές σας.Η εταιρεία διαθέτει καλούς μαστόρους και κυρίως καλούς και ευγενικούς ανθρώπους, τεχνικούς που με εμπιστοσύνη θα βάλετε στο σπίτι σας! Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια φιλική και χρήσιμη υπηρεσία στους πελάτες μας.Θέλουμε την εμπιστοσύνη σας γιατί την δικαιούμαστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Η επιχείρησή μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας άμεσα και υπεύθυνα. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, παρέχουμε υλικά και εξοπλισμό άριστης ποιότητας. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό και την συνέπεια. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο να γίνονται οι επισκευές άμεσα και αποτελεσματικά, ευχαριστώντας τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Οι τεχνικοί μας εξειδικεύονται στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, και ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος μας η πλήρης εξυπηρέτησή σας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να αναλάβουμε και θα την ολοκληρώσουμε, άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή Κουζίνας Χαϊδάρι - 7 Επαγγελματίες