3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εκσκαφές - Χωματουργικά Χαϊδάρι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΥΜΠΑΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Αναλαμβάνω παντός είδους χωματουργικές εργασίες. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των κηπουρικών εργασιών και συνεργάζομαι με άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες, προκειμένου να μπορούμε να διεκπεραιώσουμε μία μεγάλη γκάμα εργασιών. Η δουλειά μας, χαρακτηρίζεται από την επιλογή υλικών άριστης ποιότητας αλλά και από τις άριστες τεχνικές γνώσεις μας. Με απόλυτη υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες σας, θα φροντίσουμε να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΛΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Η εταιρεία μας είναι καθημερινά δίπλα σας και δίνει ολοκληρωμένες λύσεις για τις χωματουργικές εργασίες σας. Δραστηριοποιούμαστε στον ανάλογο χώρο επί σειρά ετών, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις μικρές λεπτομέρειες που θα φέρουν τη μεγάλη διαφορά. Χαρακτηριζόμαστε ως συνεπείς, όσον αφορά τους χρόνους παράδοσης και δείχνουμε σεβασμό στον χώρο του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τις χωματουργικές εργασίες σας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στη διαμόρφωση χώρων, με αποτέλεσμα να μπορώ να εξυπηρετήσω τις απαιτήσεις σας, με την υψηλού επιπέδου δουλειά μου. Συνεργάζομαι με ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, με σκοπό να εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ