3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διεθνείς μεταφορές Χαϊδάρι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑΣ - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Δίνουμε εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές που έχετε προγραμματίσει με άμεσο και οικονομικό τρόπο. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΟΥΛΗΣ - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Ονομάζομαι Γιούλης Γεώργιος και προσφέρω εγγυημένες και ασφαλείς λύσεις στις διεθνείς μεταφορές σας. Με την έμπειρη ομάδα μου αναλαμβάνουμε από μεταφορές οικοσκευών μέχρι διανομές εμπορευμάτων σε εταιρείες ή πρακτορεία μεταφορών και μπορούμε να ασχοληθούμε και με την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, η προσοχή στην λεπτομέρεια και ο σεβασμός απέναντι στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΠΑΣ - Διεθνείς μεταφορές

Διεθνείς μεταφορές - Χαϊδάρι Αττική 124 61

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για τις διεθνείς μεταφορές που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Δίνουμε ολοκληρωμένες με ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των αντικειμένων που μεταφέρουμε από την στιγμή παραλαβής έως την στιγμή παράδοσης. Συνδυάζουμε συνέπεια και οργάνωση με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σκοπός μας είναι η πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διεθνείς μεταφορές Χαϊδάρι