3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ταπετσαρίες Ταύρος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στις ταπετσαρίες


ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Ταύρος Αττική 177 78

Η εταιρεία Anakainisis Solutions προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον ελαιοχρωματισμό και στην τοποθέτηση ταπετσαρίας. Είτε αφορά την οικία σας είτε τον επαγγελματικό σας χώρο, εμείς σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις για όλα τα γούστα. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών και μετά το πέρας των εργασιών. Τα ειδικευμένα συνεργεία μας , τα σύγχρονα υλικά και οι οικονομικές τιμές είναι τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν! Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην αισθητική με χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και με συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Γεωργακόπουλος - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Ταύρος Αττική 177 78

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον ελαιοχρωματισμό και στην τοποθέτηση ταπετσαρίας. Σε όλα τα στάδια της εργασίας, εξετάζω με ιδιαίτερη προσοχή τον χώρο σας επαγγελματικό ή ιδιωτικό και σας προτείνω ιδέες και λύσεις για τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Η πολυετής μου εμπειρία μου έχει κάνει να μπορώ να αντιλαμβάνομαι το στυλ του πελάτη και να ακούω τις ανάγκες του. Στόχος μου είναι η καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση. Δίνω μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και με τιμές που θα σας συναρπάσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΚΟΣ ΧΑΡΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ - Ταπετσαρίες

Ταπετσαρίες - Ταύρος Αττική 177 78

Η MARCON αναλαμβάνει με ολοκληρωμένες λύσεις τον τομέα του ελαιοχρωματισμού και της τοποθέτησης ταπετσαρίας. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο τα στοιχεία που την διακρίνουν είναι η οικολογική συνείδηση και η εφαρμογή κανόνων εξοικονόμησης ενέργειας. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα στάδια μιας εργασίας και αντιλαμβάνεται τις επιθυμίες του πελάτη έτσι ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στο προσωπικό του γούστο. Στόχος μας είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Η αρχή μας είναι ότι καμία δουλειά δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη εάν αν ο πελάτης μας δεν απόλυτα ικανοποιημένος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ταπετσαρίες Ταύρος - 3 εξειδικευμένοι επαγγελματίες