3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Ταύρος

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Aluminium Art SA - Σκεπές

Σκεπές - Ταύρος Αττική 177 78

Η εταιρία μας, Aluminium art S.A. δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, γεγονός που την καθιστά μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των ρολλών ασφαλείας και των γκαραζοπορτών. Αναλαμβάνει τις εργασίες που σχετίζονται με επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους, άμεσα και με επαγγελματισμό και μπορεί να ασχοληθεί και με τις εργασίες που σχετίζονται με την στέγη σας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΡΟΣΙΔΕΡΗΣ Θ. - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Μ. Ο.Ε. - Σκεπές

Σκεπές - Ταύρος Αττική 177 78

Η επιχείρησή μας είναι η πρώτη επιλογή στην επισκευή και την συντήρηση της σκεπής σας. Η εμπειρία μας στις συντηρήσεις, μετασκευές και εγκαταστάσεις είναι μεγάλη, διασφαλίζοντας έτσι, την συμβατότητα της κατασκευής και διατηρώντας την ποιότητα της στον χρόνο. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημά σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θωμάς Μαρινόπουλος - Σκεπές

Σκεπές - Ταύρος Αττική 177 78

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στις αλουμινοκατασκευές και δίνει εξειδικευμένες λύσεις στην τοποθέτηση καγκέλων, με σκοπό την περίφραξη του χώρου σας. Μπορούμε όμως να αναλάβουμε και τις εργασιές που σχετίζονται με την επισκευή και τοποθέτηση της σκεπής σας. Ως οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο τομέα αυτό για πολλά χρόνια, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε κάθε είδους εργασία, από πόρτες ασφαλείας μέχρι και κουφώματα αλουμινίου, με ποιότητα στην εργασία και άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή εργασίας που ξεπερνά τις προσδοκίες του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ