6 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Ταύρος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΠΙΚΙΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ταύρος Αττική 177 78

Ως επαγγελματίας φροντίζω να δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, μπορώ να χειριστώ οποιοδήποτε μοντέλο άμεσα και αποτελεσματικά. Στοχεύω στην ευχαρίστηση και ικανοποίηση των πελατών μου και σε συσκευές με μακροχρόνια λειτουργικότητα. Δίνω ιδιαίτερη σημασία στο χώρο του πελάτη και το χρόνο του πελάτη. Συνδυάζω τιμές που συμβαδίζουν με την εποχή με εργατικότητα και εμπειρία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΚΕΤΟΣ ΤΑΛΑΡΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ταύρος Αττική 177 78

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, μπορώ να αντεπεξέλθω σε όλα τα μοντέλα με ευκολία και άνεση. Στοχεύω σε ικανοποιημένους πελάτες και σε συσκευές πλήρως λειτουργικές. Δίνω ιδιαίτερη σημασία στο χώρο του πελάτη και στην ικανοποίηση των επιθυμιών του. Είμαι συνεπείς και οργανωτικός και φέρω πάντα εις πέρας όποια εργασία αναλάβω. Συνδυάζω ανταγωνιστικές τιμές με αξιόπιστο χαρακτήρα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΙΚΙΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ταύρος Αττική 177 78

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της επισκευής και εγκατάστασης συστημάτων κλιματισμού.Όποια εργασία αναλάβω την ολοκληρώνω με επιτυχία και επαγγελματισμό,χάρη στη εμπειρία μου και τους σύγχρονους μεθόδους που χρησιμοποιώ. Επίκεντρό μου είναι οι ανάγκες του πελάτη, τις οποίες σέβομαι και λαμβάνω υπόψη κατά την ολοκλήρωση του έργου. Επιπλέον οι τιμές μου είναι προσιτές και τηρώ πάντα το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GREEN AIR - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ταύρος Αττική 177 78

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον κλιματισμό. Από επισκευή έως εγκατάσταση σε κάθε μοντέλο και τύπο μονάδος κλιματισμού.Διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων ψυκτικών με πολυετή εμπειρία σε επισκευές συστημάτων κλιματισμού και χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους εγκατάστασης και επιδιόρθωσης.Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό. Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες και σε άμεσα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ταύρος Αττική 177 78

Αναλαμβάνω εργασίες επισκευής και εγκατάστασης οικιακών και επαγγελματικών κλιματιστικών. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της επισκευής και συντήρησης οικιακών συσκευών, για αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορώ να εξυπηρετήσω άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μου. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια που δείχνω στα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη.Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να αναλάβω στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΛΥΨΩ Α.Ε.Β.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Ταύρος Αττική 177 78

Η εταιρεία μας φροντίζει να δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, χειριζόμαστε με άνεση και ευκολία οποιοδήποτε μοντέλο και στοχεύουμε στην ευχαρίστηση και την ικανοποίηση των πελατών μου και σε συσκευές με μεγάλο βαθμό λειτουργικότητας. Δίνω ιδιαίτερη σημασία στο χώρο και του χρόνο του πελάτη. Συνδυάζω τιμές με εμπειρία και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Ταύρος - 6 επαγγελματίες ψυκτικοί