9 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Ταύρος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


ΠΑΤΡΙΚΑΚΗΣ ΑΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ταύρος Αττική 177 78

Μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μου αναλαμβάνουμε εργασίες μετακόμισης εντός του νομού Αττικής, άμεσα, με επαγγελματισμό και ασφάλεια των προϊόντων σας κατά την μεταφορά. Μπορούμε να αναλάβουμε και την μεταφορά των εμπορευμάτων σας, με επαγγελματισμό, καλύπτοντας έτσι τις επιχειρησιακές ανάγκες. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, διατηρούμε τις τιμές μας σε λογικά επίπεδα και διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και ανυψωτικά μηχανήματα. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CYPRUS SEAWAYS - INTERSEA CONTAINER SERVICES ΕΠΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ταύρος Αττική 177 78

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις διεθνής Θαλάσσιες και Οδικές Μεταφορές και ολοκληρώνει όλες τις εργασίες της, με ασφάλεια και επαγγελματισμό. Σεβόμαστε τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και τα εμπορεύματά του και λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνεργαστούμε. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΑΤΙΣΤΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ταύρος Αττική 177 78

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στον κλάδο των μετακομίσεων και μεταφορών, είναι στην θέση να ολοκληρώσει και την διεθνή μεταφορά των αντικειμένων σας, άμεσα και οικονομικά. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Τσακιράκης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ταύρος Αττική 177 78

Αναλαμβάνω την μετακόμιση σας, εντός του νομού Αττικής, εύκολα και ανώδυνα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TRANSCOMBI EXPRESS ΑΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ταύρος Αττική 177 78

Η εταιρεία μεταφορών μας προσφέρει υπηρεσίες διεθνών μεταφορών για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των μεταφορών για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετούμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Κάποια από τα γνωστά στοιχεία των εργασιών μας, είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και η σχολαστική οργάνωση μας. Επιλέξτε μας για ασφαλή και επαγγελματικά αποτελέσματα μεταφορών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Σύλας - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ταύρος Αττική 177 78

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει να καλύψει με υπευθυνότητα, συνέπεια και φροντίδα τις ανάγκες κάθε οικίας για μεταφορές και μετακομίσεις, εντός νομού Αττικής, σε χαμηλές τιμές. Είτε το αντικείμενο εργασιών αφορά μια απλή μετακόμιση ενός μικρού διαμερίσματος φοιτητή, είτε τη μετακόμιση μιας πλήρους οικοσκευής η οποία απαιτεί τη συσκευασία όλων των αντικειμένων, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Τηρώντας απόλυτα τους κανόνες ασφαλείας, η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Τσακιράκης - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ταύρος Αττική 177 78

Αναλαμβάνω την μετακόμιση σας, εντός του νομού Αττικής, εύκολα και ανώδυνα και μπορώ να ασχοληθώ και με την μεταφορά των εμπορευμάτων σας, με επαγγελματισμό, καλύπτοντας έτσι τις επιχειρησιακές σας, ανάγκες. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΤΡΙΚΑΚΗΣ ΑΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ταύρος Αττική 177 78

Μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μου αναλαμβάνουμε εργασίες μετακόμισης εντός του νομού Αττικής, άμεσα, με επαγγελματισμό και ασφάλεια των προϊόντων σας κατά την μεταφορά. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, διατηρούμε τις τιμές μας σε λογικά επίπεδα και διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και ανυψωτικά μηχανήματα. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Σύλας - Μεταφορές

Μετακόμιση - Ταύρος Αττική 177 78

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει να καλύψει με υπευθυνότητα, συνέπεια και φροντίδα τις ανάγκες κάθε οικίας, αλλά και επιχείρησης για μεταφορές και μετακομίσεις, εντός νομού Αττικής, σε χαμηλές τιμές. Είτε το αντικείμενο εργασιών αφορά μια απλή μετακόμιση ενός μικρού διαμερίσματος φοιτητή, είτε την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, η οποία απαιτεί τη συσκευασία όλων των αντικειμένων, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Τηρώντας απόλυτα τους κανόνες ασφαλείας, η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μετακόμιση Ταύρος - 9 επαγγελματίες για μεταφορές