20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Ταύρος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


PICKWORTH LIMITED & ΣΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα με τις ξυλουργικές εργασίες που επιθυμείτε στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό χώρο σας. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο μας έχει δώσει την δυνατότητα να δίνουμε εξατομικευμένες λύσεις, γιατί θεωρούμε ότι ο κάθε πελάτης, είναι ξεχωριστός. Στόχος μας είναι η άψογη παροχή υπηρεσιών με επίκεντρο την αισθητική και τις επιθυμίες του πελάτη. Μας αρέσει η οργάνωση και η τήρηση του χρονοδιαγράμματος και έχουμε μάθει ότι ένα αποτέλεσμα μπορεί να είναι εξαιρετικό, αλλά και οικονομικό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αντώνης Πανανής - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις ξυλουργικές εργασίες και αφουγκράζομαι τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μου, σε όλα τα στάδια του ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου σας. Διακρινόμαστε για την άμεση εξυπηρέτηση όλη την εβδομάδα, την μεγάλη εμπειρία μας η οποία μας έχει δώσει και μια πολύ καλή φήμη στο χώρο. Στόχος μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες και δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια την υψηλή αισθητική και την χρήση υλικών σύγχρονων προδιαγραφών που δίνουν όμορφα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Aluminium Art SA - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Η εταιρία μας, Aluminium art S.A. δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, γεγονός που την καθιστά μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των σιδηροκατασκευών. Αναλαμβάνει τις εργασίες που σχετίζονται και με τις πέργκολες των εξωτερικών σας χώρων, άμεσα και με επαγγελματισμό. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θωμάς Μαρινόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στις αλουμινοκατασκευές και δίνει εξειδικευμένες λύσεις στην τοποθέτηση καγκέλων. Ως οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο τομέα αυτό για πολλά χρόνια, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε κάθε είδους εργασία, από πόρτες ασφαλείας μέχρι και κουφώματα αλουμινίου, με ποιότητα στην εργασία και άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή εργασίας που ξεπερνά τις προσδοκίες του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Aluminium Art SA - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Η εταιρία μας, Aluminium art S.A. δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, γεγονός που την καθιστά μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των ρολλών ασφαλείας και των γκαραζοπορτών.Αναλαμβάνει τις εργασίες που σχετίζονται με επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους, άμεσα και με επαγγελματισμό. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΞΥΛΟΓΝΩΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΞΥΛΟΥ Μ.Ε.Π.Ε. - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Η επιχείρησή μας καθημερινά προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση και την επισκευή πατωμάτων και δαπέδων. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας, σε πολύ λογικές τιμές. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στην φθορά του χρόνου και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SEMELIDIS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Η εταιρεία μας καθημερινά προσφέρει άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την συντήρηση του ανελκυστήρα σας με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα.Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια που μπορεί να περιλαμβάνει ένας μηχανισμός ανελκυστήρα, από την εγκατάσταση μέχρι και την ανακατασκευή του. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η αμεσότητα, η οργάνωση και η τεχνογνωσία στον τομέα μου. Επιδιώκουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

rollafanis .gr - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Δίνουμε εξειδικευμένες και ποιοτικές λύσεις στις περσίδες και τις ρολλοκουρτίνες του χώρου σας. Μπορούμε να διεκπεραιώσουμε με επαγγελματισμό και όποια εργασία, σχετίζεται με την τοποθέτηση και κατασκευή περσίδων και ρολλοκουρτίνων στους εξωτερικούς σας χώρους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στις ανάγκες σας, πάντα με προσωπική προσέγγιση και υψηλή φροντίδα. Επιλέξτε μας γιατί, προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Η εταιρεία Anakainisis Solutions προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον ελαιοχρωματισμό και στην τοποθέτηση ταπετσαρίας. Είτε αφορά την οικία σας είτε τον επαγγελματικό σας χώρο, εμείς σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις για όλα τα γούστα. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών και μετά το πέρας των εργασιών. Τα ειδικευμένα συνεργεία μας , τα σύγχρονα υλικά και οι οικονομικές τιμές είναι τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν! Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην αισθητική με χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και με συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης για εσωτερικούς χώρους. Κατέχω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και διαθέτω ομάδα αποτελούμενη από καταξιωμένους επαγγελματίες που εργάζονται με καθαρότητα και μεράκι. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας, όταν μας χρειαστείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΠΕ- 'ΒΙΟΠΕΡ' - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Εξειδικευόμαστε σε εργασίες που σχετίζονται με την τοποθέτηση πλακιδίων στους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας χώρους. Σεβόμαστε πάντα το χώρο και το πρόσωπο του πελάτη, λαμβάνοντας πάντοτε υπ' όψιν τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου.Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος, με εγγυημένα υλικά και προσιτή τιμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ Μ.Κ. - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Το τεχνικό μας γραφείο αναλαμβάνει την επισκευή και τη συντήρηση του ανελκυστήρα του κτιρίου σας. Μπορεί να ανταποκριθεί και στις πιο δύσκολες εργασίες.Έχοντας πολυετή παρουσία στον χώρο, είναι πλαισιωμένο από έμπειρα στελέχη με άρτια τεχνογνωσία και ειδίκευση. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες σας και την επένδυση σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Γεωργακόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον ελαιοχρωματισμό. Σε όλα τα στάδια της εργασίας, εξετάζω με ιδιαίτερη προσοχή τον χώρο σας επαγγελματικό ή ιδιωτικό και σας προτείνω ιδέες και λύσεις για τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Η πολυετής μου εμπειρία μου έχει κάνει να μπορώ να αντιλαμβάνομαι το στυλ του πελάτη και να ακούω τις ανάγκες του. Στόχος μου είναι η καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση. Δίνω μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και με τιμές που θα σας συναρπάσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΑΒΕΕ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του ελαιοχρωματισμού και στην υλοποίηση κάθε εργασίας ανεξαρτήτως του βαθμού δυσκολίας, ενώ μπορώ να αναλάβω και την τοποθέτηση γυψοσανίδας. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στον ιδιωτικό και επαγγελματικό σας χώρο προτείνοντας λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο έχω συνεργαστεί με εταιρείες αλλά και με ιδιώτες και έχω αναπτύξει σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους. Η αισθητική είναι ιδιαιτέρως σημαντική για εμένα καθώς και η καλή συνεργασία με τον πελάτη. Όλες οι εργασίες ολοκληρώνονται στον χρόνο τους και με τις καλύτερες τιμές στην αγορά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΑΖΑΡΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για επαγγελματία στην τοποθέτηση καγκέλων. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με υψηλή τεχνογνωσία και εγγυημένη ποιότητα υλικών. Χτίζω μακροχρόνιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου, ανταποδίδοντάς τους την συνεργασία μου με ευθύνη και δέσμευση στην άριστη εξυπηρέτησή τους. Περιμένω να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΩΥΣΙΑΔΗ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες σοβατίσματος με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε έργα μελέτης, σχεδιασμού, κατασκευής και ανακαίνισης κτηρίων, καθώς και τη διακόσμηση σπιτιών, διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων. Συνδυάζουμε υψηλή παροχή υπηρεσιών με αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να τους εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TOTGAS ΑΕ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Παρέχω ολοκληρωμένες προτάσεις τοποθέτησης και επισκευής των συστημάτων φυσικού αερίου, του χώρου σας. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο συγκεκριμένο τομέα, είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας με απόλυτη επιτυχία κάθε είδους εργασία για τις οικιακές ή τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Η ποιότητα της εργασίας που προσφέρω σε συνδυασμό με το σεβασμό που δείχνω για τον χώρο του πελάτη, είναι ένας ακόμη λόγος που παραμένω ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΡΟΣΙΔΕΡΗΣ Θ. - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Μ. Ο.Ε. - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Η επιχείρησή μας είναι η πρώτη επιλογή στην επισκευή και την συντήρηση της σκεπής σας. Η εμπειρία μας στις συντηρήσεις, μετασκευές και εγκαταστάσεις είναι μεγάλη, διασφαλίζοντας έτσι, την συμβατότητα της κατασκευής και διατηρώντας την ποιότητα της στον χρόνο. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημά σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΥΨΟΠΛΑΚ ΑΕ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Ταύρος Αττική 177 78

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση εργασιών, που σχετίζονται με τις γυψοσανίδες και τις γύψινες κατασκευές. Αναλαμβάνουμε πληθώρα εργασιών, τηρούμε τα προσυμφωνημένα και το χρονοδιάγραμμα, σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας, ενώ οι τιμές μας είναι προσιτές. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας! Επιλέξτε μας για επαγγελματικά και ποιοτικά αποτελέσματα και δώστε μόνιμη λύση στο πρόβλημά σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Ταύρος