3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Τζακιών Ταύρος

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ ΓΕΩΡ. ΛΥΓΚΑΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Ταύρος Αττική 177 78

Η επιχείρησή μου αναλαμβάνει τον καθαρισμό των τζακιών σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία και μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NEW FAN METAL - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Ταύρος Αττική 177 78

Η εταιρεία μας με την πολυετή της εμπειρία παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού τζακιών άμεσα και οικονομικά. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CASA DI MARMI - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Ταύρος Αττική 177 78

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια δίνει εγγυημένες λύσεις στον καθαρισμό που επιθυμείτε για το τζάκι σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πολλά έτη, παρέχοντας πλήρες πακέτο τεχνικών εργασιών που περιέχει εκπόνηση μελέτης, εκτέλεσης και συντήρησης τζακιών και ενεργειακών τζακιών. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ