3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Ταύρος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΙΚΙΝΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ταύρος Αττική 177 78

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της επισκευής και εγκατάστασης συστημάτων κλιματισμού.Όποια εργασία αναλάβω την ολοκληρώνω με επιτυχία και επαγγελματισμό,χάρη στη εμπειρία μου και τους σύγχρονους μεθόδους που χρησιμοποιώ. Επίκεντρό μου είναι οι ανάγκες του πελάτη, τις οποίες σέβομαι και λαμβάνω υπόψη κατά την ολοκλήρωση του έργου. Επιπλέον οι τιμές μου είναι προσιτές και τηρώ πάντα το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GREEN AIR - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ταύρος Αττική 177 78

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον κλιματισμό. Από επισκευή έως εγκατάσταση σε κάθε μοντέλο και τύπο μονάδος κλιματισμού.Διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων ψυκτικών με πολυετή εμπειρία σε επισκευές συστημάτων κλιματισμού και χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους εγκατάστασης και επιδιόρθωσης.Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό. Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες και σε άμεσα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΜΑΤΣΑΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Ταύρος Αττική 177 78

Αναλαμβάνω εργασίες επισκευής και εγκατάστασης οικιακών και επαγγελματικών κλιματιστικών. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της επισκευής και συντήρησης οικιακών συσκευών, για αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορώ να εξυπηρετήσω άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μου. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια που δείχνω στα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη.Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να αναλάβω στον χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Ταύρος - 3 ειδικοί στα κλιματιστικά